Şimdi Ara

Apple'ın ardından Samsung da Galaxy S21 kutusundan kulaklık ve şarj aletini çıkarıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Birçok akıllı telefon üreticisi iPhone kutularından kablolu kulaklık ve şarj aletini çıkaran Apple'ı tiye alsa da bazı markalar Cupertinolu şirketin ayak izini takip edecek gibi görünüyor.

Ayrıca Bkz.iPhone 12 Pro'da "boya soyulması" sorunu

Koreli basın kuruluşu ChosunBiz'in haberine göre Samsung, Apple'ın izinden gidecek. Yani şirket Galaxy S21'in (diğer adıyla Galaxy S30) kutusuna AKG kablolu kulaklık ve 25W şarj adaptörünü dahil etmeyecek.

Akıllı telefonun kutusunda sadece USB-C kablosu ve SIM kart çıkartma iğnesinin yer alacağı belirtiliyor. Güney Koreli şirket doğal olarak bunu çevreyi korumak adına yaptığını açıklayacak.

Aksesuar satışlarını artıracak

Bu hamle Samsung'un aksesuar satışlarını artırmasına yardımcı olacak. Özellikle Galaxy Buds Live kablosuz kulaklıklar, 45W USB-C hızlı şarj adaptörü ve Wireless Charger Duo kabosuz şarj istasyonu satışlarının hareketlenmesi bekleniyor.

Son sızıntılara göre Galaxy S serisi Galaxy S21, Galaxy S21+ ve Galaxy S21 Ultra olmak üzere üç akıllı telefon içerecek. Cihazlar One UI 3.1 arayüzü ile karşımıza çıkacak. Samsung'un yeni amiral gemisini Ocak ayının başlarında tanıtacağı söyleniyor.

Kaynak:https://biz.chosun.com/site/data/html_dir/2020/10/26/2020102602314.html
    Kaynak:https://www.sammobile.com/news/samsung-galaxy-s21-box-not-include-charger-earphones

• Kutu içindeki;
    + dökümantasyon ,
    + kutunun karton kalınlığı
    +kutu üzerinde kullanılan görseller ,renk sayısı,baskı türü

gibi unsurları ortadan kaldırsalar ,maliyetlerinde ciddi azalışa sebep olurlar.

Hele hele kutuların kartonlarını kenevirden yapsalar ,çevreye inanılmaz olumlu etkide bulunurlar .
    (kenevir bitkisinin lifi en iyi kağıttır, ağaca lüzum bırakmaz,üretimi bile daha az maliyetlidir ,kenevir kağıdı 10 kez geri dönüştürülebilirken ,agaçtan imal edilen kağıt 4 kez dönüştürülebilir.)

Allah'ın ibişleri...

Aynen biz salağız zaten boş kutu satın alacağız. Herkesi kendin gibi zannetme birader. Yok boş kutu satacaklarmış, boş kutuya para verecekmişiz vay be ne kadar akıllısın sen öyle.

Apple'ı eleştirdiğin gibi git şimdi samsung'u eleştir.   10 dolarlık şarj kablosu için tatava yapan sizsiniz, ben o dandik şarj kablosu yerine örgülü kablo aldım 2 sene önce onu kullanıyorum. Mis gibi hem uzun hem de kopmuyor.

5G yüzünden tüm markalar zam yaptı ama apple zam yapmadı, onun yerıne şarj aletini ve 5 para etmez kulaklığı kutuya koymadı. Bence makul bir tercih.

• Hehehe gecenlerde dalga geçiyordu samsung apple ile simdi aynı seyi mi yapacakmis :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu şirketleri anlamakta güçlük çekiyorum. Yani Apple ne yapsa siz de yaptığı doğrudur bizde yapak mı diyeceksiniz her zaman?!
    Apple camdan atlamaya karar vermiş sevgili şirketler, buyurun, cam açık, sıra sizde -_-

• Ben bu markaları anlamıyorum. Hem Apple'a rakibiz diyeceksin, hem de ne yaparsa elinde tuzla koşacaksın. Siz Apple'ın rakibi falan değilsiniz. Siz ona benzemeye çalışan taklitçilerden ibaretsiniz.

• Apple'ın elindeki güç diğer firmalarda olsa onlar da yapar, kapitalist düzendeyiz diyorsun asla anlamıyorlar.

Gücü olan bütün markalar kutuyu boşaltacak arkadaşlar hashashasha Boşuna burada kudurup bu markalar için birbirinize saldırmayın, unutmayın ki bunları almak zorunda değilsiniz :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Muahhahaha geçen broşürlerde dalga geçiyodun Apple ile

• apple haterları her gönderide konuşuyordu gelsinler biraz daha konuşsunlar hahhajajaja

• Umarım Çinliler böyle bir tutum sergilemeyip karşılığnı olumlu bir şekilde alırlar

• Bence tamamen danışıklı dövüş . Sektörde iki devin birbirinden habersiz olması imkansız gibi bir şey .

• Alayı rezil bu firmaların. Bir ürünün en temel parçasını kutudan çıkarmak nedir ya? Allah'tan bataryalar cihaza entegre yoksa onuda koymazlardı bunlar.

• Bu firmaların eline kalsak neler yapacaklar. Cihazı şarj adecek adaptörü kutuya koymadan olmaz. Bence devletler buna bir el atsın. Hayatımda adaptörün kutudan çıkmaması gibi saçma bir şey daha duymadım. Buna alışmamalıyız.

• Yorumları okuyup gülmeye geldim izlemedeyim  

Xiaomi bizde hala mevcut diye yine açıklama yapacak mı bakalım  

edit: Apple'dan sonra şimdi Samsung kullanıcıları linç yiyecek gibi aslında. Çünkü insanlar artık 2-3 sene öncesine kadar "-Xiaomi ne la?" derken bugün çevremde en az 30 kişi Xiaomi vb. yalnızca kağıt üzerinde göz dolduran özelliklerle telefon kullanıyor.

Yakında bir kaç markadan daha aynı etkiyi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Tolga -- 27 Ekim 2020; 15:7:3 >

• Samsung mantıklı olanı yapıyor iphone alicaklar kulaklıkla sarjz cihazı çıkmıyor diye almiycaklarmiydi protesto edip baska cihazmi alicaklardi hayir gene iphone alocaklardi ayrica para verip aksesuarlarida ayrietten alicaklardi apple daha fazla kazanicakti madem oyle dedi samsung bende yapiyim nasilsa busey fark etmiyor dedi yakinda diger mqrkalarda gecer olur biter

• Kutu içindeki;
    + dökümantasyon ,
    + kutunun karton kalınlığı
    +kutu üzerinde kullanılan görseller ,renk sayısı,baskı türü

gibi unsurları ortadan kaldırsalar ,maliyetlerinde ciddi azalışa sebep olurlar.

Hele hele kutuların kartonlarını kenevirden yapsalar ,çevreye inanılmaz olumlu etkide bulunurlar .
    (kenevir bitkisinin lifi en iyi kağıttır, ağaca lüzum bırakmaz,üretimi bile daha az maliyetlidir ,kenevir kağıdı 10 kez geri dönüştürülebilirken ,agaçtan imal edilen kağıt 4 kez dönüştürülebilir.)

Allah'ın ibişleri...

• Hadi kulaklık aksesuar, ancak şarj aleti telefon için gerekli. Laptop yanına şarj aleti vermemek nasıl saçmalıksa, bu da öyle!

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.