|
Apple'ın yaklaşan M1X işlemcisinin özellikleri ortaya çıktı

-
-
M1 satışları zıplatıyor. Intel'e vuran vurana. AMD bir yandan, Apple bir yandan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple, senden oyun konsolu için işlemciler de bekliyoruz. ucuz ve taşınabilir konsolların önü açılsın artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 17 Şubat 2021; 15:54:2 >
-
Yıllarca sadece CPU ismi değişip hep aynı teranyei millete yediren intel bu tokatları haketmişti.
-
M işlemciler çok fazla ölçeklemebilir işlemciler. 8 çekirdekten başladılar (4+4) 128 e kadar çıkarlar. Fakat ilk nesil bunlar daha yavaş yavaş verirler, sonraki senelere ne satacaklar.
Fakat Macbook pro 16 için şöyle 32 çekirdekli bir işlemci harika olurdu :)
-
Intel in 11. nesil islemcileri ile bas edemeyice elbette yusuf yusuf Apple notebookcheck
Apple M1 vs Intel i7: Cherry-picked benchmarks and shifting Tiger Lake SKUs leave Intel looking revolutionary rather than evolutionaryhttps://www.notebookcheck.net/Apple-M1-vs-Intel-i7-Cherry-picked-benchmarks-and-shifting-Tiger-Lake-SKUs-leave-Intel-looking-revolutionary-rather-than-evolutionary.519176.0.htmlnotebookcheck
Intel's new adverts claim that Windows laptops are better options than Apple MacBooks for content creators and gamershttps://www.notebookcheck.net/Intel-s-new-adverts-claim-that-Windows-laptops-are-better-options-than-Apple-MacBooks-for-content-creators-and-gamers.520021.0.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 17 Şubat 2021; 17:26:4 >
-
AMD diz çöktürdü, Apple yere serecek galiba. Cyrix’in ahını almıştı, sonu aynı olur umarım -
konsol olarak değil de sanıyorum arcade ile yapacak apple bu işi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rekabet iyidir
Apple ın bu işe girmesi harika oldu
-
intele yazık yav :D
-
Etkileyici gözüküyor
-
Vah kardeşim, attığını dahi okumamış.
Verimlilikte herhangi bir çip "yanına dahi yaklaşamıyor" M1'in. Verimlilikte fark o kadar fazla ki, kapatılması için çok yol alması lazım AMD'nin. Bak AMD dedim, Intel demedim. Intel zaten bitik durumda. Performance per watt olarak bakabilirsin verimliliğe.
İşin komik tarafı, Intel'in ucuz ve amatör slaytlarla konuyu geçiştirmeye çalışması. Acınası reklamlar, belaltı çalışmalar; hepsi durumun vehametini ortaya koyuyor.
En komiğini söyleyeyim; Intel'in yıllardır tırmalayıp geldiği noktada yarışamadığı çip, Apple'ın "başlangıcını" temsil ediyor. Olayı en basit haliyle böyle anlatabiliriz.
En Beğenilen Yanıtlar

![]() ![]() |
Yıllarca sadece CPU ismi değişip hep aynı teranyei millete yediren intel bu tokatları haketmişti.
|
Vah kardeşim, attığını dahi okumamış. Verimlilikte herhangi bir çip "yanına dahi yaklaşamıyor" M1'in. Verimlilikte fark o kadar fazla ki, kapatılması için çok yol alması lazım AMD'nin. Bak AMD dedim, Intel demedim. Intel zaten bitik durumda. Performance per watt olarak bakabilirsin verimliliğe. İşin komik tarafı, Intel'in ucuz ve amatör slaytlarla konuyu geçiştirmeye çalışması. Acınası reklamlar, belaltı çalışmalar; hepsi durumun vehametini ortaya koyuyor. En komiğini söyleyeyim; Intel'in yıllardır tırmalayıp geldiği noktada yarışamadığı çip, Apple'ın "başlangıcını" temsil ediyor. Olayı en basit haliyle böyle anlatabiliriz. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X