Şimdi Ara

Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU] (260. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.794
Cevap
259
Favori
1.013.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bad to the bone kullanıcısına yanıt

    Ekrana basılı tutunca aynı işlevi görüyor ve bence çok daha konforlu, ekrana abanmak gerekmiyor. Ve her zaman tutarlı çalışmıyordu bazen bastırıyordum algılamıyordu sinir oluyordum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazik ki minideki ekrana tiklama problemi bende de mevcut.
  • ebugra E kullanıcısına yanıt

    Valla hayatımı kurtardınız hocam. İlk defa ios kullanıyorum bazı konularda çok cahil kalıyorum :D linkleri düzenlemeye çalışmak benim için eziyetti


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ebugra E kullanıcısına yanıt

    Beni de rahatlattiniz tum kelimeyi bastan yazmak zorunda kaliyordum bazen. ben klavye delikanlisi insanim ya. bana zor geliyor telefondan yazmak etmek.


    mx keys siparisim var o ulassin zaten ondan yazarim hahahahah.


    edit: bu nasil kamera laaaaaaaaaan! On kameraya bittim. Portre moduna sahip ilk telefonum. Ya hayran kaldim ben. Sanki bugune kadar kormusum gibi hissediyorum. Selfielerimi hic sevmezdim. Kendimi sever oldum. Sakallarimin pixeline kurban ben neymisim dedim.


    Arkadaslar cok basarili bence on kamera ya. 8'den gectim ve iyi yapmisim diyorum. Boyut olarak mini'yi de cok sevdim. Cok aktif kullanan birisi degilim. sabahtan beri pil seviyem %23'e gelmis. Pil konusunda aktif kullanan biri degilseniz benim gibi bence guzel. Ama ben bir dahaki telefonumu en kameralisindan alacagim. Apple bu isi biliyor yahu!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bad to the bone -- 7 Mart 2021; 0:4:32 >
  • Mini yillardir bekledigim telefondu, ama sarj konusu inanilmaz ikilemde birakti beni. Su an X kullaniyorum ve kullanim suresinden dertliyim. Kullanan arkadaslar memnun musunuz?

    Gun icerisinde safaride zaman gecirip tavla oynarim bir de, onun disinda whatsapp, telegram vs..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mini'den şarj konusunda şikayet eden varsa iphone se2 forumuna baksın, şu telefona nasıl se2'den nasıl attım kendimi bi hızla anlatamam.

    normal kullanımda 5-5.30 arası pil veriyor cihaz ekran süresi olarak. bu sürede sizi üzmüyor, alacağınız süre de yaklaşık olarak bu.

    büyük ekranlı cihaz istiyorsanız çok alternatif var. iphone'da olsun, android'de olsun. ben açıkçası büyük ekran cihaz almak isteseydim apple'a para vermezdim. android tarafında çok çok daha uygun fiyatlı bana göre daha da kaliteli modeller var. küçük cihaz alacaksanız peki yani cebe sığan "cep telefonu", o zaman apple'a muhtaçsınız. 12 mini'yi bu sebeple aldım, açıkçası hoşuma giden de bir cihaz. bataryası ne zaman cortlar, apple bu cihazı güncellemeyle vesayre ne zaman cortlatır bilinmez ama eğlenceli ve güzel bir cihaz olmuş. mavi rengini pek beğenmediğimden siyah aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • amazon'dan kılıf ve cam koruma aldım. kılıf paketinde olmasına rağmen kullanılmıştı. yani farkına varmayalım diye silin en azından arkadaş ya. amazon'u da kendilerine benzetecekler. satıcı amazon değildi; ancak amazon üzerinden gönderilir diyordu. ona kandım.

  • Arkadaşlar İPhone 12 fotoğraf çekerken beyazlar sarı görünüyor.Ayrıca fotoğrafları ekrandan büyültüp veya küçültürken içinde sanki kamera oynuyor.Böyle şikayetleri olan var mı.Cevap verirseniz sevinirim.

