Şimdi Ara

2. PKK Açılımı - Teröristbaşı APO: ‘’ ROJAVA’da KÜRTLER ASLA SİLAH BIRAKMAYACAK ‘’ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
6
Favori
37.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir yamuk olursa hani çok büyük tepki gösterilirse ihale bahçelide kalacak.Bahçeli de kuyruğu titretiyor diyorlar.Yani mhp de yeni genel başkan seçip bu işten sıyrılabilir.Erdoğan neden dua etsin chp de karşı çıksın diye?

Zaten tayyip işin sıkıntılı olduğunu biliyor.Önlemini bahçeliyi kullanarak almış.Umurunda değil chp nin tavrı

Atatürk ün partisinin genel başkanı şu rezalete nasıl ortak olur?Hangi kafa yapısı,nasıl bir anlayış var ben anlamış değilim.Atatürk sağ olsa bunların alayını o biçim yapmaz mıydı?

Kürtçülerin oyunu almak için Türk milletini yok sayanlar kaybetmeye mahkumdur.Zaten muhalefet de yıllardır bu yüzden kaybediyor.Millet akpden bıksa bile dönüp chp ye oy vermek istemiyor.Anlayamadılar gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih KARAHAN -- 28 Şubat 2025; 0:44:19 >
  • Saraydan APO’nun çağrısına ilk yorum:

KÜRT SORUNU ÇÖZÜLMÜŞTÜR

www.sozcu.com.tr
    Saray'dan Öcalan çağrısına ilk değerlendirme geldi - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/saray-dan-ocalan-cagrisina-ilk-degerlendirme-geldi-p143838

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Apo iti çağrı yapıyor önce kürtçe okuyup sonra TÜRKÇE okuyorlar.Egemen bir devlette böyle bir şey olabilir mi?

• onu bunu boşverinde bahçeli nerde bahçeli sesi gıkı çıkmıyor yaşıyor mu bi kelam etsin de görelim

• Terörist SALİH MÜSLİM:

ŞİMDi SIRA TÜRKİYE’de

Şimdi sıra Türkiye’de, onlar hangi adımı atacaklar. Önderlik nasıl tüm sorumluluğu üstleniyorsa, Türk devleti de sorumluğu üstlenmeli..

www.sozcu.com.tr
    Öcalan'ın çağrısına IKBY, SDG ve PYD'den yanıt geldi - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/ocalan-in-cagrisina-ikby-sdg-ve-pyd-den-yanit-geldi-p143835

• Öcalan kim ki silah bırakın diyor. Makamı ne kimi temsil ediyor? Yaptığı çağrının içeriğinin bir önemi yok yayınlaması bile kabul edilemez. Böyle bir şeye nasıl izin verilir. Ne zaman oldu böyle bir şey. Gelsin mecliste konuşsun o zaman hiç gocunmazsınız siz.

Hadi diyelim teslim oldular siz bu zihniyetle afta getirirsiniz. Kimse kusura bakmasın devlete kurşun sıkan bunun bedelini er ya da geç ödemeli. Boş fikirlerinizi kendinize saklayın milletin sinirlerini zıplatmayın.

• Bazı aktroller “ haburda bile bunlara birşey vermedik “ demiş.

PKK’nın doğuyu cephaneliğe çevirmesine göz yumdunuz, hatta bunu itiraf bile ettiniz.

PKK’yı doğudan çıkarmak için kaç tane askerimizi kaybettik, siviller öldü. Bir takım sığırlar hala masal anlstıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 27 Şubat 2025; 23:5:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

Bu kitle sonuçta "gılıçdar seçilirse apoyu salacaklar" diye onca laf edip, hatta meydanda montaj video ile propoganda yapanlar bugün aponun salınmasını destekliyor. Bunların tek yaptığı rte ne derse ona uymak.

• quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Bu kitle sonuçta "gılıçdar seçilirse apoyu salacaklar" diye onca laf edip, hatta meydanda montaj video ile propoganda yapanlar bugün aponun salınmasını destekliyor. Bunların tek yaptığı rte ne derse ona uymak.

Tam bir ahlaksız, arsız omurgasızlar sürüsü. Hani köpekler için sahibine benzer derler ya, bunlar da o hesap 😂 AKP’yi de eleştir, diktatör de, hatta ağır şekilde hakaret et gene de seni çağırırlar yakana rozeti takarlar. Bu çok büyük bir ilkesizlik, duruşsuzluk örneğidir mesela. Bu tayfa da o hesap. Apo’nun bile yakasına parti rozetini takar bak bu kadar açık konuşuyorum. Malumun tek bir lafına bakar

• Ben bu süreçten hiçbirsey anlamadım. Kapalı kapılar ardında birsey ler oluyor ne alınıyor, ne veriliyor bilmiyorum.

