Bu arada diyorum ya APPLE ve diğerleri diye :) Nedense tüm markalar APPLE a çamur atma derdindeler :)
Apple ın cevabı cuk oturmuş
quote:
Orijinalden alıntı: ExpendabLes
Aynen bencede çok iyi ;)
Bu arada diyorum ya APPLE ve diğerleri diye :) Nedense tüm markalar APPLE a çamur atma derdindeler :)
Bazı konular da hep böyledir. Zirvede kim var ise, ona yetişmek yerine. Onu da aşağıya çekmeye çalışırlar
quote:
Orijinalden alıntı: Grub Killer
quote:
Orijinalden alıntı: ExpendabLes
Aynen bencede çok iyi ;)
Bazı konular da hep böyledir. Zirvede kim var ise, ona yetişmek yerine. Onu da aşağıya çekmeye çalışırlar
Son zamanlarda samsung yapıyor bunu sıklıkla... Hep bi bulaşma çabasındalar ve son derece komikler.. Madem sen çok iyisin APPLE neden bu şekilde sana gönderme içeren reklamlar yapmıyor acaba?
Yazık ya acıyorum böyle eziklik yapanlara :)
kısa öz ve kapak ahaha apple forever :)
Blackberry siyah bir pompali tufekle ates etseydi kursuna blackberry logosu islenip zoom yapilip elmayi parcalasaydi apple sap gibi kalirdi.
Blackberry de beyin yok.
İphonenum var
quote:
Orijinalden alıntı: 4everSaq0
Apple ın cevabı cuk oturmuş
quote:
Orijinalden alıntı: mobilist
Blackberry gerçekten iyi yapmış.Apple ise mükemmel cevap vermiş.Apple'ın cevabı daha karizma olmuş.Tuttum bunu.he heee heee
quote:
Orijinalden alıntı: dynamic82
Ama apple'ın yaptığı reklam daha mantıklı gerçek olan o hem telefon konusunda hemde böğürtlen elmayı delemez:)
abi nekadar sığ düşünüyorsunuz zaten blackberry de bakın böğürtlen elmayı deleeeer :):):) desinler diyemi yapmış reklamı.
reklamlar gercek mi tam anlamadim ama ikiside guzel olmus ama apple'in cevabi muhtesem.
samsung su reklamlara baksada biraz cakmalasa hep yaptigi gibi. mesaj veren reklam oyle degil boyle yapilir.
Başka reklam yokmu,
2009 da açılmış topiği hortlatmak niye ?
quote:
Orijinalden alıntı: dynamic82
Ama apple'ın yaptığı reklam daha mantıklı gerçek olan o hem telefon konusunda hemde böğürtlen elmayı delemez:)
abi nekadar sığ düşünüyorsunuz zaten blackberry de bakın böğürtlen elmayı deleeeer :):):) desinler diyemi yapmış reklamı.
Eski mesaj hocam, fazla üzerine gitme. Eski mesajların hepsi böyle saf oluyor. Zamanında saf saf dolanıyormuşuz forumda.
Bizim mesajlar ne haldedir kim bilir...
Suanda apple ile blackberry nin adi bile anilmaz ayni cumlede Suanda samsung ile rekabet icindeler ve samsung donanimsal olarak daha iyi appe la gore telefonlari