Şimdi Ara

2. PKK Açılımı - ' Terör örgütü PKK: Türkiye’den Ayrılıyoruz ” (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.063
Cevap
8
Favori
43.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    milletgündemi on Instagram: "Milletgundemi2 Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, PKK'nın sözde yöneticileri için düzenlenecek 'anmaya' izin vermek istemediği için 19 Mayıs'ta 'merkeze çekilmek' üzere dilekçe verdi."
    https://www.instagram.com/reel/DJ41RVvOcma/?igsh=MTBhNjgxdHVrM2cwZg==

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maşallah dünün milliyetçi geçinen akter bugün PKK insan hakları Felan savunuyor forumda .d snsjjsj ya hayat harbiden çok ilginç

Polislere bombalı tuzak kuran PKK’lı, 4 kez ağırlaştırılmış müebbet ceza aldı. Yargıtay kararı bozdu. Hain, ‘barış süreci’ için Bahçeli’ye teşekkür etti. Hakim ‘beraat’ dedi.

İstanbul’da sahte kimlikle yakalanan PKK’lı terörist Yakup Akkan’ın yargılandığı davadan karar çıktı. Akkan, 15 Aralık 2015’te Diyarbakır Silvan’da çukur hendek operasyonundan dönen zırhlı araca uzaktan kumandalı bombayla saldırı düzenledi. Hain tuzakta Özel Harekat şube müdürü Ahmet Kabukçu, polisler Mustafa Nohut ile Nuri Yazanel şehit oldu. Yine Silvan’da askeri araca uzaktan kumandalı bombalı saldırı gerçekleştirdi, 21 asker yaralandı.

Terörist Akkan, Diyarbakır Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandı, 4 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 353 yıl hapisle cezalandırıldı. Yargıtay 3. Ceza Dairesi kararı esastan bozdu. Yeniden hakim karşısına çıkan teröristin yaptığı savunma ise şoke etti. Süleyman Şah Türbesi’nin taşınmasında TSK’ya yardım ettiğini öne süren PKK’lı terörist, şunları söyledi:

TERÖRİST MEMNUN!

“Emniyet Müdürü ile 2 polisin öldüğü bombayı hazırladım, ancak ben yerleştirmedim. Parmak izlerim de bombada pil bloğu üzerindedir. Sayın Cumhurbaşkanı ve Bahçeli’nin başlattığı süreç barış yolunda yapılmıştır. Oluşan barış ikliminden duyduğum memnuniyeti belirtmek istiyorum.” Terörist savunmasını ‘beraat’ talebiyle tamamladı. 

Mahkeme, terörist Akkan’a daha önce verilen 4 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 353 yıl hapis cezasını kaldırdı. Emniyet Müdürü ile 2 polisi şehit etmek, 21 askeri yaralamak suçlarından ayrı ayrı beraat kararı verildi. Terör örgütü üyeliğinden 15 yıl hapisle cezalandırıldı. 9 yıldır tutuklu olan teröristin cezasının onanması halinde tahliye olacağı bildirildi.

2. PKK Açılımı - " Terör örgütü PKK: Türkiye’den Ayrılıyoruz ”
    2. PKK Açılımı - " Terör örgütü PKK: Türkiye’den Ayrılıyoruz ”www.sozcu.com.tr
    3 polisimizi şehit eden hainin cezası kaldırıldı - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/3-polisimizi-sehit-eden-hainin-cezasi-kaldirildi-p176621

• Yurt disinda Lozan'ın iptal edilmesi talebiyle Birleşmiş Milletler'de Turkiye Cumhuriyeti Devleti aleyhine dava açildi.

BM açilan davayı görüsmek üzere isleme aldı.

Eş zamanlı olarak Diyarbakır Barosu'ndaki iki avukat aynı istemle Danıstay'a dava açtı.

Ülkemizi parcalamak ve yıkmak isteyen emperyalist güçlerin kuklası yandaş basınımız bu davalardan tek sözcükle dahi söz etmedi .

Ancak sessiz kalan yandaş basın kim ? İsim veremiyormusunuz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Pkk sarı torbalar acaba hangi il ilçeye mensup seçmen ?