  • Selamlar herkese

    iphone 12 mini kullananlara sorum olacak. 3D oyunsuz sadece bir score match oyunu oynayarak o da arada whatsapp vs ile bir gün dayanıyor mu şarj? Şarjı nasıl gidiyor yani. Batarya seviyesinin MAH ı az ya ondan soruyorum.

  • Telefonun açık renkli duvar kağıdını sevdiğim bir wp var fakat telefonu koyu modda kullanıyorum, dolayısıyla telefonu koyu moda aldığım an wallpaper da değişiyor. Bunu önlemenin bir yolu var mı ? Yani telefonu dark mode’da kullanmak istiyorum fakat duvar kağıdı açık mod olarak kalsın, amacım o.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artles kullanıcısına yanıt

    ayarlar-duvar kağıdı- koyu görünüş duvar kağıdını karartırı kapatın

  • cream cheese kullanıcısına yanıt

    Çözüm o değil maalesef, kapalıyken de dark mode da ise tel wp ler kararıyor.

  • Arkadaşlar selam. Iphone 5 almıştım ilk çıktığında. Gözüm gibi bakıyordum fakat uzun süre sonra bataryası şişti ve ben de telefoncuya verdim(mallık yaptım siz asla yapmayın). Ertesi gün perte çıktı telefon :) Sonra Note 5 aldım kalem filan muhabbetine ve hala da Note 5 kullanıyorum ama artık cihazın ömrü doluyor. 12 Mini almayı düşünüyorum fakat şöyle bir göz gezdirdim de tıklama probleminden söz ediliyor. Nedir bu? Iphone 12 serisinde kronik diyebileceğimiz bir sorun var mı? Yani atıyorum minide şu sorun var ama düz 12'de yok gibi. Şimdiden yorum yapacak arkadaşlara teşekkür ederim.

  • arkadaşlar meraba 12 mini 128 gb kullanıyorum. ara sıra olan bir problem var canımı sıkıyor. arama geldiğinde telefonun dokunmatiği çalışmıyor hiçbir şekilde dokunmamı algılamıyor yaklaşık 10-15 sn tabi bu sürede aramayı kaçırmış oluyorum ben. ios 14.4 yüklü. bunun bir çözümü var mıdır yazılımsal bir problem olduğunu düşünüyorum şimdiden teşekkürler

  • Telefonuma Instagram uyarı sesi gibi bir uyarı sesi geliyor. Twitter vs gibi uygulamalara bakıyorum uyarı yok. Nereden uyarı geldiğini öğrenmemin bir çaresi var mı? Saat 19:30’da geldi. Ama nereden ne geldi belli değil. Teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladığım kadarıyla yeni almışsın cihazı ver garantiye
  • Ben 3 aydır 12 kullanıyorum cihazın hiç bir sorunu yok ya şaşırıyorum mesajları okuyunca :)
  • Arkadaşlar Merhabalar,


    Yeni almış olduğum iPhone 12'yi gece şarj'dan çıkardım eve %95 iken yattım,

    Sabah kalktığımda şarj durumu %55 idi. Batarya'da problem olabilir mi?


    20w şarj henüz tarafıma ulaşmadığı için, iPad şarjı ile idare ediyorum, bu sebeple olabilir mi?

    Ya da "Düşük güç modu" açık değildi bu sebeple olmuş olabilir mi?


    Bilgili arkadaşlarımın yardımları için şimdiden teşekkürler.

    Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU]
  • Strangeness S kullanıcısına yanıt

    aynı olay se2 kullanırken başıma gelmişti. gece -%60 ken sabah uyandığımda batarya boş diyordu. neden bunlar oluyor fikrim yok açıkçası. sanıyorum 12mini'de de karşılaşacağım apple'ın 11 ve 12 serisi anlaşılan batarya konusunda biraz can yakacak gibi duruyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alikara123 A kullanıcısına yanıt

    Herhangi bir problem yok şahsım adına konuşacak olursam.

  • 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.