Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (670. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.690
Cevap
488
Favori
1.016.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 668669670671672
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim proda sağ kulaklık %80 şarj oluyor sol %100 pil sağlığı koruma nerden müdahale ediliyor airpods pro için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tonodias kullanıcısına yanıt

telefon ile konuşurken niye tüm ortam sesleri olduğu gibi karşıya gitmiyor peki?

yolda yürüyorsun, yanından araba geçiyor karşı taraf senin sesini duyamıyor, ya da cips poşetini açıyorum mesela, karşı taraf poşet açma sesinden benim sesimi duymakta zorlanıyor..

Sennheiser'in kablosuz kulaklıklarında niye böyle bir problem olmuyor?

• john mclane kullanıcısına yanıt
    Yabancı forumlarda Ayarlar-Erişilebilirlik-Ses/Görsel/Telefonda Gürültü Engelleme KAPALI şeklinde olması gerektiğini söylüyorlar. Açık olursa AirPods üzerindeki gürültü engelleme devreye girmiyormuş. Bir de bu şekilde deneyip sonucu buraya da yazın isterseniz.

• TulparHAN kullanıcısına yanıt

satıcı hb

• quote:

Orijinalden alıntı: Post-it

Yabancı forumlarda Ayarlar-Erişilebilirlik-Ses/Görsel/Telefonda Gürültü Engelleme KAPALI şeklinde olması gerektiğini söylüyorlar. Açık olursa AirPods üzerindeki gürültü engelleme devreye girmiyormuş. Bir de bu şekilde deneyip sonucu buraya da yazın isterseniz.
    Böyle bir şey mantıken saçmalık. Koskoca Apple mühendisleri AirPods takılı iken bunu yapamıyorsa bıraksınlar bu işi 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezimuse -- 19 Haziran 2022; 20:6:12 >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Bende de satıcı hb ve seri no yok faturada sorun olacağını sanmıyorum koskoca hepsiburada sahte ürün satacak değildir bence

• chakra7o C kullanıcısına yanıt

Satıcı HB ise satmaz ama diğer satıcıların alayı çakma ürün satıyor

Ben de aynı sıkıntıyı yaşadım, telefonda konuşurken hiç kimse sesimi almıyordu ama dışarıda hangi ses varsa veriyordu (e5 kenarında yürürken araçların seslerini vs.)

Servise götürdüm kulaklığı alıp incelediler, yaklaşık 2,5 3 hafta sonra cihaza değişim kararı çıktı sağ ve sol airpods değişti. Yeni cihazla test yaptığımda ses daha iyi geliyor.

magsafe destekli MLWK3TUA modelini kullanıyorum.

• portrey P kullanıcısına yanıt

Hocam bende apple tv 4k 2. nesil var. Airpods pro alıp disney üzerinden film izlemeyi düşünüyorum. Filmdeki yüksek ses kalitesini kulaklıkla alabilir miyim? Yani film için bu kulaklığı almak doğru bir seçenek olur mu? Siz memnun musunuz cihazın film performansından?

• TheMecEngineer kullanıcısına yanıt

Apple TV kendi film uygulaması ve Amazon primeden destekli filmlerden dolby atmos desteği alıyorum (aırpods pro ile) . Ama disney plusta destekli filmlerde ve orjinal diline dahi alsam atmos desteğini alamıyorum disney plusla ilgili bir sorun ama düzeleceğine inanıyorum.

genel olarak aırpods pro alacaksan eğer Apple cihazların varsa geç kalmışsın diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Film izlerken o kaliteyi kablosuz kulaklık ile alabilir miyim diye şüphelerim vardı ama sizde kullanıp bu kadar memnun olduğunuzu dile getirdiğinize göre almam için hiçbir sebep yok.

Hayırlı olsun ozaman

Yaklaşık 7-8 aydır kullanıyorum ve telefon görüşmesi çok yapıyorum. Bu söylediğiniz şeyler hakkında en ufak bir şikayet yada sorun yaşamadım.

İlk başlarda da karşı tarafa konuşmaların ortasında performansını teyid ettirdim. Kimse kulaklıkla konuştuğumu bile anlamamıştı.
    Airpods kulaklıktan öncede 2 farklı markanın pro kullaklığını kullandım ve hepsindende telefon görüşmesi konusunda hep şikayet aldım. Sonunda airpods pro geçtim ve rahat ettim.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Değişiminiz oldu mu? Benim de benzer bir servis olayım oldu, dün sorgusuz sualsiz değişim kodu teklifinde bulundu amazon. Tr şartlarında insanın içinde yine de kuşku olmuyor değil 😄

• ebugra E kullanıcısına yanıt

yeni cihaz geldi, yukarıdaki mesajlarımda bahsettim ama ben sıkıntı yeni gelen Airpods 3 ile düzelmedi. halen Spotify'da müzik dinlerken tek kulaklıktan ses gidebiliyor kafasına göre. Baze 2 saat dinliyorum hiç gitmiyor. Bazen 2 saatte iki kere yapıyor. Artık yeni iOS veya kulaklık yazılımı ile düzelmesini bekliyorum. Denemediğim şey kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 23 Haziran 2022; 11:28:27 >
  • ebugra E kullanıcısına yanıt

Bende Amazon’dan almıştım aırpods proyu sağ kulaklıktaki mikrofondan karşıya ses boğuk gidiyordu . Aırpodsu alalı 14 günü geçmediği için değişim talep ettim ve yenisi geldi yani sorun olmuyor . Diğer internet sitelerinin hiç birinde değişim görmedim (apple store hariç pahalı olduğundan hiç alışverişim olmadı)

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır bilgilendirme için teşekkür ederim

Süper, benim de sol kulaklığım şarj olmuyor bazen ve bunu son zamanlarda sık yaşıyorum. Apple zorlu centarda randevu bulup götürdüm ama asla sorun bulunamadı. Son çare amazona yazmıştım sağolsunlar hiç beklemediğim bir yaklaşım görünce şaşırdım açıkçası

Acayip bir kalite kardeş :)

• tonodias kullanıcısına yanıt

İki gündür kullanıyorum. Gerçekten kalitesi çok başka. Aldığım için çok memnunum.

• 
Sayfa: önceki 668669670671672
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.