Şimdi Ara

apotemi mutlaka çözülmeli mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işlere gittiğimde 50 tane apotemi denemelerinden 1 tane alınmıs sadece 2-3 hafta gittiğimde gözlemledim kimse bunları almıyor apotemi denemelerini çözmek şartoğlu şart ilk 10 hedefimiz yoksa 25-30k civarı hedefi olanlar icin alınması gerekiyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hocam piyasadaki standart denemelerden 35 net yapıp 5ini öğreneceğine apotemiden 28-30 yapıp 10 unu öğrenince daha verimli olmuş oluyor. ben böyle düşünüyorum. yüksek netli deneme çözünce gelişmiş hissettirmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yayın denizi mi almalıyım sizce apotemi fen mi

• Yayın denizi soru bankası gibi boş boş sorularla dolu bir deneme apotemi al

• Pdfsi cok erken dustu piyasaya ondan satilmamistir ben de pdfden gidiyorum

• pdften matematik mi çözülür hocam ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • shelveyy S kullanıcısına yanıt
    Renkli yazicim var hocam deneme de satin aldim kitap da ama pdfnin tadi ayri canim istedigi denemeyi aninda cikarip cozebiliyorum.

• apotemi güzel bir yayın değil ki

• şanslısın o zaman abi

• Restrop kullanıcısına yanıt
    açıkla niye güzel değil

• shelveyy S kullanıcısına yanıt
    sorular hatalı, çok aşırı detaylı ders kitabında olmayan şeyleri soruyorlar bunu gören öğrenci de “üoğoğoğo ne kadar zor oha bunu bitirsem fullerim” diyor sonra bir de herkese “aga bag bunu cöz aga en iyisi bu çog zor” diyor hocalar zaten 2-3 öğrenci çözüyor diye herkese öneriyor böyle yayılıyor uzun lafın kısası tuvalete atsan orda bile işe yaramaz bir yayın

• yav aslında ayt mat acil rönesans gibi geliyor da insanı tatmin etmiyor işte.eleştiri yapılmayı hak eden bir deneme olmamış bence apotemi ayt mat forumda yapılan övgüleri hak ediyor

Orijinalden alıntı: Guest-9A6DA2655

Bu mesaj silindi.
    aynen kolaylık olarak dedim evet hocam 345 ve apotemiye göre kolay fakat gerçek şu ki sınavda böyle geliyor biz tatmin olamıyoruz rönesansta iyi yapınca
  • bence hiçbir yayın ösymyi tutturamıyor. Denemenin amacı eksiğini fark edip bakış açını genişletmek değil mi zaten ? Millet denemeyi sınav günü gibi çözüyor genelde bu kadar gömmelerinin sebebi de o.

Ösym zor sormaz ama mutlaka hiç piyasada göremeyeceğin bir soru tipi koyar. Bakış açısı geniş olup yorumlayabilen yapan adam yapıyor yapamayan yapamıyor. Yapılamayan soruda çözüme bakmak yerine ısrarla uğraşmayı bu yüzden tavsiye ediyorum aslında. Direk çözüme bakan adam genelde yapamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adisdasdadas -- 3 Haziran 2020; 15:27:21 >

Orijinalden alıntı: adisdasdadas

bence hiçbir yayın ösymyi tutturamıyor. Denemenin amacı eksiğini fark edip bakış açını genişletmek değil mi zaten ? Millet denemeyi sınav günü gibi çözüyor genelde bu kadar gömmelerinin sebebi de o.

Ösym zor sormaz ama mutlaka hiç piyasada göremeyeceğin bir soru tipi koyar. Bakış açısı geniş olup yorumlayabilen yapan adam yapıyor yapamayan yapamıyor. Yapılamayan soruda çözüme bakmak yerine ısrarla uğraşmayı bu yüzden tavsiye ediyorum aslında. Direk çözüme bakan adam genelde yapamıyor
    hocam ösym zorluğuna en yakın deneme rönesans bunu demeye çalışmıştım .dediğin gibi hiçbir yayın ösymyi tutturamıyor özellikle tyt/ayt sisteminde daha belirginleşti bu olay.piyasada bulunmayan onlarca kaliteli ve özgün soru vardı ayt mat 18-19'da

• gereksiz.apotemi çözmeden 35 yapıyorum
    bilgi sarmal endemik köşebilgi 345 yeterli
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.