Şimdi Ara

Apokalipto (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: wolfgangg

Film güzel,benim hoşuma gitti fakat senaryoyu öyle yapmışlarki, bu yamyam kabileleri batı emperyalizmi yine gelip kurtarıyor!!!!!!!
    Mel Gibson'ın bir görevi sanırım Batıyı ve emperyalizmi iyi göstermek.Nese film izlenmeli güzel bir film..

sen biraz yanlış anlamışsın sanırım. orada gelenler ispanyollar, onlarda kurtarmaya felan değil tam tersi mayaların köklerini kurutup altınlarını almaya geliyorlar.
  • Konuyu ben açtım dha izleyemedim..Vizeler de bitti en kısa zmaanda izleyecem artık
  • Ben de yeni izledim. Çok iyi bir film. Mutlaka seyredilmeli.
  • İzlerken uykum geldi.

National Geographic kanalında görüntü kalitesi çok daha güzel ve senaryosu çok daha sürükleyici belgeseller var. Üstelik 24 saat açık.

Sıkılırsam Discovery Channel'e geçiyorum..
  • Ben beğendim filmi eğlenceli buldum açıkcası
  • genelde beğenilmiş ama.
    Brian De Palma filmlerine benzemiş.
    giriş çok uzun , gelişme birkaç dakika ya da bir an.ve filmin sonrası sizi sonuç bölümünü götüren kısımdan oluşuyor.
    ama garipdir ki genelde bu filmler insanın ağzında hoş bir tad bırakıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhammedda

Ben beğendim filmi eğlenceli buldum açıkcası

ben eğlenceden öte içimde büyük bir buruklukla kapadım filmi açıkcası sen neresinde eğlence buldun öğrenebilirmiyim?

Cevabınızdan önce ben kendi cevabımı vereyim ,

Filmden buruk bir şekilde hüzünlü bir şekilde ayrılmamın sebebi insanlığın acımasız ve sömürücü ve bunların bağlı olduğu para(eski zamanda servet) varlık,şöhret vs en iyi olma amacı doyasıya her sahnede işlenmiş bir şekilde , yani bu film insanlığın ne kadar büyük felaketlere ve acımasızlıklara gebe olduğu maya naya uzay çağı farketmeden her zamanda her çağda her toplumda açık şekilde gözüküyor , filmde maraton koşuları dışında ben herhangi bir eğlenceli taraf bulamadım, saygılar

• İdare eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zaris

quote:

Orjinalden alıntı: muhammedda

Ben beğendim filmi eğlenceli buldum açıkcası

ben eğlenceden öte içimde büyük bir buruklukla kapadım filmi açıkcası sen neresinde eğlence buldun öğrenebilirmiyim?

Cevabınızdan önce ben kendi cevabımı vereyim ,

Filmden buruk bir şekilde hüzünlü bir şekilde ayrılmamın sebebi insanlığın acımasız ve sömürücü ve bunların bağlı olduğu para(eski zamanda servet) varlık,şöhret vs en iyi olma amacı doyasıya her sahnede işlenmiş bir şekilde , yani bu film insanlığın ne kadar büyük felaketlere ve acımasızlıklara gebe olduğu maya naya uzay çağı farketmeden her zamanda her çağda her toplumda açık şekilde gözüküyor , filmde maraton koşuları dışında ben herhangi bir eğlenceli taraf bulamadım, saygılar

Beni eğlendiren sahneler

Çocuğu olmayan köylü
    Dövüş sahneleri
    Esire gidin serbestsiniz deyip arkadan öldürmeye çalışdıkları sahne
    güneş tutulmasına yapılan yorum

vs...
    bide o küçük çocuk çok tatlıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammedda -- 25 Nisan 2007; 21:09:38 >

• Tabiiki her kişinin kendine has zevk aldığı beğenileri doğallıkla olabilir saygı duyarım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolfgangg

Film güzel,benim hoşuma gitti fakat senaryoyu öyle yapmışlarki, bu yamyam kabileleri batı emperyalizmi yine gelip kurtarıyor!!!!!!!
    Mel Gibson'ın bir görevi sanırım Batıyı ve emperyalizmi iyi göstermek.Nese film izlenmeli güzel bir film..

Batı emperyalizmi orada kimi kurtarıyor merak ettim doğrusu ?

En sonda gelen gemilerden bahsediyorsanız onlar İspanyol gemileri yani bu süreçten sonra " neredeyse ( almost ) " artık neredeyse olarak kalmayacak.

filmin fragman cümlesi olan" kaderden kaçış yok" sözcüğünü bu şekilde bağlamış mel amcamız:)

Neredeyse herşeyden kaçabildi ama yok oluştan kaçamadı :(

• İzlenmeli.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.