Şimdi Ara

ap nasus kassam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ap nasus nasıl olur acaba?ad kadar sağlam olur mu(ap tank)

• bence olmaz dene buraya yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SehinsahTr

bence olmaz dene buraya yaz

ultiyi açtımmı ölümsüz olurum:D zaten tek ad vuran q onudaa stacklersek yeter galiba
  • Only tank

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aramda denedim çabuk eriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aramda denemiştim. ulti ve e skili magic damage vuruyor. core item olarak lich boğan ve Hextech kasmıştım. Ulti ve e ile fight ta canın doluyor. Ultinin vurduğu magic damage arttığı iiçin ulti aktifken daha fazla ad kazanıyorsun. Kocaman bir FAKAT, Zaten normal nasus 20-30 dk farmla ugrasıyor. Ap olanı Kasmak daha da cok uğrastırıyor. ve pek iş görmüyor. Belki bir gün kafayı kırar ap nasus build vs. denemesi yapabilirim. Bir ara ciddi ciddi düşünmüştüm ama vaktim yok uğraşmaya. Ve bence kesinlikle hybrid penet. rün gerekiyor. Hem ap hem ad vurduğu için.
  • Ulti sebebiyle mi ap oynamak istiyorsun? Q ad ve ap vuruyor zaten yanlış hatırlamıyorsam.Hybrid kassan belki anlarımda full ap useless buluyorum.Q stackleyip tank kasarak zaten fazla bi damageye sahip bi heroyu neden çabuk silinir hale getiriyorsun ki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sadece Q skili ad vuruyor. E ve R si magic damage vuruyor. Ayrıca yukarıda da bahsettiğim gibi ultisi vurmuş olduğu magic damage oranında nasus a ad kazandırıyor. Ne kadar fazla magic damage ulti aktifken o kadar fazla Ad demek oluyor. Fakat bunun bu zamana kadar yapılmamış olmasının nedeni Q skilinin hic ap ratio su olmaması. Olduki rylai kastın.Q ile vurduğun adam slow yemeyecek.

Bir diğer olaya gelirsek. Bana göre Ad olması daha mantıklı. Late game de Q ile 2. sn de vurduğun 700 damage 140 ( sprit visage varken ort. 170 ) hp regen ile seni fight ta tutuyor. Ap olursa pasifinin de bir etkisi kalmamış oluyor.
  • kasılmaz diyonuz yani cho gibi ap kassak iyi olurdu dedim
  • Supportive kasılabiliyor jungle gidilip, bir dene istersen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.