Bakalım Pkk kendini feshedecek mi merakla olaylar nasıl gelişecek beklemedeyim.

• Dansöz Ak boylar piyasaya çıkmış rörörörö demeye başlamışlar. Yukarıdaki amip bir de savunmaya geçmiş Dilli ÖzkanK :)

Siz değil miydiniz Ahmet Türk'e kayyum atayan

Ümit Özdağ bunlara salvo atarken siz kayyum atadığınız Ahmet Türk'ü önce hapisten çıkardınız sonra da TRT'ye çıkarıp Apo'nun mektubunu okuttunuz.

Şereften bahsedenler anayasa değişikliği için PKK'yı yalar olmuş. Alışmış kudurmuştan beterdir :)

• Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt

Çağrıyı sana bana yapmıyor ki KÜRTLERE yapıyor.

4 dile çevrilip okundu çağrı

Ona takılacaksanız şimdiden işimi var.

Dağda ki Irak'ta ki Suriye'deki Kürt e yapıyor çağrıyı sonuçta... Kendin çalar kendin oynar gibi sadece Türkçe yapıp sana mı okumalıydı ne anlatıyorsunuz !

• Daha önce neden yapmadınız derler adama? Aa ne tesadüf tam da anayasa değişikliğine denk gelmiş. Tesadüftür canım abartmayın o kadar :)))

• Türk milletine çok büyük bir darbe yapılıyor.

Rte, rezil Kılıçdaroğlu'nun muhalifleri koyun gibi güderek meclise soktuğu eski akp li ve fetöcüler ile anayasayı istediği gibi şekillendirecek.

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

Malum birkaç partizanın tek yapabildiği "siz anlamazsınız" deyip algı kasmak. Bunlara göre bunlar süper akıllı ve tamamen tarafsız. O üyeler eminim apo vekil de olsa, hatta g.doğuda pkkya toprak da verilse yüzsüzce savunma ve başkalarına laf atmaya devam edecekler.

Bak yukarıda bir tanesi önce karşılıksız silah bıraktılar dedi, sonra istekler var deyince onları yok saydı, sonra akpyi mhpyi bırak dedi, muhalefete dedikleri hakkında bilerek laf etmekten kaçtı ama başka konuda hala anlamıyorlar onlar diye algı kasıyor. Kendisi de ne olursa olsun savunacağını ama saçmaladığını biliyor, o yüzden buradan kaçtı.

• 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt

Bir tanesi de burada o kadar kıvırmasına rağmen savunamayınca başka konuya kaçıp algısına devam ediyor.2. PKK Açılımı - Teröristbaşı APO: ‘’ ROJAVA’da KÜRTLER ASLA SİLAH BIRAKMAYACAK ‘’ 

Yukarıda da yazdım. bunlar "kılıçdarı seçerseniz apoyu çıkartır" diye laf ediyorlardı şimdi aponun çıkmasını savunmak için "siz anlamasız, bu dönem başka" falan diyorlar ve bunda bir sorun görmüyorlar.

• 2. PKK Açılımı - Teröristbaşı APO: ‘’ ROJAVA’da KÜRTLER ASLA SİLAH BIRAKMAYACAK ‘’
    2. PKK Açılımı - Teröristbaşı APO: ‘’ ROJAVA’da KÜRTLER ASLA SİLAH BIRAKMAYACAK ‘’

• AKP ve MHP'nin başını çektiği Cumhur İttifakı Türkiye Cumhuriyeti devleti için Milli Güvenlik Sorunudur. bunların Oy için yapmayacağı şey yok bunu defalarca kez kanıtladı bu rejim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 28 Şubat 2025; 0:29:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ümit Özdağ’ı bilerek tutuklattılar. Nedeni şimdi daha iyi anlaşılıyor, tamamen planlı ve sistemsel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 28 Şubat 2025; 0:1:18 >
  • Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt

Erdoğan CHP nin karşı olmasini ister demistim. Bu süreçden rahatsız olan seçmen Cumhur ittifakinda kalmaz zaten Zafere İyi ye YRP ye gider ama ben rahatsiz olduklarini zannetmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.