Şimdi Ara

Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.741
Cevap
38
Favori
107.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LKLC

benim ipad 8.1 şuan, downgrade için jailbreakli 8.3 lazım sanırım. 8.3'e geçebiliyor muyum yoksa sadece 8.4'e mi izin veriyor apple?

4s'i 8.1.3'den düşürdüm, tahminim sorunsuz düşer!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Orijinalden alıntı: LKLC

benim ipad 8.1 şuan, downgrade için jailbreakli 8.3 lazım sanırım. 8.3'e geçebiliyor muyum yoksa sadece 8.4'e mi izin veriyor apple?

4s'i 8.1.3'den düşürdüm, tahminim sorunsuz düşer!

Bir deneyeyim o zaman sagolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkladaşlar bu gerçek miii :) :) ?? , ya çok sevindim ya , şuan 8.4 kullanıyorum bende çok istiyorum ios6 ya geçmek , ya gerçekten bu mümkün mü yaa :) , süper olur varya , gerçekten çok sevindim ya , süper haber şimdi ios6 ya geçebiliyor muyum , ben önceden ios6 indirdim itunes ile restore attım cihaz açılmadı sonra tekrar ios 8.3 yükledim , şimdi sorunsuz oluyormu yani :) , yalnız benim cihazım orjinal , jailbreaksız , jailbrekli kullanmıyorum yani bu bir sorun olur mu yaa :/

• Şuanki en iyi kullanım oranım. Sabah 4:30 da evden cıktım 3g açıktı.

Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_hornet -- 16 Temmuz 2015; 4:06:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teksaslıkowboy kullanıcısına yanıt
    Elbette oluyor ancak cihaz iOS 8 ile gelenlerden ise seri no hatası veriyor tek sıkıntı bu. 8.3 veya 8.4 sürümlerinden biriyle Jb yaparak 6.1.3 e dönüş mümkün. Ben dahil birçok kişi dönüş yaptı.

• ios 7.1.2 kullanıyorum Ama hala yavaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justreal -- 15 Temmuz 2015; 21:41:24 >
  • Günde 2-3 defa şarja takmaktan kurtulduk. Hemde telefon hızlandı.

• Telefon kilit moduna girdikten bir süre sonra bildirimleri almıyor benzer sorunla karşılaşan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Offchu! -- 15 Temmuz 2015; 23:04:37 >
  • Offchu! kullanıcısına yanıt
    Bende bir sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhnmr

Bende bir sorun yok

Telefon kilit moduna girsin biraz bekleyin 10 dk kadar daha sonra başka bir telefondan whatsapp dan test edin, bildirim vermiyor, defalarca denedim ios 6.1.3 de kronik sorunmuş zaten, home tuşuna bastıktan bir kaç saniye sonra düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunyukuk

Elbette oluyor ancak cihaz iOS 8 ile gelenlerden ise seri no hatası veriyor tek sıkıntı bu. 8.3 veya 8.4 sürümlerinden biriyle Jb yaparak 6.1.3 e dönüş mümkün. Ben dahil birçok kişi dönüş yaptı.

ya hocam cihazı aldım , kurdum ana ekran geldi sonra simsiyah bir ekran oldu elma resmi çıktı , sonra bayağı bir bekledim sonra açıldı baktım ki , ios8 e güncellemiş kendini , ya hocam şimdi yapamıyorum mu ben ya :/ , olmaz mı yani şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Offchu!

Telefon kilit moduna girdikten bir süre sonra bildirimleri almıyor benzer sorunla karşılaşan varmı ?

Sayfalardır diyorum bu sorunu. Ios 6.1.3'te tuş kilidine alıp 10-15 dakika kilitte bekleyince wifi otomatik kapanıyor. Bildirim filan da gelmiyor. 6.1.3'ün bugu bu. 6.1.2'de böyle bir sorun hatırlamıyorum. Şu anda 7.1.1 kullanıyorum. Onda da wifi bugu yok. Kilitte saatlerse dursa bile wifi kapanmıyor. Bildirimler geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 16 Temmuz 2015; 1:34:00 >
  • teksaslıkowboy kullanıcısına yanıt
    İlk sayfadaki yönergelere tam uyarak yapmalısınız. Ben Mac ile yapmıştım windows ile yapan arkadaşlar çok daha iyi yönlendireceklerdir sizi

• Arkadaşlar,sıfır Iphone 4S(8 GB) almayı düşünüyorum.Sürümünü Ios 6 ya çevirebilir miyim? Ve ıos 6 ya döndüremezsem 8,4 çok kasar mı?
  • valla bnde ios 6 ya donenlerdenim ve whatsaapp bildirimleri bana geliyo..

• Ingilizce tutorial video'sunu izleyerek sonunda yaptim hocam. Telefon artik 6.1.3 de. Cok iyi oldu , yardimlariniz icin tesekkurler. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,sıfır iphone 4S(8 GB) almayı düşünüyorum.Sürümünü Ios 6 ya çevirebilir miyim? Ve ıos 6 ya döndüremezsem 8,4 çok kasar mı?
  • yoksa 4s'e hiç bulaşma mı dersiniz.
  • crazyyyyyy C kullanıcısına yanıt
    Yeni serilerde seri no hatası veriyor ve iOS 6 ya düşürme yapılamıyor bilginiz olsun

• iPad 2'yi yaptım az önce. Cihaz uçuyor ya, ne çok özlemişim eski iPad'imi.

ios 8 güncellemesinden sonra elime alasım gelmiyordu.
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.