Şimdi Ara

Apokalipto

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Apocalypto

Vizyon:23 Mart 2007
    Tür:Aksiyon-Macera-Romantik
    Yapım:ABD 2006
    Süre139 dak.
    Web sitesi:http://http://apocalypto.movies.go.com/

Güçlü Maya Krallığı, gittikçe yayılan şehirler kurarak, gökyüzünü delen piramitler yaparak ve olağanüstü kültürel ve bilimsel başarılar elde eden etkileyici gelişmiş bir toplum inşa ederek Amerika?da 1000 yıldan fazla bir süre hüküm sürdü. Ondan sonra, tarihin ışıltısı içinde, bu dünya çöktü. Bütün bunlardan geriye kalan ormanlarla kaplı birkaç piramit ve umut veren bir gizem oldu. Mel Gibson bu gizemi anlatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habader -- 23 Mart 2007; 14:38:16 >

• Filme ilgili bi kaç resim
     Apokalipto

Apokalipto

Apokalipto

• güzel film olacaga benziyor...hayirlisi...
  • ya bu film hala vizyona girmedimi ben divxini aylar önce izlemiştim on numara bir film lakin o kadar çok ümitle izlemeyin o kadarda müthiş birşey değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zaris

ya bu film hala vizyona girmedimi ben divxini aylar önce izlemiştim on numara bir film lakin o kadar çok ümitle izlemeyin o kadarda müthiş birşey değil.

Yarın girecej hocam hayırlısıyla..Bakalım izleyelim nasılmış..Sonrasında yazarız yorumumuzu
  • inşallah hadi bakalım hayırlısı
  • çok merak ettiğim filmlerden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4f3 belgeseli
    8 ay önce açıldı
    Oyasumi Punpun(Manga)
    12 yıl önce açıldı
    Donnie Brasco(köstebek)
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AMA HEP BÖYLE OLUYOR DAHA FİLM VİZYONA GİRMEDEN HEVESİMİZİ KIRIYORSUNUZ
  • maya ve aztec uygarlıklarına ayrı bir ilgim var, bu film gerçekten beklediim filmler arasında
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Taner.

AMA HEP BÖYLE OLUYOR DAHA FİLM VİZYONA GİRMEDEN HEVESİMİZİ KIRIYORSUNUZ

iyide birşey demedimki spoiler yapmadım birşey yapmadım :)

Şimdi harbi harbi ben bu filmfi 2 ay evvelsi mine orjinal görüntü tertemiz görüntü bir şekilde divxten izledim gerçekten hoş filmdi ama o kadar da büyük bir yapıt değil.

Bunu söyledim yani bunda kötü birşey yok...
  • Bende 2ay önce izledim şiddetle tavsiye ediyorum sözüm bu kadar!!!
  • yani zariz sen sunu yapiyosun hani insan bekler ya bi filmi gelmeli ve izlemeli bolye sanki en harika bas yapit sen simdi o kadar da harika deil tabi insan duygusal olarak batiyo beni zaten merak ettigim bir film dvdrip dusttumu hic haberim yoktu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ike

Bende 2ay önce izledim şiddetle tavsiye ediyorum sözüm bu kadar!!!

aksiyon açısından başarılı mı peki
  • Evet hem aksiyon hem drama bence bazı tanımadımız insan ırklarının ne zorlukla yaşadıklarını ögretiyor bu film!Tavsiye ediyorum.
  • Herifler acaip bi muamma yaw...
    İzleyen arkadaşlara bi sorum olacak.Filmde ne anlatılıyo.Yani aşk filmimi,maceramı,aksiyonmu,gizemömi....
    Konusu ne filmin???Kıyaslama yaparsak ne benziyo???
    Mummy,the Lord Of the Rings,the Last Mohican,the Last Samurai....
    Bu tarz bi film mi yani!!!
    Ha bide uygarlığın nasıl çöktüğünü falan anlatıyomu???
  • Ya ona benzettigim film yok ama uygarlıgın çöküşünü tam anlatmıyor sadece masum insanları esir alan kral ve köle yapan kralın direnişçilerle savaşını falan anlatıyor savaş aksiyon drama bir arada böyle bişey ben çok sevdim!
  • ben yaklaşık 8 ay önce bizzat çekimlerini izledim. gerçekten sıkı film !!! (nasılsa dilin kemiği yok )
  • Sıkıldım gerçekten sıkıldım bu filmde ilk yarısı acayip sıkıcı 2. yarısı durumu kurtarıyor o kadar ben beğenmedim açıkcası onun yerine 2. kez 300'e girseymişim daha iyiymiş
  • Filmden taze döndüm 10 milyonuma yanarım başka bişey değil. Aradığımı bulamadım ben. Kabile belgeseli izliyorum sandım ilk yarı belgesel dicem bilgi yok bişi yok. Maya ların m si azteklerin a sı yok filmde allahtan 1-2 sahne piramit gözüküyor. Film aksiyon filmi başka bişey değil 1 grup yerlinin birbiriyle kovalamacası dehşet vahşet görüntüler o kadar. Mel Gibson'un mantığını da anlamadım ben kan revan vahşet çekiyim millette bayıla bayıla izlesin diye mi düşünüyo nedir (isa filmide hep vahşetti).
  • mayalar ile ilgili bir belgesel niteliği taşıdığını sanıp bu filme gidenler için apokalipto sadece hayal kırıklığı olur..ama filmi izlemenden biras aratştırma yapan bir kişi için bence sürükleyici ve aksiyonu bol olan bir film..şahsen ben mayalar hakkında bir bilgi almayacağımı bildiğim için hayal kırıklığı değildi bu film..ve gerçekten hoşuma gitti
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.