Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (340. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.637
Cevap
520
Favori
1.123.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
29 oy
Giriş
    Hmm anladım hocam sağolun. Bazı arkadaşlara sorduğumda bizde yok dediler ama anlayamadılar mı acaba çünkü tamamen sessiz bir ortamda duyuluyor bu ses.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 11 Mayıs 2020; 9:52:20 >

Neyse, yolda geliyor bugün. Bende bakayım bi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet geldi, orijinal. Kutudaki seri no ile ürünün seri numarası aynı. Sorun yok. Gayet güzel ben beğendim. Gerçi yazılımına bakmadım ama iş yerindeym. Akşam detaylı kurcalayacağım.

• Cihaz donanım sürümü 1.0.0 yazıyor.. merak ettim acaba daha yüksek sürüm olan var mı? Bu konuşma esnasındaki ufak patla sesleri sanırım donanımsal.. Freebuds 3 konuşma sesleri muazzam güzel, net be pürüzsüz. Bunda araca patlama sesi, sanki sinyal gidermiş gibi bi vızıltılı birşeyler oluyor. Müzikte sorun yok. Müzik hariçi kulaklığı beğenmedim:( 700 tllik freebuds çok daha iyi konuşma için

• Blackrz kullanıcısına yanıt
    kaça satılır peki,hediye gelmişti de o yüzden fiyat bilemedim
    Garanti durumu, kozmetik durumu göze alınarak 500-700 arası yazılıyor genelde. Ben bundan önceki 1 senelik kulaklıgımı 650ye satmıştım. Kalan garantisi 1 seneydi kutuyla kulaklıklar da temizdi. Duruma göre bir değerlendirme yapıp bi fiyat yazabilirsiniz. Sarı siteden bakıp piyasayı da öğrenebilirsiniz.

• AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın bi bakın kusur felan varmi bir yerinde

• Amazon'dan alan arkadaşlar size gönderildi mi ?

ben 2 farklı ürün daha almıştım henüz benim Airpods gönderilmedi.

iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue | İletişim için iMessage : gopgop7@gmail.com | ★★ Steam ★★ ★★ Twitch ★★
  • Cihaz bozulmadıysa almana gerek yok bende xiaomi 4.0 Bluetooth kulaklık vardı o bozulduğu için aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Pro'da hızlı şarj kablosu çıktı o bile duruyor kutusunda, hızlı şarjlık bir durumu yok cihazın.

5W kullanın, zaten ömrü kısa olan bi' cihazın ömrünü iyice kısaltmayın derim.
  • Ben amazondan başka bir ürün aldım satıcı da Amazon kolsygelsin diye bir firma getirdi mükemmel çok hızlı dağıtıma çıkınca msj geliyor linkten kargoyu takip ediyorsunuz harita üzerinden Size ulaşmasına 2 saat süre kalınca msj atıyor kargonunuz 2 saat içinde evinize ulaşacaktır evdemisiniz teyit edin diye. Gelen linke tıkladığında teyit etme komşuya bırakma yada teslimat için saat seçme seçenekleri var. Gördüğüm en iyi kargo firması ve ilk defa bir kargo firmasını arayıp ulaşabildim yetkiliye hemde 3 dakka içinde 😂😂

• Arkadaşlar bir tane airpods var elimde ürünümle alakalı sorun yaşıyorum.Konuşma esnasında ses boğuk geliyor,kopma sorunu yaşıyorum.(Telefon iphone 7,asus pc'de denendi yemedi,telefon sürüm güncel)diğer sorunum ise sarj durumu sırasında birisi %95 dolmusken diğeri %50lerde..Cihazı resetledim yine aynı..Bu durumlarla karşılaşanlar vardır mutlaka servise göndereceğim sizce akibeti ne olur?

Orijinalden alıntı: BogazınYargıcı

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın bi bakın kusur felan varmi bir yerinde
    Çok teşekkür ederim. Bayağı kurcaladım. Şimdi şarj ediyorum Pro Max’in şarj aleti ile.

Kısaca bahsetmem gerekirse;

1) HepsiJet ile hepsiburada’nın ufak kutularından birine konmuş, hiçbir şekilde ezilmemiş, hasar görmemiş bir şekilde geldi. Kutunun ve jelatinin orijinal olduğunu görünce adama teşekkür ederek direk yolladım zaten.

2) Kutuyu açtığımda ilk işim kutunun üstündeki seri numarası ile Airpod Kutusu’nun kapağındaki numarayı karşılaştırdım, sorun yok. Seri numarasını Apple’dan kontrol ettim sorun yok. Garanti başlangıcına baktım sorun yok. Chipmunk’tan üretim tarihine baktım GX kodlu fabrikada (sanırım Çin) 2020, 10. haftada üretilmiş (Mart ayı) bunda da sorun yok. Airpod Kutusu’nun üstünde parmak izi bile yoktu.

