Şimdi Ara

AP Yi'nin nerflenmesi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni başlayanlar yi'yi ad oynuyorlar zaten ki genelin yaptığı olay bu. Ama gel gelelim bu bela şampiyonu hangi aklı selim eleman ap kasıyım dediği an işler çığrından çıktı. Durduramıyoruz. Hele ki 1-2 kill alsın adam 5 kişi ona dalarken heal açıyo hala canı doluyo şaka gibi. Bir q ile deli gibi damage ve harras yapıyor.

Diyeceğim o ki, madem bu champion ad gidilmeli, ap rationlarını nerflesinler ne olucak, tıpkı amumuya yaptıkları gibi. Yoksa aramlarda, riftlerde çok ağlarız daha.

• 1 stun=QQ
    tek stun'a bakar ölmesi. zaten 2 skilli apden alıyor. bırak da bi tanesi hayvan gibi vursun
  • Katılmamak ne mümkün, amumu metada tank diye, ap yönü nerflendi... Yi de aslında ad bi karakter Ap yönü nerflenmelidir +Bir kaç milyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: byloki

1 stun=QQ
    tek stun'a bakar ölmesi. zaten 2 skilli apden alıyor. bırak da bi tanesi hayvan gibi vursun

Tamam elbet öyle ama aramda biz kime cc kullanıcaz, onu alsak 4 kişi bizi zaten kesiyor.

Özet : Yeni ARAM'dan çıktım Allah'ın belası yi yüzünden kaybettik bir daha aramda karşıya yi gelirse alt f4
  • dün ap yi aram da penta attı böyle ekranda boru gibi PENTAKILL yazdı.

al düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçanayı -- 15 Ekim 2012; 20:29:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçanayı

dün ap yi aram da penta attı böyle ekranda boru gibi PENTAKİLL yazdı.

Zaten bi q atınca herkesin can yarıda. Dokunamıyoruz da, adam 10 metre geride bitiyor. Deminki maçta adamın ulti her zaman açıktı sen düşün artık her saniye bir kill alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Better Nerf Irelia

quote:

Orijinalden alıntı: byloki

1 stun=QQ

Tamam elbet öyle ama aramda biz kime cc kullanıcaz, onu alsak 4 kişi bizi zaten kesiyor.

Özet : Yeni ARAM'dan çıktım Allah'ın belası yi yüzünden kaybettik bir daha aramda karşıya yi gelirse alt f4

aramda yi op tamam onu kabul ediyorum ama normal-ranked game atıyorsan 1 ccni de ona ayır o zaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bu adam yalancı PENTAKİLL yazamaz ingilizcede büyük i harfi yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crooked

quote:

Ateyizler konuya bekleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: crooked

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: TheB0SS

Katılmamak ne mümkün, amumu metada tank diye, ap yönü nerflendi... Yi de aslında ad bi karakter Ap yönü nerflenmelidir +Bir kaç milyon

quote:

Orijinalden alıntı: Better Nerf Irelia

Yeni başlayanlar yi'yi ad oynuyorlar zaten ki genelin yaptığı olay bu. Ama gel gelelim bu bela şampiyonu hangi aklı selim eleman ap kasıyım dediği an işler çığrından çıktı. Durduramıyoruz. Hele ki 1-2 kill alsın adam 5 kişi ona dalarken heal açıyo hala canı doluyo şaka gibi. Bir q ile deli gibi damage ve harras yapıyor.

Diyeceğim o ki, madem bu champion ad gidilmeli, ap rationlarını nerflesinler ne olucak, tıpkı amumuya yaptıkları gibi. Yoksa aramlarda, riftlerde çok ağlarız daha.

bu amumunun nerfli hali mi? bence şuanki ap hali bile op,nerflenmeden önceki halini düşünemiyorum bile.kaldı ki siz oyunu bot gibi tekdüze farm yapıp standart buildlerle oynamayı çok seviyor olabilirsiniz ama,oyunun farklı opsiyonlar sunabilmesi eğlence için gerekli.illa tekdüze herkesin yaptığı gibi mi yapmak zorunda yani..seneler geçiyor oyunlar değişiyor mantalite değişmiyor arkadaş..

bu arada ap yi op falan değil,q dan başka bi işe yaramıyor.gerekli açıklamayı yapanlar mevcut üzerinden geçmiyorum bi daha

• quote:

Katılmamak ne mümkün, amumu metada tank diye, ap yönü nerflendi... Yi de aslında ad bi karakter Ap yönü nerflenmelidir +Bir kaç milyon

yi ad champ ? nerde oynamayı düşünüyorsun solo top bot falan mı?

Asıl ad yi uselesstir adam akıllı focuslarsanız saniyesinde ölür zaten.ap yi zevkine oynanabilir aramda ise gayet iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

quote:

yi ad champ ? nerde oynamayı düşünüyorsun solo top bot falan mı?

Asıl ad yi uselesstir adam akıllı focuslarsanız saniyesinde ölür zaten.ap yi zevkine oynanabilir aramda ise gayet iyi olur

Bunu.., bunu alın burdan!

• ap yi canavar yahu... Kill alıyor haklısınız fakat aldığı kadarda harcanabiliyor. İyi ellerde fena işler çıkardığını gördüm fakat ne hikmettir , uzun süredir klasik ad takılanlar gördüm. Ap den güçlenen q ve w nin çarpanını azıcık düşürseler , skala yı artırsalar bu seferde ad hali güçlenir. Bence bu hali ayarında gibi
  • ben penta falan almistim cok guclu ama ap sion fena counterlar q yu kalkanla blocklayip kalkan patlat mediatede de stunla lane senin

• valla yi noob champ diyorlardı bir zamanlar alana gülüyorlardı. devir değişti tabi. ap güzel oluyor gerçektende az canla kaçsamda dönüp w basıp can fulleniyor hemen zaten tekrar dalıyorum tekrar dolduruyorum. hatta kaçmayada gerek yok w bas zaten damage gelmiyor
  • ap yiden korkuyosanız gecmis olsun gg wp sadece aramda zevklı bi hero onun dısındada kendısı ap kasınca cop
  • 5 kişilik bir takımda 1 tane slince veya stun yoksa zaten yenilmişsiniz demektir.
  • Sonuna kadar haklısın adam bi alpha atıyor can bitiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anildeniz -- 16 Ekim 2012; 10:28:56 >
  • Q sunu iyi kullananlar harikalar yaratiyor fakat 1 stun da hic kurtulma sansi yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.