![]() Abdullah Öcalan'ın mesajı: Özgür Özel'den açıklama geldi https://www.birgun.net/haber/abdullah-ocalan-in-mesaji-ozgur-ozel-den-aciklama-geldi-587286Özgür Özel diyor ki "Sürecin şeffaf yürütülmesinden yanayız. En önemli kriterlerimizden birisi de şehit ailelerinin ve gazilerimizin hassasiyetlerinin gözetilmesidir" Bu hasassiyet anca göze göz dişe diştir ... Abdullah Öcalan ın idamıdır veya şehit ailelerine veya daha doğrusu gazilerden birine infaz ettirilmesidir. Ateş anca böyle söner ... Demeye getiriyor... |
2. PKK Açılımı - Teröristbaşı APO: ‘’ ROJAVA’da KÜRTLER ASLA SİLAH BIRAKMAYACAK ‘’ (8. sayfa)

-
-
bence senin o kendi düşüncen o laftan öyle birşey sezmedim..
senin dediğin olsa böyle eyleme küfür eder söver iyi parti,zafer partisi gibi.
yine iyi partinin açıklamaları hoşuma gidiyor akp chp nin halk kekelemekte uyutmalarında üstlerine yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Aralık 2024; 20:1:2 > -
Akparti ile Mhp ile alakası yok . Partiler üstü bir iş bu . İç politakanın , ucuz siyasi polemiklerin ve basit akıl yürütmelerin konusu değil kusura bakma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunca zamandır "demlenen chp" derken aklınız neredeydi peki? O zaman niye muhalefet hain, iktidar vatan sever oluyordu size göre?
-
Eski İyi Partili Vekil Ümit Dikbayır: İlk anayasa değilikliğini Fetö ile yapanların ikincisi için Apo’yu tercih etmelerine şaşırmayın.
Bunlar için mevzu koltuksa her yol mübahtır.
Doğru söze ne denir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hee , muhalefet HDP ile yan yana gelince "terör örgütü ile iş tutmuş" oluyor.
AKP -MHP yapınca " partiler üstü mesele" olup çıkıyor.
Megri megri yükleniyor V2
Aciyom su mhp lilere :))
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
zerre utanma yok bunlarda ,
tüm seçim döneminde demirtaş ı çıkartacaklar propangasını yaptılar chppkk dediler şimdi bırak demirtaş ı apoyu çıkartıyolar bunlar da yüzleri kızarmadan parti üstü vs yazıyor.
ki o zamanlarda yazıyordum demirtaş ın içerde tutulma nedeni terör vs değil. tayyip e seni başkan yaptırmayacağız dedi diye içeri attılar adamı.
-
Şu an için bulabildikleri tek savunma argümanı bu. Seçimlerde montaj video gösterirlerken iyiydi ama şimdi "partiler üstü" diyorlar.
-
seçim dönemi burada chppkk yazıp bugün tek kelime eleştiride bulunamayan adam ahlak şeref her türlü insani vasıftan yoksundur.
Ben chpliyim özgür özel in açıklaması da boş . ne demek hassasiyetleri gözetilmeli.
süreci onayladıktan sonra ne yazılsa boş ..
içerde çürümesi gereken adamı ülkenin gündemine oturttular .
hepsinin alllah belasını versin.
-
Apo saygı ve sevgilerini iletmis devlet bahçeli'ye
Çok değil 10 yıl önce CHP -MHP , HDP dışardan destekli bir hükümet oluşturulsun, eğer buna gelmiyorsaniz CHP azınlık hükümeti oluşturup 1 yıl sonra seçime gitsin hiç olmazsa o bir yılda baraj düşürülür ve bir daha AKP 'nin tek başına güç elde etmesi engellenir dendiğinde devlet bahçeli kazan kaldırmış "fluu görüyoruz" diye hiçbir işe yanaşmamış, AKP 'nin koşar ayak imdadına yetişmiş akabinde derhal tek adam rejimini getirerek ömürlük koltuğu hediye etmiştir .
HDP mi yoksa MHP mi ülkeye daha çok zarar veriyor kararsızım.
2015'den sonra da biz vatandaşlar lehine iyi giden tek bir gelişme yok.
-
nedemiş napolyon para para para.