3) Kutudan çıktığı yazılıma bakayım derken direk 2D15 ile karşılaştım ama ben yazılımına bakana kadar sanırım güncelledi, ondan tam emin değilim. Üretildiği tarih itibariyle 2D15 yazılımıyla gelmesi mümkün değil.

4) Kulaklıkların tüm fonksiyonları çalışmakta. Üstünde gelen Medium silikon kulağıma güzelce oturdu ama S ve L olanları da deneyeceğim. Fakat pek ihtiyaç kalmayacak gibi.

5) Gürültü engelleme yeterli gibi geldi. “Gibi” diyorum çünkü (elbette %100 sesi kesecek hali yok ama) sol kulaklıkta daha az gürültü kesiyor. Elbette kulaklıklar sorunsuz ve denk çalışıyor ama silikon boyutu ve benim sol kulağımın dış kulak yolunun daha geniş olmasıyla alakalı.

6) Gerçekten inanılmaz rahat. Yaklaşık 2 saattir kulağımda. Gürültü Giderme ve Şeffaflık kullanmıyorum. Kapalı modda. Youtube’dan Canlı TV izliyorum. Dış kulak yolunun içinde bir havasızlık, nemlenme hissetmiyorum. Bu büyük avantaj çünkü nemlenme ve havasızlık mantar sıkıntısına sebep olabilir. Bu olay pek mümkün görünmüyor. Gayet başarılı.

7) Gerçekten kulağa takarken (ki ben kulakiçi kulaklıkları severim - PC’de headset kullanmak hariç) kulak içine doğru hiçbir basınç hissi vermiyor. Benim için problem değildi gerçi. Normal kulakiçi kulaklıklarda basit bir hareketle o kulak içinde oluşan basıncı tahliye edebiliyorsunuz aslında. Fakat bununla uğraşmamak konfor açısından bir artı kesinlikle.

8) Herkesin sesten beklentisi farklıdır. Benim beklentim orta (%50 - 70 aralığı) ses düzeyinde olabildiğince kristalize ses alabilmek ve önceliğim bass ve tizden ziyade enstrumanların sesini tek tek hissedebilmem. Tam anlamıyla bir “audiophlie” değilim ancak müzik kalitesi takıntım hafifte olsa var. Kulakiçi olan diğer kablolu kulaklıklarımdan Bang & Olufsen Beoplay H3 ve Bowers & Wilkins C5 Serie 2’ye göre Airpods Pro’nun bass gücü daha düşük. Tizler başarılı. Tabii B&O ve B&W’ye göre karşılaştırınca haliyle daha düşük performansı var. Ama normal markaların ürünlerine göre tabiiki daha kaliteli.

9) Genel olarak baktığımda Apple ürünleri ile olan uyumu, telefon ile görüşme ve müzik performansı ile gürültü giderme ve şeffaflık modlarıyla parasını kesinlikle hakediyor.

10) Telefon görüşmesi konusunda 5 farklı kişiyle görüşme yaptım. Bu görüşmelerin 3’ü evde, 2’si balkondaydı. Balkon çok gürültülü değil ama konuştuğum 5 kişiye sorduğumda da özellikle bahsi geçen sesin boğuk gelmesi olayı asla yok. Bu şikayet yazılım ile mi düzeltildi bilemiyorum? Çünkü daha önceki yazılımlarla kullanma şansım olmadı ne yazık ki. Fakat 2D15 ile bahsi geçen sorunların “iyileştirilmiş” olduğu notuda sayıca fazla (yerli & yabancı forum araştırmalarım).

11) Gürültü giderme ve şeffaflık modlarında şu anda gelen hıslama, tıslama, tıklama gibi abuk subuk bir ses yok.

Kullandıkça izlenimlerimi yazarım.

Şimdilik bu kadar.

• AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    Herkese Mart üretimi geliyor sanırım, yeni sipariş verenlerden olupta 11/19 üretimi alan tek benim kanımca.

Kendimi şanslı hissettim nedense.

Ayrıca şu Chipmunk sitesinde tüm ürünlerime baktım, bu sitenin ne gibi olayı var?

Birde belki sahte ürün mü değil mi kontrolü için elinizin altında (ürün satın alma sırasında) hızlıca ulaşabileceğiniz bir web sitesi.

Güle güle kullanın ben fazla kullanmadım şunu fark ettim AirPods 1 nesil ile telefonla görüşürken ses daha net geliyordu bu netliği AirPods pro modelinde bulamadım yada bana öyle geldi , AirPods pro mükemmel bir cihaz keyfini çıkarın hocam

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.