Şimdi Ara

Apple'ın WWDC 15 Etkinliği Canlı Yayını 8 Haziran Pazartesi günü TSİ 20:00'de (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
6
Favori
26.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

Hay sizin apple! aşkınızı... Yeter bıktım bu bildirim uyarısından! Forumdan soğuttunuz...

Aynen öyle, diyorum ya hiçbir zaman baskıyla, zorla birşey elde edilemez, edilemedi. Gözüne sokarcasına hem anasayfada hem forumda hem mobilde illa gir bak şeklindeki acınası reklam yapma çabaları tiksindirdi.

Neyseki yerini bulmadı, sayfa sayısı oldukça az.

Donanımhaber mi applehaber mi anlayamadık hele bir ara iki günde bir telefon haberi yapmaktan bilgisayarları unutmuşlardı arkadaşlar. Diyorum ya başka hangi durumda gördünüz bu olayı ? Androidin yeni sürümü çıkar, alırlar bir el kamerası herhangi biryerden okuyabileceğimiz özellikleri söyleyip video bitirilir. Bilgisayar parçalarına hiç girmiyorum zaten.

Şu reklama harcanan emeği, zamanı forumun işlenişine, yönetimine veya diğer konulara eşit bölünse forum çok daha güzel bir yer olurdu, inanıyorum ve biliyorum ki çok fazla kişide aynı görüşte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 9 Haziran 2015; 5:11:05 >

• bana bildirim göndermeyin lan

tamam mı
  • gereksiz konu,

lütfen hesabımın kalıcı banlanması için şikayet edin, forum iğrendirmekten, kusturmaktan başka hiçbir işe yaramıyor....

quote:

Orijinalden alıntı: Reaktans

Apple çalışanı olmalı bunu hazırlayan arkadaş. Bana ne apple'dan neden bildirim gönderiyorsunuz? Ben meizu kullanıcısıyım ve apple'dan nefret ediyorum. Forumda ki reklamlar yetmedi de artık bildirimle mi reklam gönderiyorsunuz?

reklamları görmek istemiyorsanız a d b l o c k google'den aratın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 9 Haziran 2015; 3:53:22 >
  • Benim merak ettiğim şu.
    Safaride bir pencere açacağım. Donanımhaber e gireceğim. Puffin tarayıcıda bir pencere açacağım, orada da maç izleyeceğim.
    Şimdi ben bunların 2 sini aynı anda tek ekranda yapabilecekmiyim? Yani forumda birşeyler yazarken aynı anda maç devam edecek mi yandaki ekranda?

Alet: ipad air

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barisakman

Benim merak ettiğim şu.
    Safaride bir pencere açacağım. Donanımhaber e gireceğim. Puffin tarayıcıda bir pencere açacağım, orada da maç izleyeceğim.
    Şimdi ben bunların 2 sini aynı anda tek ekranda yapabilecekmiyim? Yani forumda birşeyler yazarken aynı anda maç devam edecek mi yandaki ekranda?

Hayır. Multitasking özelliği sadece iPad Air 2'ye geldi.
  • @ControlYourDream teşekkür ederim.

• Elimdeki iki cihazın da (iPhone 4S ve iPod) güncelleme alacak olmasına şaşırdım ve sevindim açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

quote:

Orijinalden alıntı: Barisakman

Benim merak ettiğim şu.

Hayır. Multitasking özelliği sadece iPad Air 2'ye geldi.

Vay bee androidde yillardir yapilabilen bir sey bu. Diger iphonelara gelememesi hani applecilarin savunduğu bize 1 gb ram yeter durumu digerlerinin rami yetmrmistir.

• Apple deyince ilkler akla gelirdi, şimdi görüldüğü üzere, sadece piyasadaki uygulamalar iyileştiriliyorlar. Bunlarda seviniyorlar durum hayli ilgniç.
  • Apple TV Hakkında bişiy cıkmadı mı ?
  • iphone 8 tanıtıldı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Götterfunken

quote:

Orijinalden alıntı: Oggiowski

quote:

Orijinalden alıntı: interior designer

quote:

Orijinalden alıntı: Celeste

quote:

Orijinalden alıntı: interior designer

ben android fanıyım.

iphone dan da kullanıcıssndan da nefret ederim.

Neden bana bildirim gönderiyorsunuz ki?

Bu ülkedeki Hristiyanlarda ezan sesi dinliyor.

türkiye islam devletidir.

Burası Apple forumu mu?

türkiye islam devleti mi ?

%99,3 müslüman bir ülke.

yok %147 moruk

• "Her" filmi yakın zamanda gerçekleşebilir :)
  • Apple'a hayret etmemek lazım. Devrim yaptı teknolojide, peşini bırakmaz artık.
  • Ooo DH den konuya davet aldım.

ayfoncuyuz ayfoncu hü..
  • Celeste kullanıcısına yanıt
    gol oldu
  • El Capitan' bekliyorum. Geri kalan ilgimi çekmiyor. Mobil platform tercihim Apple değil.

• Apple'ın jailbreak camiasının getirdiği özellikleri kopyalaması ve bunları yenilik gibi göstermesi geleneği son hızıyla sürmekte:

1. iPad üzerinde split-screen multitasking. Bu özellik ReachApp jailbreak tweak ile uzun süredir jailbreak sahibi iOS cihazlarında bulunmaktaydı ve gayet de güzel çalışmaktaydı. Ek olarak bu özellik Samsung tablet ve telefonlarında da çok önceden bulunmaktaydı.

2. Klavyeyi kullanırken Shift tuşuna basıldığında klavyedeki harfleri küçültüp büyüterek yazılan harflerin nasıl gözükeceği ile ilgili bir bildirim. Bu özellik ShowCase jailbreak tweak ile uzun süredir jailbreak sahibi iOS cihazlarında bulunmaktaydı.

3. Ekranda yazı yazarken imlecin yerini, klavye üzerinde iki parmakla sürükleme hareketi ile değiştirme. Bu özellik SwipeSelection jailbreak tweak ile uzun süredir jailbreak sahibi iOS cihazlarında bulunmaktaydı.

Gerçekten de çok yenilikçi

• Split screen özelliği iPhone+ gelmemesinin tek sebebi 1 gb ram olması.

• quote:

Orijinalden alıntı: Celeste

Split screen özelliği iPhone+ gelmemesinin tek sebebi 1 gb ram olması.

1GB ram bize yeter, buna rağmen performans süper diyen Apple şakşakçıları var. Alın görün 1GB RAM'i. En mühim yeniliği çalıştıramayacak kadar aciz. Hele ki son model iPhone+ da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.