Şimdi Ara

Apartman girişinde yüzük buldum,ne yapmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Girişte su giderinin az yanında duruyordu.Tesadüfen gördüm,gerçek altına benziyor

• Aaaaa benden düşmüş o adresi pm atıyom yolla hemen..
  • Yüzük aşağı yukarı aynıdır o yüzden yüzük buldum kiminse alsın deme. Birsey buldum de kapıya ilan as. Ya da sat bana ne

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sat sonra
  • Apartman girişine eşya buldum diye ilan as( ne bulduğunu söylemeden), sahibine ulaştirmaya çaliş. Yüzük değerli bir şey çünkü manevi olarak.
    Bulamazsan da sat gitsin
  • apartmanda kamera yoksa git hemen bozdur dusunme bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxo arvaledze

apartmanda kamera yoksa git hemen bozdur dusunme bile

ya da vazgectim bu yuzuk yuzunden sirf bi ailede cok kotu seyler olabilir bisekilde bul sahiplerini

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sauron görmeden mordor'a at

• bozdurup güle güle harca.sana kısmetmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torrentter

sauron görmeden mordor'a at

• quote:

Orijinalden alıntı: orhuntas

Apartman girişine eşya buldum diye ilan as( ne bulduğunu söylemeden), sahibine ulaştirmaya çaliş. Yüzük değerli bir şey çünkü manevi olarak.
    Bulamazsan da sat gitsin

Bugün kuyumcuya sordum,gerçek altınmış 15 ayar mı ne dedi 115 tl edermiş.Satsam hemen alacaktı,satmadım.Apartman kapısına yazı asacağım bakalım,bayağı eski bir yüzük.İçinde 1960 lı bilmem ne yazıyor.Nasıl bir yazı yazmalıyım ? Direkt yüzük buldum diye söylersem bedavacı uyanıklar telefona sarılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

quote:

Orijinalden alıntı: orhuntas

Apartman girişine eşya buldum diye ilan as( ne bulduğunu söylemeden), sahibine ulaştirmaya çaliş. Yüzük değerli bir şey çünkü manevi olarak.
    Bulamazsan da sat gitsin

Bugün kuyumcuya sordum,gerçek altınmış 15 ayar mı ne dedi 115 tl edermiş.Satsam hemen alacaktı,satmadım.Apartman kapısına yazı asacağım bakalım,bayağı eski bir yüzük.İçinde 1960 lı bilmem ne yazıyor.Nasıl bir yazı yazmalıyım ? Direkt yüzük buldum diye söylersem bedavacı uyanıklar telefona sarılır.

Cümlesini kuramadim şimdi hocam gün ver telefon ver, zaten içinde yazi da varmiş sadece yüzük olarak tahmin etseler bile bulamazlar gerçek sahibine ulaştirabilirsin böylece

• quote:

quote:

ya da vazgectim bu yuzuk yuzunden sirf bi ailede cok kotu seyler olabilir bisekilde bul sahiplerini

• quote:

quote:

• 2 sene önce okula giderken kara saplanmış bulmuştum alyansdı tabi o 235 tl etmişdi ilaç gibi gelmişti valla
  • isim yazmıyor mu içinde ?
  • sat rusa git bi duş al gel
  • Yüzüğü sahibine teslim ettim,apartman yöneticisi çıktı.İçinde 1961 Ahmet yazmasa sahibini bulamayacaktım,adam bayağı teşekkür etti.Karısında da aynı yüzük varmış,kapıya getirip gösterdi.Namaza gitmeden önce parmağından yüzüğü çıkarıyormuş,altın camide harammış.Camide düşürdüğün zannetmiş,hocaya sormuş yok.Evdeki bütün ceketlerin cebini aramış,talan etmiş yok.Yüzüğü kaybettiğini dün fark etmiş.

Sahibini bulamasaydım yüzüğü satıp LÖSEV e bağış yapmayı düşünüyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Yüzüğü sahibine teslim ettim,apartman yöneticisi çıktı.İçinde 1961 Ahmet yazmasa sahibini bulamayacaktım,adam bayağı teşekkür etti.Karısında da aynı yüzük varmış,kapıya getirip gösterdi.Namaza gitmeden önce parmağından yüzüğü çıkarıyormuş,altın camide harammış.Camide düşürdüğün zannetmiş,hocaya sormuş yok.Evdeki bütün ceketlerin cebini aramış,talan etmiş yok.Yüzüğü kaybettiğini dün fark etmiş.

Sahibini bulamasaydım yüzüğü satıp LÖSEV e bağış yapmayı düşünüyordum.

helal olsun kardeş...
    bu devirde senin gibi insanlar olduğunu görmek çok güzel.
  • Gecen hafta alyans yuzugumu kaybettim 400 tl degerinde cuzdanimdaydi dustu gitti bulamadim. :((

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.