Şimdi Ara

APARTMANDAKİ SEVİMSİZ KOMŞULAR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar olayı anlatayım gördügüm boyutuyla;
    alt katımızdaki komşuyla annem hic anlasamaz zaten anlasılcak yanıda yoktur kadın her kücük bir şeyde kapıya gelir ve şikayete başlar.Bugün de yanına başka bir kadını alıp ''Apartman kedi beslediginiz icin kokuyor,atın onları...'' ve de cok gürültü duyuyorlarmış halbuki üstteki komşuların 3 tane cocugu var ve onlar akşamları paso bagırışıyorlar ve biz birşey demiyoruz
    Kediler anneannemin yatagının altında yatıyorlar.Annesi ve de 3 tane cocugu var...Ben içerden koku falan duymuyorum bunlar nasıl dışardan koku duyabiliyorlar?Napmam lazım arkadaşlar cidden apartmandan sogudum...Eski komşularımızı özledim

• Sal kedileri üstüne
  • git adam akıllı konuş, birbirimize hoşgörü göstermemiz lazım de huylarına git...
    eğer çok bastırırlarsa kedileri atarsın apartmanıda onlara dar edersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: onlyone

git adam akıllı konuş, birbirimize hoşgörü göstermemiz lazım de huylarına git...
    eğer çok bastırırlarsa kedileri atarsın apartmanıda onlara dar edersin

Kadın konuşulcak türden kadın degil...Yüzü beş karış,hayattan sogumuş,zevk almıyan herkese kötülük yapmak istiyen bir görüntüsü var...Bu yüzden sinir oluyorum buna tekti şimdi yanına birini daha bulmuş
  • Kedi apartmanı kokutuyormuş Daha neler benimde kedim vardı evde koku olmazdı biraz banyo kokardı oda kumundan dolayı. Kadını hiç umursama. Olmadı kadını yan yatır
  • bizim apartmanda orta katta var bi kadın tam 20 küsur kedi besliyor.ya yalan yok beyler bir koku var allah kahretsin burnumun direği kırlıyor eve çıkarken.işin komik yani bazen kediler apartman içinde kalıyorlar apartman kapısını açtığım gibi üzerime fırlıyo kediler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yolla kedileri keselim
  • Desene o kediler senden temiz diye..Senin gibi pislikler tuvalete girip sifonu çekmez ama benim kedilerim kum dışında bi yere çiş yapmazlar ve örtmeden çıkmazlar kumdan..Ayrıca kediler insanlardan daha temizdir çünkü ömürlerinin %20 si yalanmakla geçer..Kediler gürültü de yapmaz ayrıca,kendi çocuklarına baksın..Asla bi zeka yoksunu insan yüzünden kedilerini sokağa atma
  • firtikk
    Hocam agzına saglık demedik degil ama kadın cirkef oldugundan anlamıyor işte böyle insanlara lanet olsun
  • Gürültü yapan kedi ?? aslan kaplan falan besliyosunuz heralde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Gürültü yapan kedi ?? aslan kaplan falan besliyosunuz heralde...

Yok gürültü dedigi bizim yaptıgımız,her evde olan basit şeyler
  • Çocuklar elbette gürültü yapacak. Sessiz çocuk olmaz. Sonuçta dağ başında müstakil evde yaşamıyorsanız, toplu halde yaşamanın da fedakarlıkları vardır.
    Ayrıca size cevap veremeyecek kişilerin hakkında yazı yazmanızda ayıptır ve gıybettir. Onları dinlesek kimbilir sizin hakkınızda neler derler.
  • köpek al bide sal kadının üstüne...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jean de Joinville

Çocuklar elbette gürültü yapacak. Sessiz çocuk olmaz. Sonuçta dağ başında müstakil evde yaşamıyorsanız, toplu halde yaşamanın da fedakarlıkları vardır.
    Ayrıca size cevap veremeyecek kişilerin hakkında yazı yazmanızda ayıptır ve gıybettir. Onları dinlesek kimbilir sizin hakkınızda neler derler.

Merak etmeyin biz zamanında onlara cok yardım ettik ama sonucunda böyle şeyler başımıza geldi yaptıgımı yanlış yönünün hic olmadıgını düşünüyorum cünkü kötülemiyorum ! Gerçekleri söylüyorum...
  • hiç takma hocam kafana he he de geç benimde apartmanda motosikletim var merdiven altında kıyıda duruyo gariban.Bigün yönetici geldi dışarı koy şikayetçi olurum (kimden olcaksa) falan dedi bende koyarım tabii dedim kapadım yüzüne kapıyı olayın üstündn bi yıl geçti hiç bişe yapamadı yaapamazda.
    Ki senin kedilerin evde kime ne zararı olcakmış ilginç yanii

• şu sevimli yaratıktan bitane al besle..komşunuz yine şikayete geldiğinde onun işini bitirecektir...

• bizim de var bi tane ikide bi gelip duruyo özel hayatımız kalmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haşin_ErKeK

şu sevimli yaratıktan bitane al besle..komşunuz yine şikayete geldiğinde onun işini bitirecektir...

• o resim gerçekmi

one la öyle korku fliminden çıkmış gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlimUltimate -- 21 Mart 2008; 18:11:51 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.