75 lik moruk apodan medet gelicek değil, amaç batıya cici gözükmek bizde kürt sorunu bitti tatlıya bağladık aşk yaşıyoruz deyip batının sıcak parası ve yatırımlarını çekmek tekrar.
tıpkı daha önce olduğu gibi.
-
Ohaaa işte kimler kimlerle demleniyor
10 sene önce tabanı ses çıkarırdı tabanıda tasfiye etmişler herhalde şuan elliki alkış modunda çıkacağı tarihi falan bekliyorlar herhalde
-
Özo ile Ekonun emeklerine yazık oluyor
Sen chp olarak oldum olası bunların kayıgından inme demlen demlen Akp mhp kurduğun hikayede hevesini kursagında bırakmış vah vah...
Özo Demirtaş'tan Eko mardin diyarbakır turlarını daha yeni atmışlardı.
Bundan sonraki APO GÖRÜŞMELERİNE BUNLARDA KATILSIN nasıl olsa sürece karşı değiliz vb açıklamaları var.
Son olarak forum ok tayfası konuyu çok begenmiş ama biriside demiyor ki DİYEMİYOR Kİ
CHP BUNA KARŞI
Atatürk'ün partisi bakın DEMLENMEZ
Atatürk'ün partisi Apo'yu hakettiği sonda bırakır.
Diyebilen bir CHP li var mı?
Özo ve Eko benzerleri el yükseltecektir sadece
Bahçeli sonrası CHP nin yaptıgı sey ortada
Özo " Kürtlere bir devlet teklif ediyorum" Demişti
Çözüm süreci vb adı ne olursa BU SÜRECE KİM KARŞI?
APO nun yanında yöresinde kim varsa ne yapıyorsa parti ayırmaksızın Türk halkı gereken cevabı verecektir umarım
OY HESABI İÇİN OYUN KURANLAR
Siyaseten tarih olurlarda bu ülke kurtulur İnş.
Akp/CHP/MHP vb kurtulmak dileğiyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAUANKA -- 29 Aralık 2024; 22:38:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sadece CHP ye oy vermiş bir İstanbullu olarak ta İmamoğlu da dahil alayına şans vermiştim oyumu vermiştim yerel seçimler dahil benim gibi birçoğu için genel seçim misali nabız yoklama olsa da ( sandıklardaki hilelere rağmen ses çıkarmamış ! kendi içlerinde entrikalarla harcanmış vs ... Hepsini saymamayım! Sinirlendiriyorlar!!! )
Bu CHP zaten kapatılmıştı şekilci açıldı . Harbiden de kapatılsın. CHP in gaz alma kemikleşmiş oylara hitap etme ve kesinlikle iktidara gelmemeye yeminli liderler ve potansiyel liderleriyle sonu baştan bellidir. AKP ile yanaşması New York a gidilmesi oradaki usulsüzlüklerin sabit olduğu rüşvetlerin döndüğü sabit nötr kalacağına dalkavukluk yapıp Türkiye ye gelmesi de umarım bazıları için düşündürücüdür. Şahsen ben bilirim ne olduklarını !
AKP kadar CHP de ve diğerleri de çürümüştür. Artık kötünün iyisine fit olmaya bakıyoruz ama onda da ümit yok!
Yıllardır MHP nin özellikle Devlet Bahçeli in çelişkilerine yer yer dile getirdim hiç şaşırmadım da !
Oy için bunlar herşeyi yapar. CHP neden kapandı malum.... Geçmişten ders almayana tarih yaşanacaklar tekrarlanır! ....
Ülkeden umudum kalmadı!
Bir çizgisi duruşu olur kendi içinde çok iyi olsa bari o bile yok! AKP kendi çizgisinde bile örnek ideal filan değil! Ustalık devri bitti güç zehirlenmeleri yozlaşmalar ve liyakatsizlikler diz boyu é!
-
Devamlı millete alakalı alakasız "demleniyor" falan diye kendince laf atmaya çalışırken asıl demlenenin kendi savundukların olduğunu görmek nasıl bir duygu? Hala eko falan dediğine göre henüz duruma alışamamışsın ve kendince hala "biz kötüyüz ama onlar da kötü" demeye çalışıyorsun. Zor tabi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X