Şimdi Ara

APEX LEGENDS | Battle Royale - F2P | Respawn Entertainment (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.759
Cevap
26
Favori
119.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Dahada güncelleme getirmesinler artık mahvettiler oyunu serverlar zaten çöp. İlk çıkıtğında olmayan ses soru yoktu sağolsunlar onuda eklediler oyuna season pass ın sadece adı var içi bomboş. EA yine şaşırtmadı bizi. Bugisoftla yarışıyorlar

Digital Trends
    Apex Legends Will Soon Penalize Players Who Leave Matches Early | Digital Trends
    http://dhbr.co/bsSC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trancenden -- 7 Nisan 2019; 17:5:58 >

• Oyununu geliştirmek isteyen arkadaşlar yayınlarını izlemek için mixer uygulamasını kullanmasını tavsiye ederim. daha çok kolla oynayanların yayınları mevcut.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ali1903kemal kullanıcısına yanıt
    Cok guzel performans sergilemissin👏👏
    Bilmiyorum hatirliyor musun bir oyunda tek kalmistin da elemanlar son saniyeye kadar sacma sapan seyler yapiyorlardi. Youtube'da denk geldim bu ekip olabilir belki videoyu izle hareketler tanidik geldi😁

dhbr.co
    YouTube
    http://dhbr.co/bsUg

&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#127918;Playstation 5
    &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#127911; #inzoneh9
    &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#127926; #wf1000xm3
    &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#128248; #a6000
    &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#128241; #XperiaXZpremium
  • mixer.com
    Mixer | Interactive Livestreaming
    https://mixer.com/ONI_Scorpion
    bu adamı izlemenizi tavsiye ederim.

• arkadaşlar çok özür dilerim bir çok kez sorulmuştur ama oyunu oynayabilmek için psn plus'a ihtiyacımız var mı?

say hello to my little friend
  • jarkaman J kullanıcısına yanıt
    Bu forumda su adamdan iyi oynayan sadece cevremden 10 kisi sayarim. Kaynagin kendini gelistirmek isteyenler icin yeterli degil maalesef.
    Cömertlikte akarsu gibi ol. Şefkatte güneş gibi ol. Kusur örtmekte gece gibi ol. Öfkede ölü gibi ol. Tevazuda toprak gibi ol. Müsamahada deniz gibi ol. Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
  • Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    Şef yayın yapsınlar izleyelim. Bu vatandaş yayın yapıyor ve kendini geliştirmeye gerek duyan arkadaşlar izleyebilir mantığında paylaştım. Daha iyi olduğunu düşünen zaten izlemesin hatta mümkümse yayın yapsın biz izleyelim. Tr de yayın yapan var ama daha çok pc oyuncusu ve malesef oyun controller farkı yüzünden farklı dinamiklerde oynandığı için onlar referans vermiyor. Mümkümse yayın yapsınlar izleyelim. Açıkcası varsada göremedim yayın yapan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jarkaman -- 9 Nisan 2019; 16:24:34 >
  • Slm birsey soracağım server secme varya ben mesela franfurt sectim arkadas ise baska server secti o zaman nasil ayni takimda oynuyacagiz illa ayni serveri secmek lazim eger arkadas başka server secip ayni takimda olursak o zaman server secmenin bir yarari olmuyor mantiken

• Server seçme olayı tam emin değilim ama senin ile alakalı birşey. Yani sen hangi server’dan oynamak istiyorsan onu seçtin arkadaşın bir başka server ama beraber oynayamayacağınız anlamına gelmiyor. Yani öyle olduğunu düşünüyorum. Çünkü, beraber oynamak için illa aynı serverda olmak bana saçma geldi. Diyelim sana Almanya’da ki server yakındır orda ping değerin daha iyidir arkadaşının Hollanda mesela. Yine yanlış bilmiyorsam konumuna göre sistem en iyi ping değeri veren server’a atıyor seni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 9 Nisan 2019; 18:13:9 >

Orijinalden alıntı: Lion_Army

Server seçme olayı tam emin değilim ama senin ile alakalı birşey. Yani sen hangi server’dan oynamak istiyorsan onu seçtin arkadaşın bir başka server ama beraber oynayamayacağınız anlamına gelmiyor. Yani öyle olduğunu düşünüyorum. Çünkü, beraber oynamak için illa aynı serverda olmak bana saçma geldi. Diyelim sana Almanya’da ki server yakındır orda ping değerin daha iyidir arkadaşının Hollanda mesela. Yine yanlış bilmiyorsam konumuna göre sistem en iyi ping değeri veren server’a atıyor seni.
    Birde -1 diye gosteren yer var bu en kotusu mu yoksa en iyi ping mi 350 ping veren bile var -1 vereni gorunce arkadaş bunu secelim demisti bende dedim bu en kotusu olabilir dedim -1 nasil biliyon mu

• quote:

Orijinalden alıntı: tnrvrd1996

O güney amerika server ı oluyor -1 olması sizi yanıltmasın 😄
    Bende ondan dedim en kötüsu diye

• kakuç kullanıcısına yanıt
    Ahahah iyiymiş ama yanına yada arkasına yapışsa iyiymiş :)

• Bu sefer oğlum squad ta tek başına. 1vs3 lerin 1vs2 kapışmaların olduğu;taktik,strateji dolu 12 kill le biten tek kişilik dev squad şampiyonluğu burada :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.