Şimdi Ara

App Store zaten satın aldın Bug'u ?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Görüldüğü gibi daha önce aldığım bazı programlar bu uyarıyı verdikten sonra indirilmiyor. Örneğin bu appı aldım indirme sırasında durdurdum şimdi indiremiyorum. Bir kaç tane böyle app'ım var.

Çözümü bilen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 16 Haziran 2014; 20:39:43 >

• Uygulamayı bilgisayarda itunes'a yükle, sonra telefonu bilgisayara bağla senkronize olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoktur

Uygulamayı bilgisayarda itunes'a yükle, sonra telefonu bilgisayara bağla senkronize olsun.

iTunes'e bulaşmak istemiyorum, başka bir yol aklına gelen ?

• güncel
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    iPhone'daki satın alma yaptığınız Store hesabınızdan çıkıp, başka bir hesapla girin, daha sonra eski hesabınıza dönün ve indirmeyi deneyin. Bu yöntem bende çalıştı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sattackus

iPhone'daki satın alma yaptığınız Store hesabınızdan çıkıp, başka bir hesapla girin, daha sonra eski hesabınıza dönün ve indirmeyi deneyin. Bu yöntem bende çalıştı...

Merhaba bunu yaptım fakat videodaki sorun devam ediyor

Çözüm önerebilecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

quote:

Orijinalden alıntı: sattackus

Merhaba bunu yaptım fakat videodaki sorun devam ediyor

Çözüm önerebilecek

iTunes dışında başka bir yol aklıma gelmiyor.
    iTunes / Store / Check for Available Downloads sayesinde indirilememiş satın alınanlar indirilebilir...
    iTunes / Store / View Account seçince Account Information sayfasının en üstünde örneğin: You have 4 items awaiting download "Download now" yazısı çıkıyor, tıklayınca indiriyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı sorunu yaşıyordum yaptım tek yapman şey bilgisayarına bağlanıp ıtunesi açıp uygulamalar kısman gidimek orda zaten indiriyor ardan indirdikten sonra uygulamana gidip indirebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.