|
Bildirim

|
Anlamamışlar gene. Adamlar bunu lansmanda çok büyük bişey gibi sunmaları ile dalga geçiyor ki haklılar da. Android tarafında bunun fazlası yapılır kimse yaptık demez bile.
|
|
Liquid tasarım dahiyane tasarım fikri mi yani? rezalet hatta bunu zorunlu tutmaları bile. Samsungun alay etmesi de bundan. Basit basit şeyler yapıp sizin gibilere dahiyane diye veriyor siz de afiyetle alıyorsunuz bir de savunuyorsunuz ya şaka gibi. Yahu Apple mühendisinin size yaptıramayacağı birşey yok mu? 1 kere bile kardeşim para verdim aldım sen beni niye kendi keyfine zorluyorsun bana niye seçenek sunamıyor musun diyemez misiniz? Tonla para ödüyorsun ama telefonu sen değil Apple kullanıyor sadece cihaz senin elinde hiç mi zoruna gitmez ya?
|
|
Android'in doğasında var kişiselleştirme Samsung'da bunu ekleyivermiş simge şeffaf olsa ne olmasa ne ama isteyen de alır böyle kullanır zaten Samsung yapmasa bile bunu yapan icon packler var kullanan bir süredir kullanıyordu şeffaf sadece varsayılan olması iyi olmuş.
|
|
Iyi de opsiyona bağlı. İsteyen böyle de kullanabilir demiş adamlar. Varsayilan olsa neyse de... Siz de saldıracak yer arıyorsunuz resmen
|
|
Haber değeri taşıyan bir şey değil. Samsung Apple'ı taklit ediyor. Apple'ın kaç tane özellik taklit ettiğini bilen var mı? Sayısız. |
|
Xiaomi'yi Apple'ı kopyalıyor diye yerden yere vuranlar. Aynı duyarı Samsung için de gösterirler mi? Sanmam.
|
|
Apple fan boyu değilsem bu haberi böyle sunmazdım
|
|
İğrenç görünüyor.
Mis gibi renkli ikonlar varken bu ne böyle monopol? |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Ekran Kartı: ROG STRIX GeForce RTX 4080 Super, CPU: AMD Ryzen 7 5800x3D, Kasa: Cooler Master MasterCase H500 ARGB, CPU Soğutucu: Corsair H100 RGB, Anakart: ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI), RAM: Corsair Vengeance RT 4x16GB 3600MHz CL16, SSD1: Corsair MP510 480 GB M.2 NVME, SSD2: Kingston M.2 NVMe 500 GB, Klavye: GameBooster G918 Fire Storm RGB Red Switch, Mouse: SteelSeries Rival 600 Gaming Mouse - Oyun Konsolu: PS4 - PS5 Pro | Xbox Series X | Nintendo Switch OLED White | ROG Ally Z1 Extreme
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKonyar -- 4 Ağustos 2025; 22:27:26 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Adaptör kutudan ilk kaldırıldığı zaman da dalga geçmişlerdi. Sonra kendileri de kaldırmıştı. Asya'nın en peynir ürünü şirketlerinden biri. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProsesMuhendisi -- 19 Temmuz 2025; 9:51:37 > |
|
Anakart: MSI B350 Tomahawk İşlemci: R5 3600 @4.2GHz Ekran kartı: Asus Dual Raedon RX 5500 XT EVO 8GB Bellek: Corsair Vengeance LPX 32GB 3200MHz (2x16GB) @2933 MHz Dahili hafıza: Crucial MX200 250GB SSD+WD 2TB 5400 RPM HDD Güç kaynağı: ASUS ROG STRIX 650W 80 PLUS GOLD Kasa: Zalman Z11 Plus HF1 (4 x 120mm Arctic F12 Silent Fan) - Monitör: LG 24MP59G (75 Hz-FreeSync) Soğutucu: Dark Freezer X124 (Fan; Be Quiet! Silent Wings 3)
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|