Şimdi Ara

apos nerde?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
6.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar herkes apos apos deyip duruyor peki bu aposlar nerde???

"Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz… Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir."

• eslnatdaki gatenin sağ tarafından itirbaren yurumeye basla gorursun illa
    "Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır."
    "Devrimin amacını kavramış olanlar sürekli olarak onu koruma gücüne sahip olacaklardır."
    "Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz… Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir."

• doda camp a git assagıya in ilk yol ayrımından sola sap zaten efes gibi yerleri görüceksin..

Abyss deki kale kapıları bazen kapalı oluyor ama kapalı olmasına ragmen girebilenler oluyor..bu kapıdan girmenin yolu nedir kapalı oldugu halde?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_4030216/mpage_1/key_harita//tm.htm#4038082
    alınburdan bakın haritaya bulun istedginiz yaratığı

..:: Ne Ekersen Onu Biçersin ::..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni serverda kim KARUS
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • apos nerdemi????

dikkat et arkanda

Orjinalden alıntı: alphand

doda camp a git assagıya in ilk yol ayrımından sola sap zaten efes gibi yerleri görüceksin..

aga nerelisin yaw efes mesef falan merak ettim walla
  • haungaların yanındaki köprüden karşıya geç 10metre yürü aposlar orda, hemen ondan sonra da derular var.

başka bi tarifle harpy mekanının az ilerisi, orclardan sınra... hornetleri geçince :)

GALATASA|RA|Y
  • en kesin ve net cevap

raiba dan yukarıya sola doğru çık göreceksip apos ve deruları.
    birde eslanta aposlar var.
    İNTEL ALDER LAKE CORE İ7 13700KF all p-core 5.5 GHZ- all e-core 4.3 ghz-ring x45-PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC-MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4- GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 4400MHz CL19 1.5V Dual Kit RGB LED-THERMALTAKE 500 BEYAZ 3X TEMPERED GLASS PENCERELİ GAMING KASA-AeroCool Miragel360,su soğutma CPU,TDP 550 W-CORSAİR AX12000i-LG UltraGear 32GP850-B 31.5″ 1ms FreeSync Premium-G-SYNC IPS QHD Gaming (Oyuncu) Monitörü -165hz-o.c 180hz-8-10 bit-Samsung 980 pro 2tb- WD_Black SN770 1TB NVMe - Samsung 970 Evo Plus 1TB -WD Elements 6TB 3.5" USB 3.0-WD 3.5 2TB Caviar Blue-Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Beyaz-SteelSeries Rival 5 Destiny 2 Edition Gaming Mouse Beyaz - EPOS Sennheiser GSP 301 Beyaz-Creative Sound Blaster Zx- 11 adet SilverStone Air Blazer 120RW ARGB LED 12cm 94CFM Yüksek Hava Akışlı 2200RPM Kasa Fanı + 5 adet Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kadir59

benimde bi sorum olacak bu arada..

Abyss deki kale kapıları bazen kapalı oluyor ama kapalı olmasına ragmen girebilenler oluyor..bu kapıdan girmenin yolu nedir kapalı oldugu halde?

bunu da ben cevapliyim
    ilk kapının tam ortasından geçeceksin.çok fazla millet yoksa tabi.ben geçmiştim 1-2 kere.
    en ortaya gel,sağ-sol yap dön,eninde sonunda geçiceksin
    bunu geçince bir kapı daha var.
    onun ortasından olmuyor.çok denedim ordan biliyorum
    en köşesinden girmeye çalışacaksın.
    yine orda dön,iler-geri git girmen lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daywalke® -- 25 Eylül 2005, 8:29:12 >

• niye kağatıyorlar..
    FENERBAHÇE İLE GALATASARAY ARASINDA 354 MAÇ YAPILMIŞTIR.BUNLARIN 132 UNU FENRBAHÇE, 114 ÜNÜNÜ GALATASARAY YENMİŞTİR.108 MAÇ İSE BERABERE BİTMİŞTİR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Daywalke®

quote:

Orjinalden alıntı: Kadir59

benimde bi sorum olacak bu arada..

bunu da ben cevapliyim
    ilk kapının tam ortasından geçeceksin.çok fazla millet yoksa tabi.ben geçmiştim 1-2 kere.
    en ortaya gel,sağ-sol yap dön,eninde sonunda geçiceksin
    bunu geçince bir kapı daha var.
    onun ortasından olmuyor.çok denedim ordan biliyorum
    en köşesinden girmeye çalışacaksın.
    yine orda dön,iler-geri git girmen lazım

ortasındanda oluyor ama köşeden daha rahat galiba...
    ben bikere çırılçıplak soyundum, sonra daldım ortaya, baktım bide içeri girmişim
    ama köşeden hiç denemedim, sağol bunu ilk fırsatta deneyecem.

Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
    Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.
    Mevlâna

Intel Core duo çıkarttı diye duo takılacak değilim. Core soloyum, korum!
    aspci

• Belki ceza alıcam (bunu istemiyorum:) ama bu konuyu hortlatmassam olmazdı. Adam apostle soruyor yav duygulanmamak elde değil. Sene 2005

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

Belki ceza alıcam (bunu istemiyorum:) ama bu konuyu hortlatmassam olmazdı. Adam apostle soruyor yav duygulanmamak elde değil. Sene 2005

olsun güzel bir anı oldu şaşırdım bende görünce
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.