< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardstyler -- 25 Şubat 2021; 19:45:4 > |
Apartmanda piyano

-
-
çaldığı saatler gayet normal...
-
evinde piyano olan adam paraya kıyıp ses yalıtımı yaptırmalı.
-
Sen de keman ya da klarnet al, eşlik et. Sanatını icra edemeyen Squidward misali
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Su sattlerde bitirseniz de 11.30 7 arasi olsa iyi -
konuşmayı denedin mi komşuyla? iletişim belki çözer. çözmezse son zamanlarda haberler çıkmıştı, 4 bin lira kadar bir cezası var. ceza yerlerse akıllanırlar.
-
Ya gerçekten şaşırıyorum yanıt verenlere.
Neymiş efendim gayet normalmiş çaldığı saatler.
Evet normal ama düşünsene sabah 10 ve gece 10 arasında sürekli evinin içinde piyano sesi var. Tamam 1 olur, 2 olur, 3 olur da düzenli olarak yapılması saat kaç olursa olsun yanlış.
Evinde piyano çalan bir insan bir zahmet ufak bir paraya kıyıp ses yalıtımlı yaptırsın odasını aşırı zor birşey değil yani.
-
Belediye'ye şikayet et, polis çağır çaldığı saat önemli değil.
Ses benim evime geliyorsa çalamaz. Her türlü pisliği de yaparım.
-
Semt neresi
belki o çocuk dünya çapında bir piyanist olacak ve sen bunu engelliyorsun
-
Keşke benim komşum da piyano çalsa.
-
sen de blok flüt al rastgele bir şeyler çal 2. hafta dayanamaz taşınırlar -
apartman yöneticisine söyleyin. bina için ortak karar alınsın
-
Ben de elektro gitar caliyorum.Duzenli degil haftada 2 3 gun.Sabah 12,1 den once calmamaya aksam da 8,9 dan sonra calmamaya ozen gosteriyorum.Ayrica sesi de cok acmamaya ozen gosteriyorum. -
Ne alakası var orası apartman kardeş piyano çalmak istiyorsan gidecen müstakil eve
Adamın komşusu piyano çalıyo bu da şikayet ediyo hey allam ya -
Adam haklı -
Apt da yasamak zor iş mk -
Konustuk ben konusmadimda bizimkiler soylemis onlarda polonyadada apartmanda caliyolarmis savunmalari bu sadece
Kesinlikle insanlara saygilari yok. Cocuk ders aliyor herlade hergun ayni seyleri calip calip duruyor evde asiri grultu yaratamasa umrumda degil ama salonda dayanilicak gibi degil dusun televizyonun sesini 50% artirinca bastirabiliyorsun bigun aksam 23.30 da calmaya basladi supurgeyi vura vura susturduk
Odaya gelince gec yattin 10 da uyandırıyor ses tum odalarda
Apartman sakinlerinr gelince kendilerine gelmedigi icin seslerini cikarmiyolar zaten hep yasli moruklar var
Bu arada disari ciktim bahceye bahcedende piyano sesi duyuluyor
Belki ayni notlari 100 kes felan calmistir ben olsam sıkılırım yemisim oyle yetenegi😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardstyler -- 26 Şubat 2021; 0:37:29 >
evinde piyano olan adam paraya kıyıp ses yalıtımı yaptırmalı. |
çaldığı saatler gayet normal... |
Keşke benim komşum da piyano çalsa. |
Sen de keman ya da klarnet al, eşlik et. Sanatını icra edemeyen Squidward misali
![]() |
Ne alakası var orası apartman kardeş piyano çalmak istiyorsan gidecen müstakil eve |
Benzer içerikler
- kulağa kaçan
- market hırsızlığı yüzünden değişen hayatım
- 3 ayda saç ne kadar uzar
- 12 sınıflar temmuzda burs alacak mı
- pantolon yıkandıktan sonra oluşan beyaz çizgiler nasıl geçer
- dc açıldı mı
- prompt mühendisliği
- ets2 türkiye haritası
- black friday 2025
- elektrikli bebek arabası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X