benim üstümde de hödük var gece 2.5 de bağıra bağıra konuştular geçen hafta hoplayıp zıpladılar, Önce telefonla arayıp uyardım sallamadı. Ben ne yaptım biliyor musun odamda sesleri net geliyor ses kaydını açtım Apartman grubuna ses kaydını gönderdim. Tekrar olursa Polisi arayacağımı söyledim 4-5 gündür ses yapmıyorlar. davarlar laftan anlamıyor ama canıma tak etti en sonunda 2 tane kolon ses sistemi alıp anasını ağlatıcam milletin kavga çıkmasın diye idare ediyorum |
Apartmanda piyano (2. sayfa)

-
-
Şikayet edin. Sizi rahatsız etme gibi bir lüksü yok. Çok çalmak istiyorsa paraya kıysın ses yalıtımı yaptırsın ne halt ediyorsa etsin.
-
Konu sahibinin psikolojisinin bozulmasından iyidir. -
Kendisini uyardınız mı? Belki dijital piyanoysa kulaklıkla çalar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hardstyler
Konustuk ben konusmadimda bizimkiler soylemis onlarda polonyadada apartmanda caliyolarmis savunmalari bu sadece
Kesinlikle insanlara saygilari yok. Cocuk ders aliyor herlade hergun ayni seyleri calip calip duruyor evde asiri grultu yaratamasa umrumda degil ama salonda dayanilicak gibi degil dusun televizyonun sesini 50% artirinca bastirabiliyorsun bigun aksam 23.30 da calmaya basladi supurgeyi vura vura susturduk
Odaya gelince gec yattin 10 da uyandırıyor ses tum odalarda
Apartman sakinlerinr gelince kendilerine gelmedigi icin seslerini cikarmiyolar zaten hep yasli moruklar var
Bu arada disari ciktim bahceye bahcedende piyano sesi duyuluyor
Belki ayni notlari 100 kes felan calmistir ben olsam sıkılırım yemisim oyle yetenegi😀bu duruma bir son vermedikleri takdirde şikayetçi olacağını söyle, kabul etmezlerse şikayetçi olursun. cezası var.
-
Kadın diyor ki sizde gürültü yapıyorsunuz beyfendi akşamları duyuyoruz dedi bende dedimki bakın ben kulaklık müzik dinliyorum 2-3 ay önceki olayı söylüyosunuz.arada kavga sesi geliyormuş televizyon sesi felan oğlu korkuyormuş bilmene bahane.avi yapıyor kısacası onlar bahane olamaz bu çirkeflikmi dersiniz nedersiniz bilmem
Ben evimde sakin sakin oturuyorum tv açıyorum ne bilim hiç çıt çıkmıyor 10 senelik meseleyi şimdi söylüyor başka argumanı yok kadının
Bana diyorki normalde insanlar sabah uyanır dışarı çıkar diyor. Bende oldu dedim pandemide kendimi sokaklara atayım işim olmadığı zaman dedim. Biraz anlayış gösterin 10 haziranda sınavı var ne olur diyor dedim 6-7 gibi çalın ama az çalın dedim
Son olarak şunları söyledim bakın izelasyon yalıtım felan yapın rahatsız etmeyin sizi dinlemek zorunda değilim yarında toplantı var bakalım neler olucak.
Gece yarısı çalmasınında sebebini söyledi gece yarısı oturuyorsunuz diye düşündüm diyor
Şimdi oğlu bana gıcık olmuş aşağıdan full ses müzik açmış duyuyorum hasta kafadan cidden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardstyler -- 1 Haziran 2021; 19:43:40 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: HardstylerKadın diyor ki sizde gürültü yapıyorsunuz beyfendi akşamları duyuyoruz dedi bende dedimki bakın ben kulaklık müzik dinliyorum 2-3 ay önceki olayı söylüyosunuz.arada kavga sesi geliyormuş televizyon sesi felan oğlu korkuyormuş bilmene bahane.avi yapıyor kısacası onlar bahane olamaz bu çirkeflikmi dersiniz nedersiniz bilmem
Ben evimde sakin sakin oturuyorum tv açıyorum ne bilim hiç çıt çıkmıyor 10 senelik meseleyi şimdi söylüyor başka argumanı yok kadının
Bana diyorki normalde insanlar sabah uyanır dışarı çıkar diyor. Bende oldu dedim pandemide kendimi sokaklara atayım işim olmadığı zaman dedim. Biraz anlayış gösterin 10 haziranda sınavı var ne olur diyor dedim 6-7 gibi çalın ama az çalın dedim
Son olarak şunları söyledim bakın izelasyon yalıtım felan yapın rahatsız etmeyin sizi dinlemek zorunda değilim yarında toplantı var bakalım neler olucak.
