Şimdi Ara

Apdo The God |%89 Win Rate Korean Challanger

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
6
Favori
3.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım dünya genelinde performansına oranla en az üne sahip oyuncu Apdo olsa gerek . Toxicligi , eloboost yapması yüzünden tespit edilen her accountu banlanıyor bu arkadaşın. Korede en iyi mid laner olarak gösteriliyordu bir zamanlar ki hala Faker , Ambition gibi yıldız oyunculardan daha iyi oldugunu söyliyenler bir hayli fazla. Redditte konu açmışlar smurf acc'i ile ilgili eskiden takip ettigim bir oyuncuydu bende daha fazla kişinin tanıması için bu konuyu açtım .

Bu bahsi geçen %89 win rate li challanger smurf accountu :http://www.op.gg/summoner/userName=Dopa0

Bu denli iyi bir oyuncunun LoL den uzaklaştırılması ve Sezon 6 ya dek hiçbir profesyonel organizasyonda yer alamama cezası cidden garip ve üzücü.

Youtube linkleri eklemeye şimdilik üşendim . Apdo veya dopa olarak aratrısanız videoları çıkacaktır . İçlerinde faker a karşı oynadıgı oyunlar falanda var.

Dünyanın en iyi oyuncusumu tartışılır fakat en iyi Solo Q oyuncusu oldugu apaçık ortada bence :)

Cj Entus Flame'i outplay ederken

Eklemeyi unutmuşum buda main account'u :http://www.op.gg/summoner/userName=Dopa || Kore 1.si şu anda .

Smurf acc son 20 oyun kda : 7 2 9
    Main acc son 20 oyun kda : 8 3 8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CookieMonster -- 13 Şubat 2014; 23:39:24 >

• Filmlerde çok iyi bir insanken sonradan kötü kimliğe bürünen karakterler gibi
  • Izliyorum editlerim.

Edit: soloqda iyi bir oyuncu hakikatten ama teamda ne iş yapar tartışılır. Keşke yasaklanmasaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bennickolmusum -- 13 Şubat 2014; 20:33:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada videoda görülecegi üzere takım arkadaşlarını trollemeyi ölmelerini izlemeyi falan seven bir tip . Garip bir karakter cidden .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasede

Filmlerde çok iyi bir insanken sonradan kötü kimliğe bürünen karakterler gibi

mükemmel yorum
  • ap lulu op bide dikkatimi çeken satın aldığı ward sayısı çok yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyondBend -- 13 Şubat 2014; 20:56:16 >
  • Neden yasaklanmışsa eloboostun önune böylemi geçiyorlar ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Böyle çok cool bir şey hayal ettim gözlüklü şişman koreli çıkarsa gözümde değeri düşer diye googleda aratamadım

• win streak kelimesini icat eden adam gibi herif :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nachtmystium

Neden yasaklanmışsa eloboostun önune böylemi geçiyorlar ?

Xj9 a da aynısını yaptılar.Adam oyunun en iyi junglelarından biriydi yanlıs hatırlamıyorsam sevgilisine boost yaptıgı icin banlandı.

• Zed oyunu baya hoştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ORANGEandLEMON

Böyle çok cool bir şey hayal ettim gözlüklü şişman koreli çıkarsa gözümde değeri düşer diye googleda aratamadım

+1
    dayanamadım..
    sanırım bu
     Apdo The God |%89 Win Rate Korean Challanger

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whocares. -- 13 Şubat 2014; 21:02:59 >

• Kaç kişi boost yapıyor onlara ceza yok, psikopat gibi iyi oynayanlara 1 sene ceza.
  • Videoları indiriyorum acılıyor herkes %100 olunca bir hata verip kapanıyor. Bu sorun nedendir bilen varmı. Bazı replay larını izlemek istiyorum acıkcası.
  • abi beni niye keşfetmiyo insanlar ben yeni hesap açtım ilk maçımı kazandım %100 win rate var lütfen yayalım beni belki güzel pclerde yağsız mouse ve klavyede sahnelerde oynarım ltfn
  • Naru abi bunu ezer xdxdxdxd
  • Abi 53T 47G 6Y bu nasıl bir istatistik insan mı bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Heartseeker

quote:

Orijinalden alıntı: Nachtmystium

Neden yasaklanmışsa eloboostun önune böylemi geçiyorlar ?

Xj9 a da aynısını yaptılar.Adam oyunun en iyi junglelarından biriydi yanlıs hatırlamıyorsam sevgilisine boost yaptıgı icin banlandı.

9 adet hesabı banlandı biliyorum onuda yediler cidden.
  • O kişilikte bir oyuncu büyük takımlarda da sorundan başka bir şeye sebep olmaz. Ünlü olmamak kendi seçimi gibi geldi bana.
  • eleman iyiymiş keşke cezası kaldırılsa
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.