Şimdi Ara

apartman sensörlü lamba 25 wat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • apartmanımızda her katta sensorlü lamba var hepsinin içinde 2 adet normal şu sarı ampullerden var bizim kattaki lambalarının biri patlamıs onu soktum iki tarafındada 25 wat yazıyor ben 40 wat ampul taktım daha iyi oldu böylece ama kafama takıldı birşey olurmu diye sizce sorun cıkarmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17 -- 15 Nisan 2016; 0:24:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Zannetmiyorum sorun olacağını.
    Lambaları 220V ile röle üzerinden kontaklanıyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukubara

Zannetmiyorum sorun olacağını.
    Lambaları 220V ile röle üzerinden kontaklanıyor çünkü.

tamamdır hocam ozama alt katında ampulleri eksikti orayada taktım aynılarından 2 kat ışık elde eetim apartmanda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 40 watt ampül takarsanız tek tarafa o Taktığınız duyun olduğu taraf koruma camı uzun vadede eriyecektir. O yüzden 2x 25 watt ampül konulmuştur içersine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cam nasıl erisin? plastik diyorsan o da zor. Ama şüphe varsa sistem içi dışı hava akışına imkan vermek lazım ve ya hava akışını arttırmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

Hocam 40 watt ampül takarsanız tek tarafa o Taktığınız duyun olduğu taraf koruma camı uzun vadede eriyecektir. O yüzden 2x 25 watt ampül konulmuştur içersine
    quote:

Orijinalden alynty: tda 1562q

Hocam 40 watt ampül takarsanyz tek tarafa o Takty?ynyz duyun oldu?u taraf koruma camy uzun vadede eriyecektir. O yüzden 2x 25 watt ampül konulmu?tur içersine

cam erirmi bi ampulden garip geldi hocam ama zaten sürekli yamayacak toplasynyz 5 10 saniye filan
  • quote:

Hocam 40 watt ampül takarsanız tek tarafa o Taktığınız duyun olduğu taraf koruma camı uzun vadede eriyecektir. O yüzden 2x 25 watt ampül konulmuştur içersine

cam erirmi bi ampulden garip geldi hocam ama zaten sürekli yamayacak toplasınız 5 10 saniye filan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunlardaki sorun ampul ısısının devreyi sapıttırmasıdır.Yanacağı yerde söner yanmaz takılır falan.Başka zararı yok.Mümkünse led ampul kullanın.

• quote:

Ampulün kendisi cam zaten .

o neden erimiyor ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tda 1562q kullanıcısına yanıt
    zaten 30 40 sn acik kaldiktan sonra uzun sureli kapali kaliyor mantiksiz dedigin

• Arkadaş plastik demek istemiş olabilir.
    quote:

Ampulün kendisi cam zaten . o neden erimiyor ?
    konusunu ele alalım. Yani maksat anlaşılmıştır ama başka bi şeyi anlatalım. Neden erimiyor? Çünkü ampül camı erime ısısına ulaşmıyor, yeteri kadar ısı transferi yapabiliyor. Mesela araba motorları(bazı motoskletler de) yanma olayı yüksek sıcaklıkta olur motorlar 300-400 sıcaklığında bulunur ama motoru soğutan ve 100 derecede kaynayan su, uslu uslu döner durur. Hem de 50-70 derecede. Neden? Yani o derece sıcaklara rağmen neden uçup gitmiyor? Çünkü aldığı ısıyı üzerinden atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karafetva -- 18 Nisan 2016; 14:13:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.