Şimdi Ara

APLASTİK ANEMİA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU HASTALIK MİLYONDA BİR GÖRÜLEN VE DÜNYADA SADECE 147 KİŞİDE OLAN BİR HASTALIK O 147 KİŞİDEN BİR TANESİDE ANNEM VE BİZ BUNU DÜN ÖĞRENDİK APLASTİK ANAMİA VAKALARINDA YAŞAM SÜRECİ 3-6 AY ÇOK NADİR OLARAK 1 YILI AŞAN YAŞAM SÜRESİNE SAHİP BEN VE AİLEM NE YAPMAMIZ GEREK ONUDA BİLMİYORUZ ÇÜNKİ KENDİSİNİN HABERİ YOK BU HASTALIK KEMİK İLİĞİ İLE İLGİLİ BİR HASTALIK VE İLİK NAKLİ BELKİ YAŞAMASI İÇİN SON ŞANS OLA BİLİR(DOKTORLARININ HENÜZ BUNA GEREK OLMADIĞINI SÖĞLEDİLER) ANCAK UYGUN İLİKLE BELKİ SİZLERDE TEST YAPTIRIP BİR YAŞAM KURTARA BİLİRSİNİZ UYGUN İLİK BEKLEYEN LÖSEMİ HASTALARIDA VAR VE BU OLAY KAN VERMEK KADAR KOLAY BİR OLAY BELKİ SİZİN İLİĞİNİZLE YAŞAMA DÖNECEK İNSANLAR SİZLERİ BEKLİYOR TABİKİ BU HERKESİN KENDİ İSTEYEREK YAPACAĞI BİR OLAY SADECE TANIMADIĞI İNSANLARLA PAYLAŞMAK VE KONUŞMAK İNSANI RAHATLATA BİLİYOR DİYE SİZLERLE PAYLAŞIYORUM

• Çok geçmiş olsun, Allah sabır versin. İnaşallah sağlığına kavuşur anneniz, dualarımız sizinle. Acaba hangi şehirdesiniz ? Bunuda belirtseniz daha iyi olacaktır. Hatta şehir ve semti yazarsanız yakında olan arkadaşlarla hermen irtibata geçebilirsiniz.
    Tabiki dertlerimizi ve sıkıntılarımızı paylaşmamız gerekir, bu form birçok insan aksini sansada bir paylaşma ve dertleşme yeridir. Siz içinizdekileri yazın burdaki herkes size elinden geldiği kadar destek olacaktır eminin.

Tekrar çoook geçmiş olsun. Allah yardımcınız ve en büyük umut kaynağınız olsun inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 29 Nisan 2006; 9:34:03 >
  • ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BEN SADECE PAYLAŞIP EN AZINDAN RAHATLAMAK İÇİN YAZDIM BUNLARI YANİ NE YAPMAM GERKLİ ONUDA BİLMİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevil.s -- 29 Nisan 2006; 9:39:41 >
  • Ne demek. Bende teşekkür ederim. Tekrar geçmiş olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 29 Nisan 2006; 9:41:49 >
  • geçmiş olsun gerçekten üzücü bir durum yanlız ümidinizi kesmemelisiniz. ayrıca ben geçen sene iliğimi bağışlamıştım ayrıca burayada ilik nakli ile bir konu açmıştım herkezi ilik vermeye davet etmiştim. malesef kimseden ilgi görmedi o konu şimdi en azındanhttp://www.kemik-iligi.org bu siteyi gezmenizi bilgi almanızı tavsiye ediyorum @sevil.s kusura bakma konuyu bıraz yaydım sanırım ama belki buradan o siteye girip yardımsever insanlarımız ilik bağışlıyabilir. tekrardan geçmiş olsun dileklerimi sunar. allahtan acil sifalar dilerim. allah yardımcınız olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0mad34 -- 29 Nisan 2006; 11:51:30 >
  • TEŞEKKÜR EDERİM DUYARLI İNSANLAR OLDUKÇA FAZLA BUNUDA BİLİYORUM
  • Geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anal Fissür ve
    11 ay önce açıldı
    Varikosel agrisi bitki tedavisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsakin

geçmiş olsun gerçekten üzücü bir durum yanlız ümidinizi kesmemelisiniz. ayrıca ben geçen sene iliğimi bağışlamıştım ayrıca burayada ilik nakli ile bir konu açmıştım herkezi ilik vermeye davet etmiştim. malesef kimseden ilgi görmedi o konu şimdi en azındanhttp://www.kemik-iligi.org bu siteyi gezmenizi bilgi almanızı tavsiye ediyorum @sevil.s kusura bakma konuyu bıraz yaydım sanırım ama belki buradan o siteye girip yardımsever insanlarımız ilik bağışlıyabilir. tekrardan geçmiş olsun dileklerimi sunar. allahtan acil sifalar dilerim. allah yardımcınız olsun

TEŞEKKÜR EDERİM BU SİTE BAYA İŞİME YARADI EN AZINDAN BİLGİ EDİNMEMİZ AÇISINDAN

• geçmiş olsun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carlion

geçmiş olsun hocam
    cok gec kaldiniz hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.