Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (424. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.637
Cevap
520
Favori
1.123.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
29 oy
Giriş
  • bu kulaklıklar benim kulağımdan düşmüyor da iki taraf da yaklaşık iki aydır falan hışırdıyor noise cancel açıkken. son üç gündür de sağ kulaklık tıkırdamaya başladı. bildiğin yürürken, kulaklığa değince sürekli bir tık sesi içinde bir şey sallanıyor gibi. salı günü apple'dan randevu aldım bakalım ikisinin de değişmesini isteyeceğim. değişen kulaklıklar da bu kronik sorunlar dışında sorun yaşayan var mı?

• AdaminTeki kullanıcısına yanıt
    Tıkırdamaya başladıysa 1 tane çözüm var olmazsa serviste değiştireceksiniz.
    1. Kulaklık tamponunu silin, Tack it gibi bir şey ile kulaklığı komple silin temizleyin kutusuna koyup sıfırlayın devam ediyor mu bir bakın bence kronik bir problem benim arkadaşda düzeldi.
    Bende'de dün PC'ye ve Telefona bağlanmadı sonra hışşşş gibi ses verdi bağlantıyı kesip tekrar bağlarken arka tuşa bastım sanırım sıfırladı şimdi problem yok ama salı günü iade edicem artık bu kadar para veriyoruz hem 2 sene sonra pil problemi olunca çöpe atacağız hemde kronik bazı problemleri var. Ben şu ürünü almayı düşünüyorum hem 12 saat şarj gidiyormuş mikrofonuda güzel diyorlar
    Anker Soundcore Spirit X Bluetooth 5.0 airpods da fiyatı tölere edilecek seviye'ye düşerse tekrar alırım yada iş başı yaptığım zaman alırım..

Apple'nin değişen ürünleri yenilenmiş diyorlar ama kulaklıklar da öylemi bilmiyorum, İphone'nin yenilendiği yurtdışında isbatlandı. Türkiye için bir şey söyleyemiyorum... İnşallah sizin problem kronik değildir.

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    ben bunu denedim hışırtı problemini kısmen gideriyor ama şu an kulaklık bildiğin takırdıyor. ben iade etmek dışında bu problem eğer sürekli olacaksa üçüncü değişimden sonra para iadesi talebinde bulunacağım bildiğim kadarıyla aynı ürün üç kere aynı sorunu yaşarsa iade talep edebiliyorsun yasalar altında. değişen airpodsların yenilenmiş ürün olduğunu pek zannetmiyorum çünkü airpods pro'nun dışı içi bir yandaki deliklerden içeriye bir ton pislik doluyor ayrıca bu ürünlerin apple'a ciddi bir maliyeti de yok yenisini verdiklerini düşünüyorum. yine de değişen cihazın montajıyla vs ilgili sorun yaşayan biri varsa tekrar düşünürüm vermeyi. bütçe açısından sıkıntı yaşıyorsanız iade etmeniz mantıklı ancak 2 sene sonra pil problemi olacağı kesin bir şey değil çünkü pil ömrü normal bir kullanıcıya yeterli düzeyde bence. günde 2-3 saat kullansan kulaklıklara bir şarj döngüsü bile ekleyemiyorsun. benim airpods kullanan bir sürü arkadaşım var birinci nesili hala kullanıyorlar.

Hocam Xiaomi kullandım 3 senede hiç pil düşmedi ama aniden bozuldu sanırım kablosu kırıldı.
    Airpods için çok fazla 2 senede pil kaybı 1 saate düşenler var. Xiaomi en azından batarya alıp değiştirebiliyorduk bunda öyle bir imkan da yok.

Tıkırtı problemi sanırım kronik forumda 20-30 kişide duydum Apple ücret iadesi yapmıyor sıkıntı o konu mahkeme vs verip de ücret iadesi alanlar oldu o bile kesin değil..
    Tıkırtı düzelmediyse muhtemelen donanımsal arıza olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zizazu Z kullanıcısına yanıt
    maske olmasa rüzgar sesinden ne diyorsun diye konuşturmazdı...
  • ÖlüyenYörüler kullanıcısına yanıt
    paketi açılırsa iade yok yazmışlarsa iadeyok demek...
  • Benim cihaz servisten sorun bulunmamıştır diye geri geldi.. rezalet işler.. ses kullandığımız telefondan dolayı olabilirmiş.. dedim ki 2 telefonla kullanılıyor biri 11pro Max diğeride iPhone 11.. ozaman o telefonlarında getirin servise dediler .şaka gibi. Boktan kulaklığın kronik sorunu için 2 tanede telefon bırakacakmışım servise.. Apple mi? Tableti hariç bir daha uzak olsun bana..

• airpods 2 bakınıyorum 1000 civarına satılıyor çoğu mağazada kampanyalarla 900e düşme durumu olabilir mi ? yoksa 950ye falan görürsem alayım mı direkt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertayKardes -- 26 Temmuz 2020; 13:59:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

iPhone 11 - iPad Air 3 - Beats Solo 3 Wireless - Apple Watch SE 40 MM
  • saitates kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin problem neydi ?
    al iş de kafalarına göre mi değiştiriyorlar ?

iki ucu boklu değnek iyi birine denk gelirsen hemen değiştiriyor sanırım sizin adınıza üzüldüm

apple ürünlerini istanbul içi ise mümkünse apple store ve troy dışında bir yere bırakmamak gerekiyor.

Bilemiyorum, burada Tvt ve Troy var. Ben Tvt ye vermiştim

• kelcevat1976 K kullanıcısına yanıt
    iki kulaklığı da mı değiştirdiniz bir taraf mı yoksa? gelen ürün kalite bakımından bir sıkıntı yarattı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdaminTeki -- 26 Temmuz 2020; 15:26:12 >

İlk çifti değişti, şimdi sadece sağ değişti. Yarın gelecek sağ değişmiş hali

Hangi servise verdiniz de bu kadar sürdü?
    2. cihaz ne zaman değişti ?

tarihleri merak ettim
    Kesinlikle öyle. Eğer İstanbul a gelme şansı varsa ne yapıp edip apple store dan randevu alınmalı. Kulaklıkları cihaza bağlıyorlar eğer gerçekten sorun varsa çok net görünüyor ve anında 5 dk da değiştiriyorlar. Çünkü kulağıma oturmuyor sorunlu diyip apple store a götüren gördüm.

Sağda kronik sorun var, bu kesin

• kelcevat1976 K kullanıcısına yanıt
    rezillik bu kadar kısa sürede bozulması imkansız çin malı ürünler bile böyle bozulmuyor Apple kaliteyi yerlere sermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 26 Temmuz 2020; 19:43:17 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.