bende 128gb 12 mini var 64gb iphone 12 ile birebir takas mantıklı mı sizce |
Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU] (754. sayfa)
-
-
Mümkünse 13 tercih edilmeli. 👍 -
Sıfır fotoğraf video çekerim oyun oynamam Genel bankacılık uygulamaları vesaire kullanır Whatsapp falan da arada şişince temizlerim 7/24 hızlı internete ulaşımım da var App’leri hızlı bir şekilde kurup silebilirim mininin küçük ekranı ve şarjının da çok çabuk bitmesinden artık bıktım yeter derseniz neden olmasın.. -
iclouda yedeklerim genelde verileri, 2-3 ayda bir cihazı sıfırlarım. foto çok çekerim ama 2-3 mb iosta foto boyutları yer kaplamıyor. Şarjı ve küçük olması değiştirme en büyük sebebim onların telafisi pek yok maalesef
-
Geçen de 12 64 gb media marktta 20 bine düşmüştü ama hemen tükendi tabii. Zaten siz takas düşünüyorsunuz. İclouda da kullanıyormuşsunuz 2 3 ayda da cihazı sıfırlıyormuşsunuz ki bence o kadar kısa süre de sıfırlama yapmalara çok gerek var mı bilemedim ama sizin açıdan hiçbir sıkıntı gözükmüyor telefon da güvenilirse direkt geçin.. -
Mağaza satışımıydı internetmi? 2 haftadır 27.000 in altında fiyat bulamadım varmı?
-
-
Yılda bi sıfırlasam yine kurtarır depolama sıkıntı değil 27 bin şuan en uygunu kutulu temiz telefon hocam yarın bi bakıp yapacağım takası sağolun
-
minilerin avantajı boyutu.
normal 12-13-14 arasındaki farkı standart kullanıcı anlayamaz.
-
-
Arkadaşlar merhaba iPhone 12 pro Max kullanıyorum pil sağlığım %80 şöyle ki gece mesela 90 da herşey kapalı şekilde telefonu kilitliyorum sabah 8 de baktığımda 75-80 civarı şarj kalmış oluyor yani telefon 8 saat gibi bir sürede kilitli ekranda yüzde 12-13 gibi eksilme oluyor normal mi bu sizlerde nasıl acaba yardımcı olursanız çok sevinirim -
Hocam kilitli iken şarj çok yiyor mu acaba -
Arka plan uygulamalarına bakın lütfen , kilitli olması işlem yapmıyor anlamına gelmez. Bende 12 Pro kullanıyorum. Pil durumum 79 dediğiniz durumla karşılaşmadım ama pil tüketen uygulamalara dikkat ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyönetmen -- 23 Aralık 2024; 14:57:28 > -
Hocam telefonu 0 ladım içinde hiçbir şey yok hatta yok yurtdışı cihazı ocaktan sonra kullanacağım arka planda çalışan yok yani ama kilit ekranında nedense dediğim gibi 8 saatte falan %15 falan pil düşüşü oluyor format attım pil kalibrasyonu da yaptım durum böyle ama % den 0 a film açıp denedim 7 saat idare etti -
Mesela siz hiç denediniz mi kaçta bırakıp kaçta aldığınızı 7-8 saatlik bir süreçte çünkü bana çok geldi %15 ama şöyle yüzde 5 falan düşse anlarım ta ki bi de hat takınca uygulamalar olunca çok düşerse de sıkıntı -
Sizin telefondaki pil düşüşü kadar olsa mutlaka dikkatimi çekerdi. Dediğim gibi 12 Pro var bende pil seviyesi 79. Bu gece bakıp yarın buraya yazarım durumu.
-
Çok sevinirim hocam gece belli bir yüzdede bırakıp ss alırsanız 7-8 saat sonunda kaça kadar düşmüş diye söylersiniz olmazsa yeniden kurulum yapayım diyorum -
yatmadan önce pil kullanımının ekran görüntüsünü alıp sabahki durumla karşılaştırıarak pil tüketen uygulamayı tespit etmeye çalışabilirsiniz.
bu sorun genelde telefon iyi çekmediği zaman yaşanıyor şebeke bulmaya çalıştığında. -
Acaba hocam içinde hat yok ama sürekli hat aramaya çalışıyor olabilir mi ki
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X