Şimdi Ara

Apollo 18 (2011) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Fallout 3

Bölüm yetkililerinin ve Yöneticilerin dayanışmasını izliyoruz

Ortada bir film vardır beğenmezsin ama başarısını kabul edersin.Mesela benim 12 angry man için düşündüğüm budur.Böyle ortalama alan bir filmi karalamak geyikten ibarettir ve gerçeğide yansıtmamaktadır.Kısaca boş mesajlardan kaçınalım.Bunuda bölüm yetkililerine ve yöneticilerine biz hatırlatmak zorunda kalmayalım

Film ile ilgili bir düşüncem yok daha izlemedim çünkü.
    Böyle puanlar çok iyi yorumlar aldıysa diyecek birşey yok.
    Tabii bu kadar olumlu düşüncenin yanında filmin kendine göre olmadığını söyleyen kişiler de çoğunlukta.

Yukardaki arkadaşımız (actionboy35) hep bu şekilde yaklaşyor ve cevap yazıyor çoğu kişiye.

Daha sağduyulu cevaplar yazabilir.
    Ben aynı bu üslup yazacağım diyorsada kendi bilir.

MetaCritic'in ne olduğu tanımını yaparsınız ama nasıl yaptığınızda önemli
    Birşey biliyoesanız bunu alaycı bir tavırla değil, daha alçak-gönüllü olarak öğretebilir-bilgilendirebilirsiniz.

• quote:

Ortada bir film vardır beğenmezsin ama başarısını kabul edersin.Mesela benim 12 angry man için düşündüğüm budur.Böyle ortalama alan bir filmi karalamak geyikten ibarettir ve gerçeğide yansıtmamaktadır.Kısaca boş mesajlardan kaçınalım.Bunuda bölüm yetkililerine ve yöneticilerine biz hatırlatmak zorunda kalmayalım

Her zaman dayanışma içinde olup ahlak polisi kesilecekler tabii ki. Zaten bütün cannes jürisi de ömrü boyunca ip atlayıp sek sek oynadıkları için gidip Tree of Life'a verdiler ödülü.
    Tahrik edici eleştiri yapmamayı öğrenmesi gereken üyeler sanırdım yanılmışım. Ne günlerdeyiz vesselam..

Korsanı düşmüş. Tamam kapatıyorum konuyu bende Cannes'a gittiniz zannettim. Üyeleri tahrik etmek gibi önemli fetişlikleriniz var tabi oraya zaman kalmamıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokě -- 3 Eylül 2011; 0:11:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jokě

quote:

Her zaman dayanışma içinde olup ahlak polisi kesilecekler tabii ki. Zaten bütün cannes jürisi de ömrü boyunca ip atlayıp sek sek oynadıkları için gidip Tree of Life'a verdiler ödülü.
    Tahrik edici eleştiri yapmamayı öğrenmesi gereken üyeler sanırdım yanılmışım. Ne günlerdeyiz vesselam..

Korsanı düşmüş. Tamam kapatıyorum konuyu bende Cannes'a gittiniz zannettim. Üyeleri tahrik etmek gibi önemli fetişlikleriniz var tabi oraya zaman kalmamıştır

Film güzel olabilir ama herkes beğenecek diye bir kaide yok.

Üzerime fazla almadığım tahrik etmek kelimesiyle ilgili;
    Benim yaptığım yapıcı olmanız için bir tavsiye sizinki ise küçümseyerek laf sokmak.
    Eğer bilginiz çok iyiyse daha iyi yollardan bunları aktarmak herkes için daha iyi olur.

• Futbol, siyaset fanatikligi bitti simdi de film fanatikligi baslamis

Filmi begenmedim yahu bundna otesi var mi? Bunun neresi tahrik edici elestiri? Sanki filmin yonetmeni sizsiniz de emeginize hakaret ediyorum

Benim yazilarim size tahrik edici geliyorsa eger block yaparsiniza olur biter, polemige girmeye gerek yok
  • R5 çıktı
  • filmi yeni izledim bence gayet güzeldi film sıkıcı gibi gözüküyor başta fakat sonunu merak ettiğiniz için izliyorsunuz. gerçektede böyle bişey olmuş sanırım
  • Film Vizyonda
  • Film gücünü bence gerçek hikayeden alınma gibi göstermesinden ve çekim tekniğinden alıyor. Genel olarak bakıldığında yer yer sıkıcı, yer yer de heyecanlı. Ama hikaye bilindik. Merak uyandırmıyor değil.

Bu türü sevenlerin bile beğenilerinin altında kalacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 津波 -- 23 Mart 2012; 10:17:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Uzayda Paranormal Activity

Aynen, çok yerinde bir yorum olmuş.

Tamamen vakit kaybı gibi duruyor film. Türünü sevmeme rağmen bi gıdım merak uyandırmadı. Genelde fragmanda filmdeki en iyi sahneler bu sahnelerden bolca varmış gibi gösterilir ki izleyici "Vay filme bak! İzlenir bu." desin, ama ben fragmanda adamın vücudunda bir yara, abidik gubidik sesler ve rengi değişen bir çift gözden başka bir şey göremedim. Film ben çöpüm diye anırıyor resmen.
  • hiç ilgimi çekmedi
  • Ani sahnelerden korkmak istiyorsanız birebir.
  • Beni etkilemedi,sadece uzay ortamı ve bu ortamdaki sessizlik filmi ilginç kılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackemre

Beni etkilemedi,sadece uzay ortamı ve bu ortamdaki sessizlik filmi ilginç kılıyor.

Etkilemiyor zaten ama irkiliyorsunuz sürekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ad135

quote:

Beni etkilemedi,sadece uzay ortamı ve bu ortamdaki sessizlik filmi ilginç kılıyor.

İrkilmek,şaşırmak ta etkilenmektir zaten.Ama film bende hiçbir etki uyandırmadı.Aceleye getirmişler filmi,senaryo yetersiz kalmış.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ad135

quote:

İrkilmek,şaşırmak ta etkilenmektir zaten.Ama film bende hiçbir etki uyandırmadı.Aceleye getirmişler filmi,senaryo yetersiz kalmış.

Ben sinemada izlemiştim, hiç ses yokken birden son ses bir şey geliyor felan.

• Türünün güzel filmi.Ha türü begenmiyorsanız o ayrı
  • Beğendim filmi. Gayet güzel ilerliyor biraz sıksada.

Uzaylıların taş şeklinde bürünmesi ve gizemli olaylar gayet etkileyici ve mantıklı.

Aslında istenirse filmin ikinciside kokaylıkla çekilebilir. Ne bileyim örneklerin biri dünyaya düşse felan. Devasa yaratıklar ne iş yapar? Neden oradalar? Dünyanın dibindeki ayda nasıl yaşıyorlar? vb. bir sürü soru cevapsız bırakıldı.

Puanım 10/6.

Uzaylının net görüntüsü buymuş bu arada;

Apollo 18 (2011)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.