Şimdi Ara

Apple Earpods 3.5 mm jak Kulaklık Amazon.com.tr'de 69.83 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
6
Favori
22.264
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 15 Şubat 2019; 12:48:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Bakin cepimde eypil telefon, kulagimda eypil marka kulaklik var demenin disinda ne numarasi var bunun?
    Çok dengeli ses aralığına sahip bir kulaklık. Tizi de bası da orta frekansı da dengeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir önceki indirimden aldım. Ürün orijinal ve kaliteli. Hatuna kaptırdığımdan bir tane daha alacağım.

Android'de düzgün çalışıyor ancak ses açma kapama çalışmıyor, normal açma kapama tuşu, iki kere basınca şarkı değiştirme çalışıyor.
  • Gercekten iyi oldugunu dusunup bilincli kullaniyorsan o zaman alinir tabi hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Gercekten iyi oldugunu dusunup bilincli kullaniyorsan o zaman alinir tabi hocam.
    Apple iPhone 3,5mm Kulaklık %100 Orijinal MD827ZM/B (Kutulu)

Merhaba amazonda 84 tl lik ile arasında ne fark var ? 5s sahibiyim :)
  • Indirim yine sona ermiş. Bir sonrakine kadar konuyu takibe alın

• Kulaklık elime ulaştı. Daha önce aldığım EarPods'un kutusu ile karşılaştırdım. Ürün orijinal arkadaşlar. Paylaşım için teşekkür ederim.
  • Bi yetişemedik şu kulaklığı almaya...
    Sesi idare eder ama kulağa oturuşu çok güzel.
    Bu şekilde kaliteli kulağa oturan kulaklık öneriniz var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 198tl felan gerçekçi bir fiyat değil. Bence ederi maksimum 75 TL. İnanılmaz ses veriyor dışarı ve yalıtımı kötü. Ses kalitesi 40 TL lik kulaklığa göre iyi.En azından sağlam. İphone cihazlara göre optimize edilmiş. Buna göre alın.

(Iki tane var bende bu kulaklıktan telefondan çıkan),

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 17 Şubat 2019; 23:41:56 >
  • Çepik Ç kullanıcısına yanıt
    ++
    Önerisi olan ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende Sennheiser mx170 var 28 liraya almıştım 2.5 yıldır kullanıyorum iphone nin kulaklığı yanında biraz ezik kaldı basları falan yetersiz hani böyle klasik müzik kulaklığı gibi bu iphone kulaklığı ama kulağıma o kadar güzel oturduki anlatamam mükemmel oturuşu var

• Ben bu konuyu neden 4 gün sonra görüyorum
  • Amazon satıcısından aldığım ürün elime ulaştı. Daha önce bu ürünü kullanmadığımdan görüntüsünden ve sesinden orjinal olup olmadığını anlama imkanım yok, ancak sesi kaliteli. Gelen kutunun fotosunu çektim ayrıca kablosunda da çok küçük yazılar var sonundaki numarada sanırım seri numarası.

Apple Earpods 3.5 mm jak Kulaklık Amazon.com.tr'de 69.83 TL
    Apple Earpods 3.5 mm jak Kulaklık Amazon.com.tr'de 69.83 TL

• Kulaklık geldi. Orjinal. Vietnam üretim. Ses de gayet iyi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir tane de ben sipariş etmiştim fakat iade edebiliyorsam edeceğim sanırım. Jack girişine oturması sıkıntılı ve sesi cızırtılı gibi biraz. Benim ürün mü hatalı acaba?

• morhipo satıyor,

MD827ZM/A
    MD827FE/A

kumandalı mikrofonlu apple kulaklık 69.90 TL şu an
    morhipo kuponunuz vb. varsa daha avantajlıya gelebilecektir.

|tgm&utm_term=Kulakl%C4%B1k

• iyigun kullanıcısına yanıt
    Ürün ithalatçı firma garantilidir. Teknik desteği ithalatçı firma tarafından verilmektedir.

Yurtdışından paralel ithalat ile ithal edilmiş, Türkiye'de paketlenmiştir.

Bunlar yazıyor. Yurt dışı ithal belki anlaşılabilir de, Türkiye de paketlenmiştir sözü ürküttü biraz. Orjinal olmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 21 Şubat 2019; 10:44:49 >
  • Hocam tam oturduğuna dikkat edin, benim telde silikon kılıf vardı tam oturmuyordu cızırtı vardı, silikonun o kısmını genişlettim ve tam oturdu cızırtı kalmadı.

Merak eden olur belki. Android telefonlarda kulaklık üzerindeki ses açma kapama çalışmıyor. Ancak durdur-başlat ve şarkı atlama yapabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 21 Şubat 2019; 10:43:14 >
  • coolman06 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.Fakat iyice oturunca da az bir cızırtı gibi bir şey kalıyor gibi geldi . Dediğiniz tam oturması da sıkıntılı biraz, oturmazsa hemen dışarı ses veriyor veya aşırı cızırtı oluyor.

• amazon türkiyeden 2 tane aldım, biri arıza yaptı. Apple garantisi miydi yoksa ithalatçı mıydı çözemedim tam? garanti belgesinde 2 firma diyor, apple storelar bakmaz mı ki?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.