Şimdi Ara

Apple ile dalga geçen Samsung, Glass tasarımlı simgelerini kullanıma sundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
5.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple ile dalga geçen Samsung, Glass tasarımlı simgelerini kullanıma sundu
    Samsung, iOS 26 ile birlikte gelen "Liquid Glass" tasarımıyla dalga geçse de rakibinin izinden gitmeye devam ediyor. Şirket, Theme Park (Tema Parkı) uygulamasını güncelleyerek yeni Glass (Cam) simge efektleri ekledi.

Theme Park uygulamasına yeni Glass ikonlar geldi

Bugün yayınlanan son Theme Park güncellemesi (sürüm 1.1.01.23) ile uygulamaya beş yeni simge efekti eklendi: Temel, Film Greni, Çift Ton, Cam ve Degrade. Bu simge efektlerinden Glass olanı, Apple'ın yeni Liquid Glass tasarımına benzer şekilde cam benzeri şeffaflık efektleri ekliyor.

Apple’ın Liquid Glass tasarımı hala simgelerin arka planlara nasıl uyum sağlayacağını geliştirme aşamasındayken, Samsung’un çözümü neredeyse her ayrıntıyı (üçüncü parti uygulamalar dahil) kişiselleştirmenize olanak tanıyor.

Ayrıca Bkz.Samsung'un yakında çıkacak üçe katlanır telefonu Galaxy Z TriFold olarak adlandırılabilir

Yeni Cam efektiyle simgelerin şeffaflığını, parlamasını, tonunu, doygunluğunu ayarlayabiliyor, duvar kağıdınızla eşleştirebiliyorsunuz. Hatta bildirimler dahi yarı saydam ve modern bir görünüme kavuşabiliyor. Üstelik bunları yapmak için sistem güncellemesi gerekmiyor ancak One UI 8'in yüklü olması gerekiyor.

Apple ile dalga geçen Samsung, Glass tasarımlı simgelerini kullanıma sundu
    Glass Icon'u ayarlamak için Theme Park'ı açmanız ve "Tema Oluştur" seçeneğine dokunmanız gerekiyor. Alt sekmelerden "Icon" menüsünü seçtiğinizde açılır menüde Glass stilini bulacaksınız. Burada simge rengi, cam görünümü ve parlaklık tonu gibi ayarların yanı sıra  doygunluk ve şeffaflık kaydırıcılarıyla ince ayar yapabilirsiniz.

Güncellemeyi Samsung Galaxy Store'dan indirebilir veya bölgenizde henüz mevcut değilse APK dosyasını yükleyebilirsiniz.

Kaynak:https://www.sammyfans.com/2025/07/17/samsung-brings-a-glass-ui-upgrade-to-all-galaxy-users-setup-guide/

• Liquid tasarım dahiyane tasarım fikri mi yani? rezalet hatta bunu zorunlu tutmaları bile. Samsungun alay etmesi de bundan. Basit basit şeyler yapıp sizin gibilere dahiyane diye veriyor siz de afiyetle alıyorsunuz bir de savunuyorsunuz ya şaka gibi. Yahu Apple mühendisinin size yaptıramayacağı birşey yok mu? 1 kere bile kardeşim para verdim aldım sen beni niye kendi keyfine zorluyorsun bana niye seçenek sunamıyor musun diyemez misiniz? Tonla para ödüyorsun ama telefonu sen değil Apple kullanıyor sadece cihaz senin elinde hiç mi zoruna gitmez ya?
  • 20 yıldır sadece dalga geçiyorsun. Adam seni ti’ye alıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Ekran Kartı: ROG STRIX GeForce RTX 4080 Super, CPU: AMD Ryzen 7 5800x3D, Kasa: Cooler Master MasterCase H500 ARGB, CPU Soğutucu: Corsair H100 RGB, Anakart: ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI), RAM: Corsair Vengeance RT 4x16GB 3600MHz CL16, SSD1: Corsair MP510 480 GB M.2 NVME, SSD2: Kingston M.2 NVMe 500 GB, Klavye: GameBooster G918 Fire Storm RGB Red Switch, Mouse: SteelSeries Rival 600 Gaming Mouse - Oyun Konsolu: PS4 - PS5 Pro | Xbox Series X | Nintendo Switch OLED White | ROG Ally Z1 Extreme
  • Xiaomi'yi Apple'ı kopyalıyor diye yerden yere vuranlar. Aynı duyarı Samsung için de gösterirler mi? Sanmam.

