Şimdi Ara

Ap Lanewick runelar nasıl olmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ap lanewick mana regen ne derece mantıklı yada klasik ap rune dan çok fark yaratırmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vay be her hero için rün alanda varmış
    herhangi bir ap rune olabilir sonuçta kaybedeceksin büyük olasılıkla laneyi.
    klasik ap rune diye de bir şey yok varsa söyleyin bizde bilelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: █Loading...

vay be her hero için rün alanda varmış

Laneyi mi kaybedecek ? O sustain ile mi ?

• Mana Reg bence Useless , AP & Mag.Pen Yeterli olucaktır.
  • quote:

vay be her hero için rün alanda varmış

hiç lanewick oynadın mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mana regen çok absürd bir rune. Bence hiçbir champion yapılandırmasını mana regen ile başlatmamalı. Takımda bu kadar çok skillcast yapılıyorsa mana yapılanabilir, fakat regen runelar boş yere doldurmak bence. Ap ve magic penetration, ms runeları alabilirsin. Mregen item çıkılarak, blue alınarak halledilir.
  • iyi kardeşim ap ww op, o yüzden her turnuvada 1 numaralı ban, raitosu %90, counteri yok ,tek atıyor 1vs 5 giriyor op bu hero op
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Late game ussaless olmasa iyi aslında.
  • quote:

iyi kardeşim ap ww op, o yüzden her turnuvada 1 numaralı ban, raitosu %90, counteri yok ,tek atıyor 1vs 5 giriyor op bu hero op

trolledin mi ciddi ciddi yazdın mı anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrVayne

quote:

iyi kardeşim ap ww op, o yüzden her turnuvada 1 numaralı ban, raitosu %90, counteri yok ,tek atıyor 1vs 5 giriyor op bu hero op

Peki sen bunu yazarken trollüyor musun yoksa ciddi misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

quote:

Orijinalden alıntı: MrVayne

quote:

Peki sen bunu yazarken trollüyor musun yoksa ciddi misin?

ciddiydim
  • quote:

Oyun genelinde viable olmayan bir şampiyon tabi banlanmaz, oynanmaz vs ama sen lanede kesin kaybeder demişsin. Kendini savunmayı becerememişsin ve hatalısın bence, yanlış bir örnekleme bu
  • ap ww deilde cdr aspd botrk ww daha iyi gibi
  • bütün champler açık bütün gerekli şeyler var aatroxa da para var

ap ww ile 26/4 19/7 gibi iyi skorlar elde ettim 3 maç oynadım rahat cs yapıyor sevdim sustainini mana regen gerekmez diyorsun oyun başı 2 doranla lanede kalır rahatça zaten mana regenle başlıyorum çok sıkıntı olmaz klasik apc runeları iyi o zaman sağolun arkadaşlar

• Movespeed runelarını tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: l FlushRoyaL l

bütün champler açık bütün gerekli şeyler var aatroxa da para var

ap ww ile 26/4 19/7 gibi iyi skorlar elde ettim 3 maç oynadım rahat cs yapıyor sevdim sustainini mana regen gerekmez diyorsun oyun başı 2 doranla lanede kalır rahatça zaten mana regenle başlıyorum çok sıkıntı olmaz klasik apc runeları iyi o zaman sağolun arkadaşlar

rune gibi olmali bence
  • 2 Doran's Ring veya Chalice yapsan mana sorunu çekmiyor zaten karakter. Regeneration runelarına ayrıca gerek yok bence.

Magic Penetration, Armor, AS, AP veya MS runeları kullanabilirsin. AP WW zaten çoğu melee karakteri outsustain bırakabildiği için lane kazanabiliyor. O yüzden late game için runelarda AP yerine MS kullanmanı öneririm.
  • bayadır merak ediyorum ama açıkçası yemiyor :D basit bir build önerebilir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner

bayadır merak ediyorum ama açıkçası yemiyor :D basit bir build önerebilir misiniz

tabi
    mana regenle başla sonra direk rabadonun büyük parçasını al şimdi oyun sonu buildimi yazıyorum
    moblity boot-Malady-Rabadon-zhonya-lich bane-athena

malady direk ulti atarsan on hit effect olduğundan malady stackleniyor mr kırıyor

athena güzel cd ve mana regen veriyor alınmaz deme kesinlikle iyi gidiyor

diğerlerini açıklamama gerek yok ama illa istersen athena yerine death fire alabilirsin o da kötü değil

• Mana regen runelerimi daha faydalıdır armor mu karar veremedim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.