Şimdi Ara

Tr nin en iyi jungle oyuncusu theokolestir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wild card performansı ortada gurd keşke bırakmasaydı da tokatlasaydı herkesi

• En kötü oyuncusu bile olamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mekanik leri zayıflamış ama oyun bilgisi cokk iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen twitchde döktürüyordu

• Trollse komik deilse daha komik o kim ya yayinini izleyim dedim adama gicik olmus gidiyor adama mavisini vermiyor adamin skoruda baya iyi boyle cocuk cocuk hareketler yapiyor sanirim yayindaki cocuklari eglendirmek icin yapiyor

• Kendini baba sanan herif mi bahsedilen ? Baba aşağı baba yukarı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi gank atan jungle hangisi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bi insan neden mamiyi sevmez anlamıyorum ki. Çok cana yakın ve bi o kadarda samimi. Mekanikleri zayıf olabilir ama oyun bilgisi iyi cidden. Trdeki en iyi jungler mı değil mi bilmem ama bence en çok sevileni. Twitchte subs olduğum tek kanal.
  • tr west eu afrika raşa uranus heryerın en ıyısıdır tokoles abim babağğ
  • Babagggg, izlerken eğlendiğim nadir yayınlardan:D

• En iyisi midir tartışılır ama iyi oyuncu ve yayıncı.
  • Değildir

• Babası olmayan coluk cocuğun babaaaağğ dediği flamer blamer kanser bir oyuncu nasıl profesyonel olmuş ve o sahnelerde oynamış hala anlayamıyorum. Her maç kolsuz tek hücreli motor felan diye milllete saydırır 5.dakikada open mid diye ağlar 14yas chat de buna güler eğlenir

Şimdi tam yayıncı olmaya başlamış aboneler çekilişler felan tam cocukların seveceği kıvama gelmiş bkz zeonn oyunbros
  • Naru daha beter.

• Sevmediğin kişiye ne yardırmışsın. 14 yaş keşke 14 yaşında olsam la ne yatardım. İyi oynuyor, çok çabuk tilt oluyor:DD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achambo -- 10 Haziran 2016; 22:57:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achambo

Sevmediğin kişiye ne yardırmışsın. 14 yaş keşke 14 yaşında olsam la ne yatardım. İyi oynuyor, çok çabuk tilt oluyor:DD

ilk başta severdim angaralı sempatik felan ama tam zamanlı yayıncı olunca ve flame baslayınca antipati oluştu
  • O kısımda haklısın. Çok izleme fırsatım olmuyor benim, arada açınca izliyorum bana sarıyor:). Fikirlerine saygı duyuyorum ama ona ve izleyenlere laf atman hoşuma gitmedi, iyi geceler:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achambo -- 10 Haziran 2016; 23:02:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Demirci

quote:

Orijinalden alıntı: Achambo

Sevmediğin kişiye ne yardırmışsın. 14 yaş keşke 14 yaşında olsam la ne yatardım. İyi oynuyor, çok çabuk tilt oluyor:DD

ilk başta severdim angaralı sempatik felan ama tam zamanlı yayıncı olunca ve flame baslayınca antipati oluştu

Flameden ziyade doğrular aslında. Tamam bazı yerlerde kendi hatası oluyor ama çoğu zaman soloQda bize gelen kanser oyuncular geliyor onun takımınada. Diğer yayıncılar gibi sövmek yerine "kolsuz,vay karşim makine gibi işliyo yine,tek hücreli,midde satış var" falan filan diyor ki eğlenceli bence. Fazla izlenmek gibi bi takıntısı yok kendi kitlesi var zaten. Yabancıların yayınına 3-4 bin kişi gidip chatte auuuuuu spamlatabilen başka hangi yayıncı var ki?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.