Şimdi Ara

Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.741
Cevap
38
Favori
107.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ottmn

Hocam bu vmware sanırım sanal işletim sistemi kurmak için değil mi bununla mac os mavericks kurabiliyoruz değil mi ona göre indirip deneyeceğim

Evet, ayrıca kickassten vmware için özel yapılandırılmış mavericks bulabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukbekl

quote:

Orijinalden alıntı: ValidatePro

quote:

Orijinalden alıntı: YoungScientist

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertonur20

Valla ben öyle kod felan anlamam pek aslında bilgisayarıda sadece film izleyeceğim zaman açan biriyim eski telefonumdu 4s köşede duruyordu bataryasında hala sorun var çabuk bitiyor değerlenmiş oldu alet video daki yönergelerle ilerlerseniz birazda ingilizceniz varsa konuyu kıvırırsınız zaten adam yavaş yavaş anlatıyor yazan kodları terminale yazarak bu işi çözersiniz herksin yapabileceği kolay bi işlem herkese kolay gelsin

Bende bunu anlamıyorum hocam herkes armut piş ağzıma düş hazır Türkçe kaynak kod dosya falan arıyo altı üstü 15 20 tane kod yazacaksınız bunun için uzman hacker olmaya gerek yok 6 Plus kullanmıyo olsam 4Siminde bataryası ölü olmasa havada karada ilk gün dönerdim ama millet hala hazır tool vs bekliyo 2 senedir IOs 6 bekleyen insanlar hala daha hazırını bekliyo altıüstü bi mac lazım yada sanal bi linux sürümü 2 dosya indirip azcık kod yazıyosunuz

ubuntu sıkıntılı, az önce üstte attığım hatayı veriyor ve brewden gerekli şeyleri kurmaya çalışıyorum, indiremiyor ama ben elle indiriyorum. aşırı sıkıntılı bir iş

Bişeyi gerçekten istiyosanız aşılmayacak engel yok hocam hiç olmadı hackintosh yani gercekten isteyen insan dayanamaz uğraşır yapar anlatmak istediğim şey bu burda çaresizce beklemek bişey katmaz insana

mac os mavericks vmware kalıbı iniyor arkada her ihtimale karşı :) deniyorum şuan gelişme var birşeylerde olursa burayı bilgilendiririm

kardeşim şevkini kırmak istemem ama. sanal makinelerde randuman alacağını sanmıyorum. çünkü yazılım güncellerken donanım çıkarılıp takılıyor. usb aygıtlarını sanal makineye hangi ara göstereceksin zaman meselesi onuda düşünmek lazım. inşallah yaparsın.. ki başarmanı isterim.

Usb algılama filan sıkıntısı olmuyor, vmware için hazır kalıplar kurulumsuz. İnşallah başarırım.

• Sağolasın hocam mac os buldum.Senin inmesine ne kadar kaldı hocam benim hız 3 mb bayağı uzun sürecek inmesi senin az kaldıysa haberdar eder misin rica etsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottmn

Sağolasın hocam mac os buldum.Senin inmesine ne kadar kaldı hocam benim hız 3 mb bayağı uzun sürecek inmesi senin az kaldıysa haberdar eder misin rica etsem

Benim 1 mb :) saat 1de tamamlanır herhalde

• Şu olayı biri derleyip toparlayıp anlatsa...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: farukbekl

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Valla ben öyle kod felan anlamam pek aslında bilgisayarıda sadece film izleyeceğim zaman açan biriyim eski telefonumdu 4s köşede duruyordu bataryasında hala sorun var çabuk bitiyor değerlenmiş oldu alet video daki yönergelerle ilerlerseniz birazda ingilizceniz varsa konuyu kıvırırsınız zaten adam yavaş yavaş anlatıyor yazan kodları terminale yazarak bu işi çözersiniz herksin yapabileceği kolay bi işlem herkese kolay gelsin

Bende bunu anlamıyorum hocam herkes armut piş ağzıma düş hazır Türkçe kaynak kod dosya falan arıyo altı üstü 15 20 tane kod yazacaksınız bunun için uzman hacker olmaya gerek yok 6 Plus kullanmıyo olsam 4Siminde bataryası ölü olmasa havada karada ilk gün dönerdim ama millet hala hazır tool vs bekliyo 2 senedir IOs 6 bekleyen insanlar hala daha hazırını bekliyo altıüstü bi mac lazım yada sanal bi linux sürümü 2 dosya indirip azcık kod yazıyosunuz

ubuntu sıkıntılı, az önce üstte attığım hatayı veriyor ve brewden gerekli şeyleri kurmaya çalışıyorum, indiremiyor ama ben elle indiriyorum. aşırı sıkıntılı bir iş

