Şimdi Ara

APPLE İPAD 2 TAKASLI...SONY PS3 40GB PAL KOMPLE KUTULU VE AKSESUARLI...450TL YE DÜŞTÜ ACİL...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

SONY EURO/ASİA GARANTİLİ OLAN CİHAZIM SADECE EV ORTAMINDA KULLANILMIŞTIR VE OLDUKÇA TEMİZDİR, KOMPLE KUTUSU, ORJİNAL AKSESUARLARI, KİTAPÇIKLARI VE BİR ÇOK AKSESUARI İLE SATILIK VEYA TAKASLIKTIR. TAKAS SADECE 2.EL APPLE İPAD 2 WİFİ VEYA 3G MODELİ İLE YAPILACAKTIR. ÜRÜN İSTANBUL İÇİ ELDEN TEST EDİLEREK TESLİM EDİLECEKTİR.ÜRÜNÜN YANINDA VERECEKLERİMİN LİSTESİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

1 ADET PS3 40GB PAL (SİYAH)

1 ADET ORJİNAL SONY DUALSHOCK3 KOL (1 HAFTALIK)

1 ADET ORJİNAL SONY SIXAXIS KOL

2 ADET ORJİNAL SONY ŞARJ KABLOSU

1 ADET 1080P. 24K ALTIN UÇLU HDMI KABLO ( 2,50M. PİYASA FİYATI 50TL)

1 ADET ORJİNAL SONY AV MULTI KABLO

1 ADET ORJİNAL SONY DC

...YANINDA VERİLECEK OYUNLAR...

CRYSİS 2 TÜRKÇE

CALL OF DUTY MODERN WARFARE 3

PES 2010

FİYAT:450TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliviera_83 -- 10 Eylül 2012; 14:32:00 >

• hocam forumda fiyatları takip etmeni öneririm çünkü istediğin ücret çok fazla
  • İphone 2g + 100 tl
  • fiyat nasıl fazla anlamadım üstadım? sadece oyunların fiyatı hepsini 50 tlden saysan 300 tl yapıyor ki 50lik oyunlarda var 80 oyunlarda var. Sadece makine ve kol verenler 400 e satılıyor bende 2 adet 1 i sıfır dual shock 3 kol var + piyasa fiyatı 120tl değerinde monster 24k altın uçlu kablo var + garantili full kutu kitapçık aksesuar yani fiyat bence çok normal. Lütfen yorum yazarken bunlara dikkaet edip öyle yazınız
  • teklifler için PM lütfen
  • 500TL veririm istersen 5387113940 noya bir çağrı atabilirsin
  • 40gb ye anca oyunsuz 350 verirım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 600 e macbook mu var .
  • bağzı siteleri gezersen var olduğunu göreceksin dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alora35

İphone 2g + 100 tl

• 550 ye 40gb fat satıyorsun macbook u da 600 e arıyorsun. oh ne guzel

o değil de hocam ben mesela fps oyunlarını sevmediğim gibi konsolda hele hiç oynamam. niye vatandaşı bu oyunları almak zorunda bırakıyorsun? ayrıca sen normal bi hdmi ile yetinmeyip (keza altın uç hiç farketmez dijital veri gönderiminde. altın uç yani iletkenlik analog verilerde işe yarar) gidip 50 tl ye kendi keyfine göre hdmi alıyorsun ve onu da birinin kabullenmesini bekliyorsun.

oyunlarını ben senin dediğin gibi 50 değil hadi 30 dan sayıyorum 180 tl, hdmi kablonu da 2. el hadi onu da 20 yee sayıyorum

200 tl.

senin hesaplarına göre aksesuarlar 350 flan yapıyor.

bense 200 de de değil o aksesuarları bana hiç verme 175 tl indirim yap sen 350 ye sat geri kalanını 175 fazla kazan şu ilanda istediğin fiyattan diye teklif yapıyorum.

bence kaçmaz fırsat bu. düşünürsen oyunlar ve hdmi hariç 375 ye bana pm atabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magborat -- 4 Şubat 2012; 1:20:46 >

• İlan baltalamayı hiç sevmem,başkasının ilanına karışmaktan ve fiyat hakkında yorum yapmaktan nefret ederim ancak söylemek istediğim birşey var;

Hdmi kabloların arasında, dünyanın en ucuz hdmi kablosu ve dünyanın en pahalı hdmi kablosu arasında en ufak bir görüntü kalitesi farkı yok.Çoğu kişi "almışken sony alayım,almışken iyi marka alayım" dediği için kazıklanmıştır. Markaların oyununa kanmamanızı öneririm.Piyasada 3 liralık hdmi kablosu alsanızda aynı görüntü kalitesine sahiptir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oliviera_83

ARKADAŞLAR 13,01,2012 TARİHİNE KADAR ACİL FİYATTIR AKSİ TAKTİRDE İLAN KALKACAKTIR...

FİYAT:550TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Alacaktım ama 13.01.2012 tarihinde bitmiş...Neyse...darısı başka satışlara...
  • beko laptopla takas edersen pm
  • 40gb fat kasalar artık patır patır sarı ışıktan gidiyor kaldıki bu rakama hayatta alınmaz...
  • Bu fıyattan mıllet forumda 320 gb garantılı buluyorken sızın konsola revıze sart
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.