Gece yarısı çalmasınında sebebini söyledi gece yarısı oturuyorsunuz diye düşündüm diyor
Şimdi oğlu bana gıcık olmuş aşağıdan full ses müzik açmış duyuyorum hasta kafadan cidden.
Kadın ve oğlu kafadan kontakmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Komşu cidden çok önemli söylediklerine bakılırsa konuşarak pek birşey çözülmez lafa bak normalde insanlar sabah uyanır dışarı çıkar bina içinde piyano olukcaksa yada benzeri enstrüman olucaksa ekstra ses yalıtımı şart işiniz zor Allah sabır versin komşu ile olan sorun insanın cidden çok huzurunu kaçırıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Halbuki ne kadar kolay bir çözümü var. Enstrümanları akustik değil elektronik almak. Kusura bakmasın kimse de yemişim akustiğini. Bir insan apartmanda yaşıyorsa elektronik enstrüman almalı. Diğer türlü stüdyo denen bir şey var. Gitsin orada yardırsınlar. Hem bas gitarım var, hem de midi klavyem. Kulaklığımı takıyorum ve istediğim saatte ikisini de çalabiliyorum. Ben sizin yerinizde olsam sürekli yüksek ses müzik açardım. Müzik çalışan bir insanı bence en çok irrite edecek şey kendi müziği ile karışan başka bir müzik. Sınav için falan çalıyorsa illa ritim tutturması gerekiyor. Siz kendi müziğinizle onun ritmini bozsanız bile yeter. Hani o kadar konuşmuşsunuz, mahçup olsa yine anlarım da bahane sunmak çok saçma. Bende iki tane küçük çocuk var, komşu da geldi uyuyamıyorum diye. Çocukların o saatte gürültü yaptığını düşünmüyordum ama komşuya da tamam dikkat ederim, kusura bakmayın dedim. İnsanlar iletişim kurma konusunda bile çok eksik.
-
benimde piyanom var şuana kadar hiçbir komşu rahatsız olmadı apartmanın en alt katında oturuyoruz. Ama çocuğun piyanosu konsol platform piyanoysa cidden sıkıntı yaratabilir benimkisi elektronik digital piyano. Ayrıca çocuk yeni başlamışsa ciddi manada can sıkabilen bir durum abimde ilk başladığımda benden çok şikayetçiydi başımı ağrıtıyorsun aynı şeyleri çalışıyorsun sürekli diye :/ yapılabilecek çok birşey olduğunu sanmıyorum ama akşam 11den sonra çalıyorsa polisi arayın derim ama diğer saatlerde dediğim gibi resmi olarak yapabileceğiniz birşey olduğunu sanmıyorum.
-
Hasta kafadan çocuk ailesiyle kavga ediyor ailece birbirilerine girdiler babasıda dahil oldu tuvaletten naklen yayın var.
Çalıcam lan diye bağırıyor
Annesi oğlum pandemi var diyor
sövüyo movüyo bişeyler dedi
babası dahil oldu bişeyler konuştular
kapılar vuruldu konu kilit
Eeee az beni delirtiler şimdi sıra onlarda
ulan çalma bile demedim 6 dan sonra ne b** yapıyosan yap sırf onuda sınavı var diye zaten bne çalma desem bunlar yine bi saat bulup çalıcaktı ama duuur yarın toplantı var.
ne oluyor durduk yere anlamadımki 2 gün geçmiş olaydan ses seda yok ama sinirliydi dediğim gibi açtı son ses müziği bana tepki gösterdi geçenlerde.
Olduğu gibi o piyano sesi evde çalıyormuş gibi geliyor pedallı böyle klasik piano hiç düşünmüyolar bu ses yukarı çıkarmı önlem alalım diye.
Velede bak burası okulmu hiç saygı birşey öğretmemişler 6-7 saat kafamı şişirirken iyiydi gece yarısı piano çalarken.
Bina yiğma beton tünel kalıp sistemi diye söylüyoruz anlamada sıkıntı var sanırım
Harbi bu evlere ses yalıtımı yapılsa kesermi onuda bilmiyorum
Edit: 18:00 da anlatığımız halde 14:00 çekti bugünde dışarıda görünce 12:30 da başladı bunlar harbide kafadan hasta pazar günü kafa dinleyemiyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardstyler -- 6 Haziran 2021; 12:34:11 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X