Şimdi Ara

Apple Earpods 3.5 mm jak Kulaklık Amazon.com.tr'de 69.83 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
6
Favori
22.224
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 26.02.2019: Bugün fiyatı 69.83 TL olarak güncellendi

24.02.2019: Bugün fiyat 108 TL oldu.

14.02.2019 Editi: 14 Şubat Sevgililer gününe özel 76 TL'den yeniden satışta

27.12.2018 Editi: Tekrar Amazon üzerinden aynı fiyatla satışta.

Geçtiğimiz haftalarda yine bu fiyattan satışa çıktı. Kaçıranlar için Amazon yılbaşı indirimlerinde yeniden düşük fiyatında. 67 TL bu kulaklık için güzel fiyat. Ben HTC One M9 telefonum için sipariş verdim. Daha önce denediğimde güzel bir müzik dinletisi yaşattı. HTC One gibi ses sürücüleri güzel bir android telefonunuz varsa yine alabilirsiniz, yoksa iPhone için daha uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Water -- 26 Şubat 2019; 16:47:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sahte ürün

Edit: orjinalmis arkadaslar pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archmeister -- 21 Aralık 2018; 7:31:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sahte olduğunu nereden anlıyoruz. Ben aldım bir sıkıntı göremedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de aldım. Orijinal apple kutusunda geldi. Sahte falan değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazonun sattığı ürüne sahte demek

• Tamam amazon sahte ürün satmaz fakat apple'ın kendi sitesinde bile ürün 200 tl iken nasıl bu fiyata satabiliyor, mantıklı açıklaması yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TabirimCaiz

Tamam amazon sahte ürün satmaz fakat apple'ın kendi sitesinde bile ürün 200 tl iken nasıl bu fiyata satabiliyor, mantıklı açıklaması yok mu
    applenin kendi sitesinde iphoneler bile bariz pahalı.. Sana hak veriyorum ancak amazonun bu riski göze alacağını zannetmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İncehesao aylardir bu paraya satiyor zaten. Ben amazondan kacirinca ordan aldim ay i urun kutulari vs de ayni. Tek sorunu 1sene apple 1sene kendi garantisi var inceheaapda. Bugun Eve gidince servise gosterip orjinalligi sorgulatacagim incehesapdakinin. Sahteyse tutanak tutturup iade eder bunu alirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Archmeister

Sahte ürün

Edit: orjinalmis arkadaslar pardon
    Bari sen yapma murder1nc Daha önce de satıldı. Orijinal denildi bunlara

• Ullumanitudan önce konuyu açmanın verdiği haz...

• Konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler.

• Bakin cepimde eypil telefon, kulagimda eypil marka kulaklik var demenin disinda ne numarasi var bunun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Bakin cepimde eypil telefon, kulagimda eypil marka kulaklik var demenin disinda ne numarasi var bunun?
    Arkadaşım cebimde Apple'ın değil HTC'nin 4 yaşındaki One M9 modeli var. Kendi telefonumda çok iyi performans aldığım ve fiyatı uygun olduğu için sipariş verdim.

• White Water kullanıcısına yanıt
    Tabiki tercih meselesi ancak bu tip urunleri ureticiden alma taraftarıyım. Ha birine yaptirmissalar onu bilemem. Hayirli olsun hocam takılıyorum sikinti yok

• Pi kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Üreticiden almaktan kastın örneğin HTC bir telefona HTC kulaklık mı tercih edilmeli?

• quote:

Orijinalden alıntı: TabirimCaiz

Tamam amazon sahte ürün satmaz fakat apple'ın kendi sitesinde bile ürün 200 tl iken nasıl bu fiyata satabiliyor, mantıklı açıklaması yok mu

• Kulaklık bugün geldi ses kalitesi beni tatmin etti. Bas ve tiz orantılı. Kulak içi kulaklıklara bir türlü alışamadım kulağımda da durmuyor. Sizde benim gibi kulak içi kulaklık kullanamıyorsanız bunu tavsiye ederim.
    Kıçı kırık kulaklıklara para vermek yerine bunu alabilirsiniz.
  • 18 Aralık’ta satın aldım kulaklığı ve 19 Aralık’ta elime ulaştı. Ürün orjinal. Amazon Türkiye Fırsatları konusunda paylaşmıştım bu indirimi. Belirttiğim konuda ürünün fotoğraflarını da paylaştım. Aklında soru işareti olanlar girip fotoğraflara da bakabilirler. Kutu fotoğrafıyla orjinalliği nerden anlaşılır diyenler için ise sahip olduğum 7 Plus’ın kulaklığı ile ses ve kablo kalitesini karşılaştırdığımda arasında bir fark ormadığını gördüm.

• Garantisi kaç yıl göremedim 🙄

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.