Bildirim
App Store zaten satın aldın Bug'u ?!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Uygulamayı bilgisayarda itunes'a yükle, sonra telefonu bilgisayara bağla senkronize olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yoktur
Uygulamayı bilgisayarda itunes'a yükle, sonra telefonu bilgisayara bağla senkronize olsun.
iTunes'e bulaşmak istemiyorum, başka bir yol aklına gelen ?
-
güncel -
iPhone'daki satın alma yaptığınız Store hesabınızdan çıkıp, başka bir hesapla girin, daha sonra eski hesabınıza dönün ve indirmeyi deneyin. Bu yöntem bende çalıştı...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sattackus
iPhone'daki satın alma yaptığınız Store hesabınızdan çıkıp, başka bir hesapla girin, daha sonra eski hesabınıza dönün ve indirmeyi deneyin. Bu yöntem bende çalıştı...
Merhaba bunu yaptım fakat videodaki sorun devam ediyor
Çözüm önerebilecek
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: XanthiN
quote:
Orijinalden alıntı: sattackus
Merhaba bunu yaptım fakat videodaki sorun devam ediyor
Çözüm önerebilecek
iTunes dışında başka bir yol aklıma gelmiyor.
iTunes / Store / Check for Available Downloads sayesinde indirilememiş satın alınanlar indirilebilir...
iTunes / Store / View Account seçince Account Information sayfasının en üstünde örneğin: You have 4 items awaiting download "Download now" yazısı çıkıyor, tıklayınca indiriyor...
-
Ben de aynı sorunu yaşıyordum yaptım tek yapman şey bilgisayarına bağlanıp ıtunesi açıp uygulamalar kısman gidimek orda zaten indiriyor ardan indirdikten sonra uygulamana gidip indirebilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X