Şimdi Ara

Apple'ın ardından Samsung da Galaxy S21 kutusundan kulaklık ve şarj aletini çıkarıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kutu içeriğini bile kopyalıyorlar ya pes

• Bir iki nesil sonra Apple telefonlardan şarj girişini de kaldıracak ve sadece kablosuz şarj tüm cihazlarda standart olacak. Bu işin geleceğini Apple belirliyor diğer firmalarda paşa paşa buna uyuyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi , Oppo, Huawei gibi markalar inşallah bunların satışlarını geçer.

• ulan samsung kadar dönek marka yok

• Espri yapan Android fanboylarına buradan selam. Bu devir böyle. Hiçbir şirket sizi düşünmüyor. Vatanınızmış gibi Apple ve başka şirketlere laf atmayı kesin

• Dünya abd ve korelilerin eline kalsa, düşeceğimiz durum ortadaymış.

Allahtan çinli oppo, xiaomi gibi firmalar var da, makul fiyata düzgün cihazlar kullaniyoruz.

• Golden Gate kullanıcısına yanıt
    Oppo Xiaomi gibi markalar bana ucuz Çin oyuncakları gibi geliyor.
    Bk gibi abi.
    Samsung ve Apple'dan vazgeçmeyeceksin.
    Bizi silkseler de kaliteli yapıyor adamlar

• Apple ın kitlesi daha ahmak mı desem ne desem artık olduğu için apple ne derse yiyorlar neymiş çevreyi koruyormuş apple fanboyları da bunu yedi üzerine savunda yetmedi apple ın kapısında sıra oldu e böyle olunca samsung mal mı niye kutunun içine şarj makinesi koysun ki ayrı olarak satmak varken

Yanı şu iphone kullananlar aklını başına alıp aq şarj makinesiz telefonu ne yapacağım deseydi diğer şirketler yapmazdı

Kaldırmaz şu anda hem kablolu hem kablosuz şarj satıyor insanlara dediğini yapsa bir gelir kalemini silmiş olur hiç mantıklı değil

• Apple Samsung biri ABD biri Kore diye bakmak çağın en büyük yanılgısı. 1. ve 2. dünya savaşından sonra galip devletlerin işgal ettikleri hiç bir ülkeden çıkmadıklarını anlamak lazım. Teknoloji üretim tesisleri kurdukları ülkeler farklı farklı olsada bu tesisler ve markalar yalnızca tek bir zümrenin mallarıdır. Bu zümre şimdilerde telefonların kutusundan kulaklığı şarj aletini çıkarıp onlarıda ayrı satıp para kazanacam kararı almışsa yavaş yavaş tüm markalarına bunu yayarlar. Sonuçta tüm dünya genelinde kuzu gibi bir kitle oluşturdular ne yapsa ne kadar söğüşleseler mallarını satıyolar. Ürettikleri malların hemen hiç biri temel ihtiyaca yönelik değil ama insanlığı bu ürünler olmadan yaşanamayacağına öyle inandırdılarki ürünlerini alanları aylık kullanım haracına bağlasalar nooluyo lannn diyen pek çıkmayacak satmaya devam edecekler...

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

Bu apple fanboylarını anlamıyorum ne yapalım dalga geçmiyelim mi apple ile kutuya sadece telefon koyup gönderiyor

Sizin gibiler olmasa zaten hiç bir firma takip etmez seneye apple kutuyu telefonu da koymaz yine kapı da sıra olurlar bu sefer samsung ne yapar a bunlar boş kutuyu alacak kadar malmış ben niye telefon koyayım ki der o da koymaz

Hayır bunlar yüzünden şarj adaptöründen oluyoruz utanmadan bir de androidde de çıkmayacak diye seviniyorlar uyanın gözünüzü açın azıcık zarar eden tek kişi tüketici apple samsung android zarar etmiyor bundan sen zarar ediyorsun oturup eleştir bu durumu

Orijinalden alıntı: fricinsleepy

Oppo Xiaomi gibi markalar bana ucuz Çin oyuncakları gibi geliyor.
    Bk gibi abi.
    Samsung ve Apple'dan vazgeçmeyeceksin.
    Bizi silkseler de kaliteli yapıyor adamlar
    Gidip xiaomi redmi 8 icin konusuyorsan haklisin.

Git bir, oneplus 8 pro, xiaomi mi 10 plus, oppo find x2 incele.

Ne samsung, ne Apple urunlerinin yuzune bakmazsın.

• Proprietor P kullanıcısına yanıt

Aynen biz salağız zaten boş kutu satın alacağız. Herkesi kendin gibi zannetme birader. Yok boş kutu satacaklarmış, boş kutuya para verecekmişiz vay be ne kadar akıllısın sen öyle.

Apple'ı eleştirdiğin gibi git şimdi samsung'u eleştir. Apple'ın ardından Samsung da Galaxy S21 kutusundan kulaklık ve şarj aletini çıkarıyor  10 dolarlık şarj kablosu için tatava yapan sizsiniz, ben o dandik şarj kablosu yerine örgülü kablo aldım 2 sene önce onu kullanıyorum. Mis gibi hem uzun hem de kopmuyor.

5G yüzünden tüm markalar zam yaptı ama apple zam yapmadı, onun yerıne şarj aletini ve 5 para etmez kulaklığı kutuya koymadı. Bence makul bir tercih.

• Boyle bir rezillik olamaz!

• Karbon ayak izini azaltacaz ayağına karlılık peşinde koşar bunlar.

• İlerde kutudan telefonuda çıkartırlar.

• Ne kadar uğraşırsa uğraşsınlar yaptıkları en büyük başarı Apple’ın kopyası olmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 27 Ekim 2020; 17:37:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.