Şimdi Ara

Apollo 18 (2011)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bugün dolanırken fark ettim bu filmi galiba ilk çıkış tarihi ertelenmiş. şu anda da eylül görülüyor çıkış tarihi olarak. .
    ilk bakışta fantastik görünmeyen uzay filmleri hep hoşuma gitmiştir (moon filmi gibi) bu filmin de fragmanı merak uyandırıyor insanda. .

http://www.imdb.com/title/tt1772240/

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

•  Apollo 18 (2011)
  • Nedense bu tür filmler pek ilgimi çekmiyor, gine de blu-ray'i çıkınca izlerim.
  • Bu tür konulara ilgi duyanlar için güzel bir film gibi duruyor.
  • @mac3560 senin olduğu gibi benimde bu tarz filmler ilgimi çekiyor merakla beklediklerim arasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

@mac3560 senin olduğu gibi benimde bu tarz filmler ilgimi çekiyor merakla beklediklerim arasında

fragmanı merak uyandırıyo kesinlikle heralde uzayla ilgili çekilen film sayısının azlığından insan ekstra merak ediyor zaten ama beni tek düşündürün film bütçesinin 5 milyon dolar olması. . sizce de düşük değil mi bu bütçe bu tarz bir film için??
  • Uzayda Paranormal Activity
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2006 12 Ocak 09:30
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Uzayda Paranormal Activity

daha çok Alien gibi.
  • Yeter artık be ! Hep sequel hep sequel bıktık artık ! Hollywood yaratıcı ruhunu kaybetti ve kendi eliyle çöküşünü hazırlıyor..
    Umudumuz Tree of Life..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokě

Yeter artık be ! Hep sequel hep sequel bıktık artık ! Hollywood yaratıcı ruhunu kaybetti ve kendi eliyle çöküşünü hazırlıyor..
    Umudumuz Tree of Life..

Dikkat et umdugun daglara kar yagmasin

Acik ara hayatimda izledigim en kotu filmlerden biri Tree of Life.
  • Bu dedigine uzuldum ben de bekliyordum cunku o filmi hatta indirmistim altyaziyi bekliyordum
  • Tree of life çıktı mı ki ya

yok yok kötü olamaz brad pitt var işin içinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 2 Eylül 2011; 3:16:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bethrezen

quote:

Yeter artık be ! Hep sequel hep sequel bıktık artık ! Hollywood yaratıcı ruhunu kaybetti ve kendi eliyle çöküşünü hazırlıyor..
    Umudumuz Tree of Life..

filmi izlemedim ama abartmışsın bence. 7.8 imdb puanı var.

85 metascore puanı var.

izleyiciler ve basın ikisidemi yanılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: jamez

quote:

quote:

Umudumuz Tree of Life..

filmi izlemedim ama abartmışsın bence. 7.8 imdb puanı var.

85 metascore puanı var.

izleyiciler ve basın ikisidemi yanılıyor.

IMDB ve Metascore puani benim sahsi dusuncemi yansitmiyor.

Filmi izle ondan sonra fikirlerini alalim

• quote:

quote:

Umudumuz Tree of Life..

Büyük eleştirmen konuştu dağılın !

Dur sana resim atayım da belki geliştirmen gereken bir sinema bilgin vardır.

Apollo 18 (2011)

Allah bilir sen The Thin Red Line'a da kötü dersin şimdi.

Metascore dediğimiz olay Amerika'daki tüm "profesyonel" eleştirmenlerinin ortak karar kıldığı bir şekil.
    Ayrıca Cannes'a kadar gittiysen şanslı olmalısın, keşke değerlendirebilseydin ne güzel filmler çıktı orada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokě -- 2 Eylül 2011; 12:07:23 >

• Severim böyle filmleri.
  • quote:

quote:

quote:

Umudumuz Tree of Life..

Dur sana resim atayım da belki geliştirmen gereken bir sinema bilgin vardır.

Apollo 18 (2011)

Allah bilir sen The Thin Red Line'a da kötü dersin şimdi.

Metascore dediğimiz olay Amerika'daki tüm "profesyonel" eleştirmenlerinin ortak karar kıldığı bir şekil.
    Ayrıca Cannes'a kadar gittiysen şanslı olmalısın, keşke değerlendirebilseydin ne güzel filmler çıktı orada.

İnsanlara böyle alaycı üslupla yaklaşmanız size birşey kazandırmaz.

Örnek:

veya

belki geliştirmen gereken bir sinema bilgin vardır

Filmi herkes beğenecek diye bir kaide yok.
    Ayrıca bölüm içerisinde sizin beğendiğiniz bir filmi başkası beğenmeyince onu hor görüp; sen bilmiyorsun sinemadan anlamıyorsun
    tavrına karşılık size de büyük eleştirmen konuştu dağılın cevabı verilebilir.

Filmi izlememişsiniz ayrıca.
    Yönetmenin tarzı herkese uygun değil de yazabilirsiniz.
    Herkes sevecek diye bir kaide yok.

Tabi ben biliyorum edasına bürünüp diğerlerini küçümsemek ve göze batmak hoşunuza gidiyorsa devam edin.
    Ama olumsuz yönde tepki alacağınızı bilin.

• Filmi izlemeden elestirmenlige soyunmus arkadaslar, once izleyin sonra konusalim. Ben en azindan izleyipte yorum yapiyorum, baskasinin lafiyla haraket etmiyorum Biraz karakteriniz olsun, baskalarinin etkisi altinda kalmadan kendi dusundugunuzu cekinmeden soyleme cesaretini gosterebilin, ondan sonra sinema bilgisi gelir zaten

Profesyonel elestirmen olmadigim icin elestirmenlerin ne dedigi umrumda degil. Film benim zevkime uymadi, sinemadayken zaman gecmek bilmedi. Bunlar benim sahsi gorusumdur, elbette filmi begenenler olucaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethrezen -- 2 Eylül 2011; 14:38:16 >
  • Bölüm yetkililerinin ve Yöneticilerin dayanışmasını izliyoruz

Ortada bir film vardır beğenmezsin ama başarısını kabul edersin.Mesela benim 12 angry man için düşündüğüm budur.Böyle ortalama alan bir filmi karalamak geyikten ibarettir ve gerçeğide yansıtmamaktadır.Kısaca boş mesajlardan kaçınalım.Bunuda bölüm yetkililerine ve yöneticilerine biz hatırlatmak zorunda kalmayalım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.