Şimdi Ara

Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.741
Cevap
38
Favori
107.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Keşke 5'te de olsa

5 te 8.1.3 den 7.1.2 ye düşürüldü.Şebeke hatası verdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okacca

quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Keşke 5'te de olsa

5 te 8.1.3 den 7.1.2 ye düşürüldü.Şebeke hatası verdi.

iOS 6.1.3 olsaydı keşke

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Orijinalden alıntı: mbbatu

alpine

Tamam orayı da geçtim, bu sefer aşağıda ki yerde kaldım, orda ne yazıyo anlamadım ki, her yazdığımı not found diyor.

Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade

Başına kloader root@192....

• 8.3 için shsh alsam 8.4 çıktığında bile imzalar kapalıyken 8.3e dönebilir miyim?

• Vmware ile deneme yapıcam bugün veya yarın inşallah becerebilirim
  • Yeni bundle ile denedim image not found hatası aldım, redditteki adamın homebrew ile yaptığı şeyi denemeye çalıştım tamam her şey güzel, son yerde build.sh şeklinde kaydedin diyor o nasıl olacak?

• i5 olur mu beyler? iPhone 5?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşağıda ki yerde kalıyor, 3-4 kere denedim, geçmiyor burayı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aşağıda ki yerde kalıyor, 3-4 kere denedim, geçmiyor burayı

hocam bende ayni yerde kaldim. ama ben kendim dfu moda aldim. adamlarin hazirladigi toollar ipad 2 yi dfu mode almak icin ise yaramiyor cihaz kapanip geri aciliyor. bende simdi burada birakip onlardan haber bekleyecegim. 2-3 saatimi bosa harcadim

• bu arada cihaza attiklarinizida geri kaldirin istiyorsaniz ilerde sorun cikartmasin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D9369ED2 -- 30 Haziran 2015; 4:25:28 >
  • A6 için geçerli mi

• Cool çocuklar Highgrade kullanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbbatu

quote:

Aşağıda ki yerde kalıyor, 3-4 kere denedim, geçmiyor burayı

hocam bende ayni yerde kaldim. ama ben kendim dfu moda aldim. adamlarin hazirladigi toollar ipad 2 yi dfu mode almak icin ise yaramiyor cihaz kapanip geri aciliyor. bende simdi burada birakip onlardan haber bekleyecegim. 2-3 saatimi bosa harcadim

Belki video'yu hazırlayan da kendi dfu mod'a alıyordur, ingilizce konuşuyor, anlamıyoruz ki, bu arada bu oluşturduğumuz custm_downgrade.ipswm dosyasını başka bir türlü cihaza atabilir miyiz.

Ayrıca benim kablom çakma kablo, bugün birinden orjinal kablo alıp tekrar deneme yapacam, sanmıyorum olacağını ama yinede denemek istiyorm.

• Yalnız apple bu işe önlem alıp ota üzerindeki 6.1.3 imzalarını kapatırsa yandı gülüm keten helva :)
    O yüzden, geliştiricilerin bir önce downgrade aracını çıkarması gerekiyor. Çoğu insan bunu kod yazma ile yapamaz, telefonda pert olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbrk

Yalnız apple bu işe önlem alıp ota üzerindeki 6.1.3 imzalarını kapatırsa yandı gülüm keten helva :)
    O yüzden, geliştiricilerin bir önce downgrade aracını çıkarması gerekiyor. Çoğu insan bunu kod yazma ile yapamaz, telefonda pert olur.

kapatması için ios 5'i güncellemesi lazım
  • DFU moda kodları yazarak alıyorsunuz bilginize
  • Halen bu forumda 4s ini 6.1.3 e düşüren yok değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

Halen bu forumda 4s ini 6.1.3 e düşüren yok değil mi?

Var.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=107439757
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Bu arkadaş düşürdü @mertonur20. Herhalde ülkede şimdilik tek başaran da o :)
  • Yaptığı adımları ve hangi sistemi kullandığını yazsa çok iyi olur. Ben ilk sayfaya taşıyayım

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.