Şimdi Ara

Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU] (754. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Lexco Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15.092
Cevap
236
Favori
1.038.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 751752753754755
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 128gb 12 mini var 64gb iphone 12 ile birebir takas mantıklı mı sizce

• msamur M kullanıcısına yanıt
    Mümkünse 13 tercih edilmeli. 👍
    Sıfır fotoğraf video çekerim oyun oynamam Genel bankacılık uygulamaları vesaire kullanır Whatsapp falan da arada şişince temizlerim 7/24 hızlı internete ulaşımım da var App’leri hızlı bir şekilde kurup silebilirim mininin küçük ekranı ve şarjının da çok çabuk bitmesinden artık bıktım yeter derseniz neden olmasın..
  • karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt

iclouda yedeklerim genelde verileri, 2-3 ayda bir cihazı sıfırlarım. foto çok çekerim ama 2-3 mb iosta foto boyutları yer kaplamıyor. Şarjı ve küçük olması değiştirme en büyük sebebim onların telafisi pek yok maalesef

Geçen de 12 64 gb media marktta 20 bine düşmüştü ama hemen tükendi tabii. Zaten siz takas düşünüyorsunuz. İclouda da kullanıyormuşsunuz 2 3 ayda da cihazı sıfırlıyormuşsunuz ki bence o kadar kısa süre de sıfırlama yapmalara çok gerek var mı bilemedim ama sizin açıdan hiçbir sıkıntı gözükmüyor telefon da güvenilirse direkt geçin..

Mağaza satışımıydı internetmi? 2 haftadır 27.000 in altında fiyat bulamadım varmı?

• Tigrisco T kullanıcısına yanıt
    Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU]

13 aralık Geçen hafta cuma saat sabah 11 sularıydı hocam saniyeler içinde tükendi zaten..

Yılda bi sıfırlasam yine kurtarır depolama sıkıntı değil 27 bin şuan en uygunu kutulu temiz telefon hocam yarın bi bakıp yapacağım takası sağolun

minilerin avantajı boyutu.

normal 12-13-14 arasındaki farkı standart kullanıcı anlayamaz.

• Selamun aleyküm cümleten 30 Ocak 2024’te sıfır olarak aldığım ip12 telimin pil durumu resimde görüldüğü gibidir yanlız sıkıntı bundan ziyade ör: pil %14 gözüküyor ise birazdan bir bakıyorum %15 yazıyor oluyor bunun sebebi ne olabilir.?

Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tecnikadamoguz01 -- 21 Aralık 2024; 20:32:38 >
  • Arkadaşlar merhaba iPhone 12 pro Max kullanıyorum pil sağlığım %80 şöyle ki gece mesela 90 da herşey kapalı şekilde telefonu kilitliyorum sabah 8 de baktığımda 75-80 civarı şarj kalmış oluyor yani telefon 8 saat gibi bir sürede kilitli ekranda yüzde 12-13 gibi eksilme oluyor normal mi bu sizlerde nasıl acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
  • tecnikadamoguz01 T kullanıcısına yanıt
    Hocam kilitli iken şarj çok yiyor mu acaba
  • ahmetow123 A kullanıcısına yanıt

Arka plan uygulamalarına bakın lütfen , kilitli olması işlem yapmıyor anlamına gelmez. Bende 12 Pro kullanıyorum. Pil durumum 79 dediğiniz durumla karşılaşmadım ama pil tüketen uygulamalara dikkat ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyönetmen -- 23 Aralık 2024; 14:57:28 >
  • eyönetmen E kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonu 0 ladım içinde hiçbir şey yok hatta yok yurtdışı cihazı ocaktan sonra kullanacağım arka planda çalışan yok yani ama kilit ekranında nedense dediğim gibi 8 saatte falan %15 falan pil düşüşü oluyor format attım pil kalibrasyonu da yaptım durum böyle ama % den 0 a film açıp denedim 7 saat idare etti
    Mesela siz hiç denediniz mi kaçta bırakıp kaçta aldığınızı 7-8 saatlik bir süreçte çünkü bana çok geldi %15 ama şöyle yüzde 5 falan düşse anlarım ta ki bi de hat takınca uygulamalar olunca çok düşerse de sıkıntı
  • ahmetow123 A kullanıcısına yanıt

Sizin telefondaki pil düşüşü kadar olsa mutlaka dikkatimi çekerdi. Dediğim gibi 12 Pro var bende pil seviyesi 79. Bu gece bakıp yarın buraya yazarım durumu.

Çok sevinirim hocam gece belli bir yüzdede bırakıp ss alırsanız 7-8 saat sonunda kaça kadar düşmüş diye söylersiniz olmazsa yeniden kurulum yapayım diyorum
  • yatmadan önce pil kullanımının ekran görüntüsünü alıp sabahki durumla karşılaştırıarak pil tüketen uygulamayı tespit etmeye çalışabilirsiniz.

bu sorun genelde telefon iyi çekmediği zaman yaşanıyor şebeke bulmaya çalıştığında.
  • Vamos Bien V kullanıcısına yanıt
    Acaba hocam içinde hat yok ama sürekli hat aramaya çalışıyor olabilir mi ki
  • 
Sayfa: önceki 751752753754755
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.