< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apetech balata yolda yandı, ölümden döndüm. (2. sayfa)
-
-
Çok geçmiş olsun. Bilmediğiniz markaları alamayacaksınız hocam. Bende gittim bosch marka aldım servisinde taktırdım uzun rapma inişlerde ısınınca ses yapıyor ama hiç performans kaybı yok...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Allah korumuş gecmiş olsun hocam bu markayı nereden buldunuz? Ben 3 marka bilirim 1. Orjinal balata 2. Trw 3.bosch ferodo yu yeni yeni duyuyorum ama bu markayı hiç görmemiştim
Çok geçmiş olsun. Ama kalitesiz malzeme kullanmışsınız. Umarım sizin yaptığınız bu hata başkaları için de ders olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bulmadim hocam ozel servis hep bu balatayi kullaniyormus. Bende ilk defa duydum, ama kullaniyorlarsa sorun olmaz diye düşündüm. Zaten bu olaydan sonra ozel servis urunu kullanmayi birakti, hatta bugun firmadan gelip balatalari alacaklar.
quote:
Orijinalden alıntı: Mhmmd.239
Allah korumuş gecmiş olsun hocam bu markayı nereden buldunuz? Ben 3 marka bilirim 1. Orjinal balata 2. Trw 3.bosch ferodo yu yeni yeni duyuyorum ama bu markayı hiç görmemiştimFerodo ate'den sonra en iyi fren sistemleri markasıdır, baya da eski bir markadır.
Geçmiş olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Türkiye de yaşayıp kısıtıla parça temini okunca küçük yerlerde onunla alakalı üst düzey le alt segmenti duymuyorsun piyasa malı diye tabir edilen markalar yaygın oluyor malum :)
İyi yapmışsınız allah tekrarından muhafaza etsin
Balata pahali birsey degilki boch taktirin
Geçmiş olsun hocam
bakım yaptırırken parçanızı kendiniz alın. tamirciye bırakırsanız çok sorun yaşarsınız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu saydığınız markalar tabii ki iyi ve kaliteli ,
yerli markamız Kale de fena değil ,
kullanıyorum ve sıkıntı yok , ses de yapmıyor ,
ya da ben duymuyorum
-
o işde bi iş var. apetech i biliyorum. sanayide sıklıkla satılan bir markadır. açıkçası bende kullandım. böyle birşey yaşamadım. böyle bir şey için o balata ile sürekli gaz fren gaz fren yapmak yada yokuş aşağı frenle spor araç gibi kullanım lazım. yok ben efendi kullandım diyorsanız da daha çok servisin nanesi gibi geliyor. balatayı ters takabilen servis gördüğümüz için allah bilir ne yapıp arabayı bu hale getirdiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trak76 -- 22 Eylül 2021; 20:40:16 > -
Ben ayni yukle, hatta daha fazlasi ile toroslara tirmanip indim, hic boyle birsey olmadi. Fethiye’ye de ilk defa gitmiyorum ki. Ayni yolu bir hafta once 45 bin km kullandigim baska balata ile gittim hicbir sorun olmadi.
Geçmiş olsun. Yetkili servis özel servis fiyat farkı ne kadardı? Bence bu riske girmeye değmez.
quote:
Orijinalden alıntı: false6Geçmiş olsun. Yetkili servis özel servis fiyat farkı ne kadardı? Bence bu riske girmeye değmez.
Yetkili servis olunca ne oluyor? Problem işçilik değil ki balata. Hocam sen şey mi sanıyorsun yetkili serviste hep en iyisini takıyorlar? Opar kalitesiz malzemelere sahip ve fiat bildiğim kadarıyla opar kullanıyor. Yani filtrede mann/filtron, frende ate/ferodo, yağda motul/liqui moly falan kullanmıyorlar yok öyle bi dünya.
quote:
Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakkaGeçmiş olsun. Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi balata ve lastik hayati parçalar ucuzuna kaçmamak gerek.
Yıllarca ferodo kullandım bundan sonrada başka marka balata takmam aracıma
Lastik aşırı derecede önemli bir olay.
Bende Egea var kiralık, nasıl olduysa lastik değişiminde Michelin'in spor bir modelini taktılar, hatta servis bile şaşırdı nasıl bu lastiği taktılar diye. Egea resmen virajda çok iyi olmuştu. Gaza basarak virajı dönüyordum araç resmen yola yapışıyordu.
Daha sonra aracı değiştirdim, yine aynı model fakat lastikler Goodyear oldu. Araba resmen kendini kaydırmak için bahane arıyor, sık sık ABS devreye giriyor, o da yeni lastik. Ayrıca serviste tüm kontrolleri yapıldı. Sorun yok dendi iki farklı yerde.
Ne olursa olsun, marka model bağımsız çok iyi lastik kullanmak şart.
Balata da aynı şekilde, hele ki Fethiye-Antalya yerleri gibi dik inişlerde daha da önem kazanıyor bu durum.
Şahsi aracımda bu iki konudan asla taviz vermem. Fakat millet çoğu zaman özel serviste ne marka takıldığını sormuyor balataların.
Çok geçmiş olsun konuyu açana da, bence ucuz yırtmış.
-
Bende punto var balatalar aynidir muhtemelen. Balatalari degistirirken baktim parcacidan getirtti takacak ne marka bu dedim zirto bir eey hep bunu takiyoruz dedi. 70 tl. Opar olani kac para dedim 90 tl imis soyledim gitti ondan getirtti. 20 tl icin abuk subuk malzemeler takiyorlar malesef ama iscilige gelince selamin aleykum demek 100 tl.
Çok geçmiş olsun, videoyu izlerken ben bile gerildim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X