Pro 2 yi ilk taktığımda benimde fark ettiğim nokta basslar ve sahne genişliği olmuştu. Çok derin, kuvvetli bir subbass performansı ve her ne kadar yazılım oyunu da olsa geniş bir sunumu var. Ayarlarda kişiselleştirilmiş uzamsal ses olayı var onuda yapın hocam: < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PehliOne- -- 29 Mayıs 2025; 5:27:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (885. sayfa)

-
-
Yaptım hocam Maşallahı var gerçekten :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni airpods pro aldım, dış ortamda karşı tarafla görüşmede bazı kelimelerin anlaşılmadığı sesin boğuk ve robotik gittiği, ara ara kesildiği geri bildirimlerini alıyorum. Bu sorunu yaşayan var mı veya normal midir? Daha önce Soundcore liberty 4 modelini kullanıyordum, rüzgarda bile sessiz bir odada konuşuyormuşum gibi ses net olarak gidiyordu.
-
Beta sürümde isen veya kulaklık güncel değilse o şekilde yapıyor. Airpods pro 2 aldığım günün ertesi apple a gitmiştim bu muhabbetten dolayı :)
Ben de öyle yapçam sanırım :) Bazı yerlerde mikrofon ayarlarından sadece sağ veya sol olarak seçin demiş otomatikte mi kullanıyorsunuz siz?
-
-
Ben bu silikon olan kılıflardan almıştım. etrafta, cepte vs ne kadar toz tüy varsa topluyor üzerine, bir hafta kullandım, 1 yıldır kılıfsız kullanıyorum, spigen tarzı tpu kılıf almak daha mantıklı
-
merhaba, görüşme esnasında voice isolation açık mı görünüyor?
-
-
earpods aldım kablolu kulaklık rahat ettim, o neydi öyle düşünce bozulup duruyordu.
-
Bende kablosuz Airpods alınca rahat ettim, o neydi öyle sürekli kablosu kırılıp duruyordu. Evde 10 tane kulaklik var böyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet bu ayarda gözüküyor. Değiştirmeli miyim?
-
earpods un kaliteli olacağını düşünüyorum, kullanırken de gayet de katlayarak kullanıyorum sakınmıyorum yani katlamadan kullanmak konusunda, eğer dediğiniz gibi olursa mecburen airpods kullanmamız gerekir, bekleyip göreceğiz bakalım
-
airpods 4 aldım amazondan kılıf aldım ama memnun kalmadım üsteki kılıflarda çok iyi oldugunu sanmıyorum 300-400tl lık ne önerirsiniz arkadaslar
-
Airpods 3’den sonra Airpods 4’e geçiş yaptım. Kulaklığı küçültmüşler,içerisinden kablo çıkmıyor. Ses kalitesi inanılmaz iyi, üstüne tanımam. S25’e geçmiştim birkaç ay önce fakat airpods 3 ile uyumu tam değildi ve buds 3 almak da istemedim yorumlardan sonra. Müzik için 16pro , airpods 4 ikilisini aldım ve doğru karar vermişim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmthntr -- 4 Haziran 2025; 19:37:47 >
Aktif gürültü engelleme özellikli mi aldınız bende 2.nesil airpods var şarjı tutmaz oldu alma arefesindeyim de o yüzden soruyorum
Yok hocam normalini aldım.
bir deneyin bende işe yaradı karşı taraf ile test ettim.
-
-
Arkadaşlar AirPods Pro 2 kullanıyorum. Son zamanlarda kulaktan düşecek gibi olma problemini çok yaşıyorum. Daha önce AirPods Pro’nun ilk versiyonunu kullandım, onda hiç böyle sorun yaşamamıştım. Pro 2’de de son zamanlarda sorun yaşadım.
Kulaklık hiç düşmedi ama koşu yapmayı geçtim, yürürken bile kulağımdan düşecek gibi oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? AirPods Pro 2 ile yüksek tempoda koşan insanları izledim, ben yürürken bile kulaklık kulağımda durmuyor. Konforu çok düşürüyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X