Şimdi Ara

Apple - Genel Memnuniyetsizlik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • * Apple teknik servise verilen ürün çizik geldi. (Pupa)

https://forum.donanimhaber.com/apple-teknik-servise-verilen-urun-cizik-geldi-pupa--136345622

* APPLE İphone Servis Rezaleti !!!!!!!

https://forum.donanimhaber.com/apple-iphone-servis-rezaleti--136376175

* apple servis ve onarım merkezi sahtekarlığı

https://forum.donanimhaber.com/apple-servis-ve-onarim-merkezi-sahtekarligi--136405993

* Pil değişimi adı altında garanti kapsamındaki cihazımın başına gelenler

https://forum.donanimhaber.com/pil-degisimi-adi-altinda-garanti-kapsamindaki-cihazimin-basina-gelenler--136296077

* İphone Cihazıma Yetkisiz Müdahale Dendi Yardım Lütfen ?

https://forum.donanimhaber.com/iphone-cihazima-yetkisiz-mudahale-dendi-yardim-lutfen--136179241

* Pil değişiminden sonra cihazımı garanti dışı bıraktılar.

https://forum.donanimhaber.com/pil-degisiminden-sonra-cihazimi-garanti-disi-biraktilar--136309948

* iPhone Yetkisiz Müdahale. Apple tamir etmedi.

https://forum.donanimhaber.com/iphone-yetkisiz-mudahale-apple-tamir-etmedi--119288626

(Örnekler çoğaltılabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veyselhantal -- 24 Aralık 2018; 20:55:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Apple forumundaki arkadaşlar dertli. Onlara destek olalım. Çok sayıda şikayet başlığı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple eski apple da Apple Türkiye bizi 3.dünya ülkeleri gibi görmeye başladı bildiğin apple türkiye servisleri ve apple onarım merkezi dağ başı kanunları uyguluyor, adamlar açık bulmuş her gelen cihaza " Yetkisiz Erişim " deyip garantiyi bozuyor, yıllardır eleştirdiğimiz android tabanlı telefon servisleri, samsung bile bu kadarını yapmamıştır, hiç değilse adamlar kullanıcı hatası diyor, apple gibi müşterisini sahtekar yerine koymuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

Apple eski apple da Apple Türkiye bizi 3.dünya ülkeleri gibi görmeye başladı bildiğin apple türkiye servisleri ve apple onarım merkezi dağ başı kanunları uyguluyor, adamlar açık bulmuş her gelen cihaza " Yetkisiz Erişim " deyip garantiyi bozuyor, yıllardır eleştirdiğimiz android tabanlı telefon servisleri, samsung bile bu kadarını yapmamıştır, hiç değilse adamlar kullanıcı hatası diyor, apple gibi müşterisini sahtekar yerine koymuyor.
    Biz işini iyi yapan firmayı göklere çıkarır, işini iyi yapmayan firmayı yerin dibine sokarız. Herhangi bir kötü niyetimiz yoktur.

• Ben de bugüne kadar savunduğum tüm android telefonlardan vazgeçtim artık... Ulan hepsinin mi şarj yeri bozulur arkadaş... Bir sonraki telefonum kesinlikle elma olacak...

• CihangirCanavarı kullanıcısına yanıt
    Her türlü görüşe saygı duyarız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genelleyerek konuşacağım, o yüzden de doğrudan herhangi birini kastetmediğimi bilin.

iPhone, Samsung Note ya da S serisi, Huawei Mate serisi yani fiyatları 3-4-5 asgari ücrete denk olan telefonlara neden ihtiyaç duyuyorsunuz?
    Modern pazarlamacılık, ki bunun en başarılı örneği Steve Jobs'tur, hiçbir zaman ihtiyaç duymayacağımız şeylere ihtiyaç duymamızı sağlamışlardır. Bugün birçoğumuz telefonu birkaç basit uygulama için kullanıyoruz ve aslında telefonun asıl amacı olan telefonluk görevini bile kullanmaz olduk. Whatsapp, Facebook, Instagram...
    Bu uygulamaları kullanabilmek için 500 çekirdekli, 132.000 GB Ram'li telefonlara gerek yok ki. Oyun oynamaksa amaç, 5 inç ekranda oyun oynamak bir lüks değil, eziyettir.

Sonuç olarak, bir telefona küçük bir servet ödeyip, karşılığında da İngiltere kraliyet ailesinin gördüğü saygıyı görmeyi beklediğinizde, firmanın gerçek yüzünü görüyorsunuz işte. Elinizdeki sadece küçük ve birçok özelliği gereksiz bir cihaz. Siz o cihaza çok para veriyorsunuz diye, size verilen değer değişmeyecek çünkü o cihazı size satanlar cihazın özelliklerine değil, kendi pazarlama tekniklerine güveniyorlar. Bu da demek oluyor ki, bugün sen iPhone kullanmaktan vazgeçersen, yeni bir pazarlama tekniği bulunur ve senin yerine yeni müşteri konulur.

• webbie kullanıcısına yanıt
    Yanlış tespit.

Türkiye'de artık üst model cihazlar satılmıyor.

Alım gücü düştü, telefon fiyatları arttı.

