Şimdi Ara

Apo'yu Selonun Yerine Geçirmeye Çalışıyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar meclis ve türkiye cumhuriyeti çok büyük bir tehlike içinde terörist kurucusu ele başının çıkarılması için önce halka sindirmeye çalışıyorlar akp li vekiller milli olduğunu söylüyor kesinlikle öcalan içerden çıkartılıp HDP Nin başına getirelecek iyi izleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne alka akp chp de kürt oylarının peşine düştü...
    chp nin çoktan beri dersim saz grubu çizgisi belliydi zaten sizde alıştınız kabullendiniz sindirdiniz onu zatende.. artık normalleştirmiştiniz bilinç altınızda...
    akp mhp ye şak diye u dönüşü yakışmadı tabi..hele mhp üstünde rezil bir görüntü durdu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Haziran 2019; 13:20:36 >
  • hayır apo akp den milletvekili olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

ne alka akp chp de kürt oylarının peşine düştü...
    chp nin çoktan beri dersim saz grubu çizgisi belliydi zaten sizde alıştınız kabullendiniz sindirdiniz onu zatende.. artık normalleştirmiştiniz bilinç altınızda...
    akp mhp ye şak diye u dönüşü yakışmadı tabi..hele mhp üstünde rezil bir görüntü durdu...
    Apo bir kurucu onlara göre ise özgürlük savaşcısı sen kürtlerin nasıl sevdiğini bilmiyorsun bu adamı ben yaşadım doğuda abdullah öcalan sence bir çıkarı olmasa erdoğanla anlaşma yapar mı onuda geçtim erdoğan cumhurbaşkanı hdp de seloyu sildirip aponun milli olduğunu söylemesi nedir hdp nin başına bu adam gecmez ise bende bir şey bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 22 Haziran 2019; 13:22:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.