• Iyi de opsiyona bağlı. İsteyen böyle de kullanabilir demiş adamlar. Varsayilan olsa neyse de... Siz de saldıracak yer arıyorsunuz resmen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Android'in doğasında var kişiselleştirme Samsung'da bunu ekleyivermiş simge şeffaf olsa ne olmasa ne ama isteyen de alır böyle kullanır zaten Samsung yapmasa bile bunu yapan icon packler var kullanan bir süredir kullanıyordu şeffaf sadece varsayılan olması iyi olmuş.

• ENTÜRKTEYNMENT E kullanıcısına yanıt
    Madem tasarım olarak dahiyane fikirleri var, yapsınlar. Apple gibi bütün sisteme yedirdikleri bir UI tasarımı göstersinler, büyük desinler... Ama belli ki yok, Nothing'in oyuncak tasarımı dışında.

Liquid tasarım dahiyane tasarım fikri mi yani? rezalet hatta bunu zorunlu tutmaları bile. Samsungun alay etmesi de bundan. Basit basit şeyler yapıp sizin gibilere dahiyane diye veriyor siz de afiyetle alıyorsunuz bir de savunuyorsunuz ya şaka gibi. Yahu Apple mühendisinin size yaptıramayacağı birşey yok mu? 1 kere bile kardeşim para verdim aldım sen beni niye kendi keyfine zorluyorsun bana niye seçenek sunamıyor musun diyemez misiniz? Tonla para ödüyorsun ama telefonu sen değil Apple kullanıyor sadece cihaz senin elinde hiç mi zoruna gitmez ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKonyar -- 4 Ağustos 2025; 22:27:26 >
  • Samsungçuların Galaxy Ultra serisinde 6000, 7000, 8000 mah batarya görmek için önce Iphone'nun çıkarmasını beklemeleri gerekiyor.

• 😂😂😂

• Adaptör kutudan ilk kaldırıldığı zaman da dalga geçmişlerdi. Sonra kendileri de kaldırmıştı. Asya'nın en peynir ürünü şirketlerinden biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProsesMuhendisi -- 19 Temmuz 2025; 9:51:37 >
    Anakart: MSI B350 Tomahawk İşlemci: R5 3600 @4.2GHz Ekran kartı: Asus Dual Raedon RX 5500 XT EVO 8GB Bellek: Corsair Vengeance LPX 32GB 3200MHz (2x16GB) @2933 MHz Dahili hafıza: Crucial MX200 250GB SSD+WD 2TB 5400 RPM HDD Güç kaynağı: ASUS ROG STRIX 650W 80 PLUS GOLD Kasa: Zalman Z11 Plus HF1 (4 x 120mm Arctic F12 Silent Fan) - Monitör: LG 24MP59G (75 Hz-FreeSync) Soğutucu: Dark Freezer X124 (Fan; Be Quiet! Silent Wings 3)
  • tembeler kullanıcısına yanıt
    Çünkü theme park dediği good lock diye bir uygulamaya ait ve bu uygulamalar resmi Samsung uygulamarı değil. Sırf tıklanma alsın diye yalan yanlış haber giriyorlar.

Ryzen 9 3900x | ASUS ROG x570-f | ASUS ROG RTX 2080 SUPER | Gskill Neo 32GB
  • İğrenç görünüyor.
    Mis gibi renkli ikonlar varken bu ne böyle monopol?

• Basit bir güncelleme ile ile özelliği apple lansmanınında en büyük özellikleriymiş gibi öve öve bitiremedi. Sıfır inovasyon ile lansman yaptı. Haliyle samsung dalga geçti ve dalga geçer gibi basitçe bu özelliği getirmiş.

Ayrıca android de milyon tane tema var zaten önceden de ios görünümlü simgeler vardı Sırf boş haber tıklamayı icin DH saçmalaması işte.

Ryzen 9 3900x | ASUS ROG x570-f | ASUS ROG RTX 2080 SUPER | Gskill Neo 32GB
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.