Bişeyi gerçekten istiyosanız aşılmayacak engel yok hocam hiç olmadı hackintosh yani gercekten isteyen insan dayanamaz uğraşır yapar anlatmak istediğim şey bu burda çaresizce beklemek bişey katmaz insana

mac os mavericks vmware kalıbı iniyor arkada her ihtimale karşı :) deniyorum şuan gelişme var birşeylerde olursa burayı bilgilendiririm

kardeşim şevkini kırmak istemem ama. sanal makinelerde randuman alacağını sanmıyorum. çünkü yazılım güncellerken donanım çıkarılıp takılıyor. usb aygıtlarını sanal makineye hangi ara göstereceksin zaman meselesi onuda düşünmek lazım. inşallah yaparsın.. ki başarmanı isterim.

Usb algılama filan sıkıntısı olmuyor, vmware için hazır kalıplar kurulumsuz. İnşallah başarırım.

Hadi kardeşim sen yap da bize de anlat biz de yapalım ip 5 ios 8.3 var jb li özledim ios 6 yı

• Bu arada yabancılardan biri vmware mac os ile halledebilmiş, bilginize

• Dostum böyle deyip heyecanlandırma :D şimdi biz deneriz olmaz hüsrana uğramayalım güzel haberlerini bekliyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottmn -- 30 Haziran 2015; 0:03:17 >
  • Yükeleme yapan arkadaşlara bir sorum olacak acaba facetime çalışıyormu ios 6 da şuan ?
  • İpad 2 de downgrade mümkün mü şuan macbook pro m var.

• ./idevicerestore -t custm_downgrade.ipsw komutunda takıldım, aşağıda ki gibi hata veriyor, ipsw'yi oluşturdum, ama görmüyor...

Reason: image not found
    Trace/BPT trap: 5

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

İpad 2 de downgrade mümkün mü şuan macbook pro m var.

Video da mümkün olduğunu söylüyor hocam yanlışım yoksa ve sdn te sadece iphone 4s ve ipad 2 için odluğu yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerfarukgltkn

quote:

Orijinalden alıntı: xAsTx

6.1.3 shsh kaydı alabilirsem deneyeceğim tinyumbrellaya bişi oldu açamıyorum 5.0.1 5.1.1 6.1 shshleri var ama onlar için de bundle yayınlamamış

Edit: İşlemi denemeye koyuldum. Bir süre düzgün gittim ancak ./idevicerestore -t custm_downgrade.ipsw yazınca
    ./idevicerestore: error while loading shared libraries: libirecovery.so.2: cannot open shared object file: No such file or directory
    hatası alıyorum

Yardımcı olabilecek var mı?

hocam siz readme deki yoldan gidiyorsunuz anlaşılan ben dümdüz videodan devam ettim bende takıldım saçma salak bi yerde

library not loaded: /opt/loca/lib/libpng16.16.dylib
    reference from: /user/xx/desktop/odysseusOTA/macos/./ipsw
    43qwon: image not found
    trace/bpt trap: 5

youtubede yorumlara baktım bu hata güncellenecek diye yorum yapmış inşallah hemen çıkar toolu veya hatasız birşeyler verirde bizde döneriz ios6 mıza :D

Aynı sorun bende de oluştu, siz geçebildiniz mi burayı?

• iphone 4s ios 6.1.3 jb li cihazım var.
    bende shsh kaydı alıp downgrade yapmak istiyorum jb kalkması için.

• quote:

Hayirlisi olsun iPhone 6 Plus i birakip bunu kullanmak istiyorum artik

Tebrik ederim belkide Türkiye'de ilk ios 6.1.3 downgrade işlemini yapan sen oLmuş olabilirsin.

• @tihmstar ipad2 için çalışmalara başlamış.Kaynak twitter adresi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • scp pwnedpwnediBSpwnediBSS ../kloader root@192.168.2.167: komutundan sonra password istiyor, bu nesin şifresi, her şeyin şifresini girdim, geçemiyorum burayı....

• Kef14 kullanıcısına yanıt
    alpine
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbbatu

alpine

Tamam orayı da geçtim, bu sefer aşağıda ki yerde kaldım, orda ne yazıyo anlamadım ki, her yazdığımı not found diyor.

• Keşke 5'te de olsa

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.