Şimdi Ara

AP Malphite Solo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Malph ile full tank oynuyorum, AP kasmak için ne gibi bi build yapmak lazım?

• ilkten frozent heart bitir botunu karşı takıma göre ayar cekersin rylia bide hem magic resist hem ap veren item vardı ismini unuttum onuda koydunmu zaten tamamdır :D

• sadece tank kas. bir sefer ap kasan malphite gelmişti: im not tank noobs malph is ap champion"

demişti.

kasıyorsan da karşıma gelmemeye çalış lütfen.
  • o değilde ad çok fena vuruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Do I Have To

o değilde ad çok fena vuruyor.

Aynen geçen adam sadece Madreds aldı W ile hayvani AD alıyodu.
  • AP kasamaya gerek yok.Zaten alabileceğin en iyi 2 tane ofansif item var.Sunfire ve Abysall Scepter.Bunlar yeterli damage veri ve sen yine tank olarak oynamış olursun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorcerer bot
    Frozen Heart
    Rabadon
    RoA
    DFG
    ek item olarak Sunfire yada Shureyla iyidir.
    Not:Abyssal Scelpter da denenebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tank build olarak nasil oynanmali, health mi kasmali armor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Realizeyes

Tank build olarak nasil oynanmali, health mi kasmali armor mu?

Hepsi.
  • Ap de olsun istiyorsan

Boots
    Frozen heart
    Abyssal scepter
    Sunfire cape-randuin
    Rabadon
    Dfg veya rylai

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen GuardsmanBob aldıydı midde ahriye karşı ap kastı Q ile harassladı filan midi domine etti ama teami kötüydü hatırladığım kadarıyla yenildiler o oyun zaten tank buildeki potansiyel yok gerçi zyra patchinde gelecek olan armor ratio nerfi tank malphite için kötü olacak
  • Ap acaip saçma oluyor. Ben tank malphite'tım karşımda ap malphite vardı oyun sonunda malphite'lar değişseydi falan yazdılar. Malphite'tan tam verim tank iken alırsınız bence. Oyunun en etkili tanklarından biri.

Tank build için alınması gereken itemlar frozen heart, abyssal scepter ve sunfire cape. gerisi sizin hayal gücünüz kalmış. çok magic damage yiyorsanız force of nature falan çıkılabilir. pasifi için warmog kasılabilir. tri-force kasılabilir. randuin's omen kasılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmur adam -- 14 Temmuz 2012; 19:41:55 >
  • Mercury , Frozen heart felan kas bence hiç ap ye gitme tanky olsun. Zaten E'si felan mı ne armoruna göre damage veriyor senin tek işe yarar özelliğin teamfight başlatıcak olman ultin ile.
  • quote:

Ben Hp itemi olarak sadece Sunfire Cape alıyorum.Genellikle Armor gidiyorum.Magic resist hafiften kasıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

quote:

Ben Hp itemi olarak sadece Sunfire Cape alıyorum.Genellikle Armor gidiyorum.Magic resist hafiften kasıyorum

Pasifi kullanmak adına health itemide çıkılabilir diye düşünüyordum ben ama
  • malphite hem ap hem tank kasılabilir.
    çok da kullanışlıdır.
  • Tank çok daha iyi bence.

buildim:

bot rakibe göre - philosopher stone - frozen heart - warmog - randuin - abyssal ( sırası duruma göre değişiyor)

genelde bu buildi kullanıyorum. Ultiyle carry'e atla olabildiğince çok kişiye vurmaya çalış, w, e bas carry'e denk gelcek şekilde randuin bas kaçana da q bas. Daha ne yapcaksın zaten.

Malphite'nin tanklama potansiyeli aşırı yüksek olduğu için ap olarak harcanır.
  • Ayakkabı + Frozen + Randuin + Warmog + Abysal + Rod of Ages

Rof of Ages'in yaradığını neden birtek ben düşünüyorum ? Hem hp veriyor hem ap
  • ap çıkılıyor artık
  • Iceborn'u unutmuşlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.