Kimsenin kraliyet ailesi mensubu muamelesi görmek gibi bir beklentisi yok.

Eskiden en ufak sorunda cihaz değiştiren Apple, şimdi tamir ediyor. Daha doğrusu edemiyor, tamirden sonra farklı sorunlar çıkıyor ve bazı cihazları da sebepsiz yere garanti dışı bırakıyor.

• 3 ay önce 2400 liraya aldığım iPhone SE telefonun home tuşundan bariz çıt çıt ses geliyordu. Yetkili servise verdim. Onlar da Apple onarım merkezine gönderdiler. Ekranı değiştirmişler serviste. Ama home tuşundan bariz çıt çıt ses gelmeye devam ediyor.

• veyselhantal V kullanıcısına yanıt
    Bir daha gönderirseniz değişim verirler muhtemelen

• 7000₺ iphone x'a vereceğime, 6000₺ iphone 8+'a vereceğime, 4200₺'ye Galaxy S9+ aldım. Çayımı yudumluyorum.

• Nimotech kullanıcısına yanıt
    İnşallah tekrar vermek zorunda kalmam. Yazılanlar çok korkutucu.

• Yaklaşık 2 yıl önce aldığım ıphone se garantinin 1 ay kalmasına yakın
    Cortlamaya başladı nedir bunlar derseniz pil %98 ama cihaz aşırı yavaşlamaya ve donmalara başladı. Ekran rengi soldu, home tuşu çıt çıt tabi ve en sonunda ekran kilidi açma kapama tuşu bozuldu. apple zorluya götürdüm sorgusuz sualsiz eski cihazı aldılar yeni cihazı verdiler. Şu an sorunsuz kullanıyorum ve garanti 3 ay daha uzadı nisanda biticek.

• quote:

Orijinalden alıntı: akyurt

Yaklaşık 2 yıl önce aldığım ıphone se garantinin 1 ay kalmasına yakın
    Cortlamaya başladı nedir bunlar derseniz pil %98 ama cihaz aşırı yavaşlamaya ve donmalara başladı. Ekran rengi soldu, home tuşu çıt çıt tabi ve en sonunda ekran kilidi açma kapama tuşu bozuldu. apple zorluya götürdüm sorgusuz sualsiz eski cihazı aldılar yeni cihazı verdiler. Şu an sorunsuz kullanıyorum ve garanti 3 ay daha uzadı nisanda biticek.
    Herkesin Zorlu'dan randevu alma şansı yok. Eski-Yeni model milyonlarca telefon var Türkiye'de. Zorlu ve Akasya'da kaç personel çalışıyor? Personel başına kaç yüz bin müşteri düşüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veyselhantal -- 25 Aralık 2018; 11:42:49 >
  • Emin olun Apple'in kalitesi dunya genelinde dusmus durumda. Satisi rezalet olan "yeni" iPhone'lar, egik gelen iPad'ler, Genius denilen gerizekalilarin para somurmek icin yaptigi davranislar. Simdi bana Android kullaniyorsun cok konusma diye yazanlar olacaktir Gidin bir Louis Rossmann izleyin gorun cok sevdiginiz markanin kalitesini.

• veyselhantal V kullanıcısına yanıt
    1 kere randevuyla gittim. Genel bakıldı sorun çözülmezse tekrar gelin dedi 2. ye randevusuz gittim ve cihazı değiştirdiler. Randevuzda bakıyorlar. Sabah açılışta sıraya giriyorsunuz ve size bakıyorlar..

• quote:

Yaklaşık 2 yıl önce aldığım ıphone se garantinin 1 ay kalmasına yakın
    Hocam sen zorluya vermişsin ben Ankara' dayım nasıl vericem zorluya. LYDİA var ankarada adamların 1 aylık randevusu dolu nerdeyse randevu yok, koca apple bireysel Bilişim diye bir firmayı yetkili servis yapmış bildiğin spot telefoncu altı üstü batarya ne olabilir ki diye telefonu teslim ettik başımıza gelmeyen kalmadı, şikayet vara aç bak batarya değişimde adamlar sahte batarya takmış,

www.sikayetvar.com
    Bireysel Bilişim - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/bireysel-bilisim

şikayetlere bak hepsi absürt Apple ne yapıyor, servisine yaptırım uygulaması gerekirken bize geçirmenin derdinde, utanmadan yetkisiz erişim diyor.. senin yetki verdiğin servis yetkisiz erişmiş nereye erişdiyse şimdi irlandadan gol haberi varmı onu bekliyoruz sıkıntın varsa servisinle çöz arıyorum bireyselle görüştünüz mü diyorlar görüşülecek bir servis değilki neyini görüşeyim beni niye muhatap ediyon..

Apple eski apple değil...

• al işte birde premium servis adamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Moltisanti -- 25 Aralık 2018; 12:25:16 >

• quote:

1 kere randevuyla gittim. Genel bakıldı sorun çözülmezse tekrar gelin dedi 2. ye randevusuz gittim ve cihazı değiştirdiler. Randevuzda bakıyorlar. Sabah açılışta sıraya giriyorsunuz ve size bakıyorlar..
    Sabah 06:30'da orada olmak gerekiyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.