Terörle yan yana olanlarla , belediye ve cumhurbaşlığına seçimine aynı sandıkta oy verenler pkk kötü diyor...

• 2. PKK Açılımı - " Terör örgütü PKK: Türkiye’den Ayrılıyoruz ”

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) on X
    https://x.com/ajans_muhbir/status/1927284788483801209

Mhp ve Bahçeli'nin geldiği son durum.

lan siz bildiğiniz dönek oldunuz be.. yuuuuhhh döneklere bak hele.. asena bile sizin hızınıza yetişemiyor. 2. PKK Açılımı - " Terör örgütü PKK: Türkiye’den Ayrılıyoruz ” 

GÖKTÜRK OBA on Instagram: "🗣️Gazi Hüseyin Özlük, canlı yayında madalyasını çıkardı:"Ben bu madalyayı, PK* ör*ütünün manifestosunu ne zaman reddedersek o zaman takmaya başlayacağım!Ben 32 yıldan beri karanlıklar içerisindeyim. İki çocuğumun yüzlerini hiç görmedim!"🇹🇷🇹🇷Ey vatan sevdalısı!Bu sesleniş, yüreğinde Türk’ün ateşini taşıyanlara! Biz burada, bir milletin ruhunu, tarihini ve şanlı mirasını yaşatmak için varız. Unutma ; Sen yoksan, Biz 1 kişi Eksiğiz Demektir , Takip etmeden geçmeyin Türk'e Düşman olan herkese inat TAKİP ET🇹🇷@gokturkoba"
    https://www.instagram.com/reel/DJssTSKoPwV/?igsh=MXdxMmhlcG5yZzdwaw==

• Burada hala ak partiye güvenen varsa diye paylaşıyorum, 2013 yılından kalma gazete manşetleri, her daim aynı hikayeler ile milleti kandırıyorlar

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_99971077/f_//tm.htm
  • adnansetek kullanıcısına yanıt

Eee ben boşuna demiyorum bizdeki medya beşinci kol faaliyetlerinin odak merkezinde diye.

Aynı şeyler 12 yıl sonra yine manşetlerde

Bu seferki başrol aktörümüz kendisine milliyetçi diyen bir partinin genel başkanı olan Devlet Bahçeli.

Açılım sürecini o taşıyor.

Alparslan Türkeş'in kemikleri mezarında un ufak oldu

Türkiye'deki siyaset Ganj nehrinden bile pis

“Japonya'daki Kürtlere saldırı dursun. Türkler, Kürtler ve Japonlar kardeştir.

Kürtler sadece katkı sağlar. Çok çalışkanlardır. Japonya'ya hizmet ederler.”

Evet,hayatları anime olan,saçma sapan yemeli-içmeli tv showları yapan,bilgisayar ve konsol oyunlarla vakit geçiren,tüm Dünya'da efendilikleri,sakinlikleri ile sevilen Japonların ülkelerine gelen Kürtlere karşı ırkçılık yaptıklarını düşünüyorlar.

Bir kere bile olsun 'Sorun bizden mi kaynaklanıyor?' demiyorlar.

BİR KİŞNİN SİYASİ RANTI UĞRUNA ÜLKE GİDİYOR

pkk dhkp-c apo terör 6+2 masa ve terlik seçmenleri .

Belediyeleri kazanıp, sonra apo kötü demek garip olmuş be !!!

Kent Uzlaşısı, Türkiye'de 31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerde, Cumhuriyet Halk Partisi ile Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi arasındaki seçim ittifakına verilen isimdir.

2. PKK Açılımı - " Terör örgütü PKK: Türkiye’den Ayrılıyoruz ” 2. PKK Açılımı - " Terör örgütü PKK: Türkiye’den Ayrılıyoruz ” 2. PKK Açılımı - " Terör örgütü PKK: Türkiye’den Ayrılıyoruz ”

• imralıdaki apounun kıçını yalayacak duruma gelenler hala pkk diyor lan çok garip...

Kendileri gibi zannediyorlar bizi.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.