Şimdi Ara

APPİAH:TARAFTARDA YÖNETİME KIZGIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçe'den ayrıldığını açıkladıktan sonra adı başta Juventus olmak üzere bir çok İtalyan kulübü ve İspanyol Racing Santander ile anılan Appiah, sakatlıktan kurtulduğunu artık sahalara dönebileceğini söyledi.

Appiah, "Fenerbahçe taraftarı benim geleceğimi merak ediyor, ancak çok üzgünüm ben onları çok seviyorum, onlar da beni çok seviyor fakat Fenerbahçe yönetimi bana verdiği sözleri tutmadı" diye konuştu.

Kulüpten maaşlarının ödenmediğini, tedavi sözü verildiği halde tedavi ettirilmediğini ve Fenerbahçe'nin kendisine haber vermeden sözleşmesini dondurduğunu iddia eden Appiah, "Fenerbahçe taraftarları bile bana yapılanlar karşısında yönetimden nefret ediyor, taraftarlar ısrarla bana daha insani bir tavır gösterilmesi gerektiğini savunuyor ve beni destekliyor" diye konuştu.

Fenerbahçe taraftarlarından binlerce destek maili aldığını söyleyen Ganalı futbolcu bundan sonra yeni bir kulüple anlaşacağını sözlerine ekledi.

Appiah Fenerbahçe'ye verdi veriştirdi fakat resmi internet sitesinde hala Fenerbahçe'den son haberleri yayınlamaya devam etti.

Ganalı futbolcu internet sitesindeki maç sonuçları bölümünde Fenerbahçe'nin son Partizan, Gaziantepspor maçlarının sonuçlarını ve ayrıntılarını yayınladı.

tümspor.com

Bu adam Fenerbahçe tarihinin gelmiş geçmiş en iyi orta saha oyuncularından biri.Ben bu adama yönetim tarafından haksızlık yapıldığını düşünüyorum.Keşke hala burda oynasaydı ve bu cozikolara kalmasaydık...
    Seni çok özleyeceğiz Appiah

• HARBİDAN ÇOK İYİ FUTBOLCUYDU YÖNETİM BUNUDA HARCADI HELAL OLSUN.ARKASINDA DURUN ADAMIN NİYE BÖYLE DAVRANILIR :S
    Ryzen 5600x / MSI x570 Gaming Plus / Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO / Gskill 2x8GB DDR4 3600Mhz / Samsung 970 Evo Plus M2 250GB / Evga BQ 750W 80 / Xigmatek Windpower Pro / Sharkoon S25W / Seagate 1TB / Asus VG248QG 165HZ / Logitech G213 Prodigy / Zowie EC1-A / Creative S.B X-fi 5.1 Pro / Corsair HS35
  • Ya o adam isterse Fenerbahçede şu an oynar, yönetim filan hikaye, bahane ediyor buradan gitmek için. Gidebilcekmi onuda merak ediyorum aslında, çünkü almaya niyetlenen her takım özellikle dizini kapsamlı bir kontrolden geçirir. Bana sorarsanız karıyeri bitti appiahın, neyse bizene.

Sarı rengin eski kız arkadaşımın saçlarını,
    laciverdin ona olan aşkımı ispat için yaptırdığım dövmeyi,
    beyazın ise bir zamanlar ona olan tertemiz aşkımı hatırlatır bana.
  • aziz başkanın işine de akıl sır ermiyor bazen
  • Ben Appiahın tarafındanım.Bu adamı güney amerikalı olmadığı için dışladılar bence.Yoksa takımda onun kadar koşan bir Tuncay vardı o kadar.Şu anki takıma bak.Bir Uğur Boral var o da saçma sapan koşular yapıyor...
    hala sakat yapcak bisey yok ,duygusal olmayın bu kadar ,zamanında birileri gülerken biz adamın degerini bilip 8 milyon dolar vermedik mi
    CM HAF 922/ Aopen 750W/ MSI Z87-G43 GAMING /Intel I5 4670K / Noctua NH-U12P SE 2 /GSKILL RIPJAW 16 GB 1600 mhz/ MSİ GTX 980 Tİ /Asus VG278 27'' 120hz/ Razer Naga/ Razer Lycosa/ Razer Moray/ Logitech Cordless Rumpepad Logitech F710/ Creative Xi-Fi Gamer/ Creative I-Trigue L3800/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.