Şimdi Ara

AP Diving BUDDY Commando BCD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 AP Diving BUDDY Commando BCD
    AP Diving'in BUDDY Commando BCD'si.

Birkaç balıkadamda gördüm ve inanılmaz rahat, konforlu ve dayanıklı (birtanesinin ki neredeyse 14-15 yaşındaydı) ve sizi tamamıyle saran güvende hissettiren bir BCD olduğu için almıştım. Bu yüzden ingiltereden getirtmiştim, hastalığım sebebiyle kısmet olmadı ve hiçbir zaman giyemedim. Piyasada bilinen popüler markalar gibi reklamla duyulan değil, bizzat balıkadamların tecrübelerinden duyabileceğiniz bir BCD ve markadır. Ordu mirası diyerek reklamı yapılır.(Özellikle İngilizlerin veya ingilterede yaşayanların)

Ürün Sıfırdır. Seri numarası yazan kartı vs vs üzerindedir. (İngiltereden bavulda gelmiştir bu yüzden fazlalık kutu vs vs gibi şeyler yok.)

* Opsiyon olarak dahili cep ağırlıkları sistemi bulunmaktadır (integrated weight pouch system Türkçesi bu sanırım ). Diğer özellikler standarttır.

=== Ürü ile ilgili Bilgi (Direk sitesinden alıntıdır) ===
    AP Commando İngiliz donanma SAR'larının ağır şartlarına uygun olmaı için geliştirilmiş. (Eski adı BUDDY'dir.). 20 yıldan fazladır bu sektörde hizmet vermekteler. BCD'nin en büyük özelliği mükemmel denge, mükemmel yüzey desteği, mükemmel dayanıklılık (mekanik parçalar hariç ömür boyu garanti veriyor firma(kumaş, şişen kısım vs vs)) vermesi. Sırt desteği inanılmaz rahat. Tek kötü yanı zayıf biriyseniz ağır gelebilmesi (şahsi fikrim, kendimi güvende hissettiriyor.). Web adresinden her türlü ayrıntılı bilgiyi bulabilirsiniz.

WEB ADRESİ =http://www.apdiving.com/shop/ap-commando.html
    ÖLÇÜ REHBERİ =http://www.apdiving.com/en/wp-content/uploads/bcd-size-guide.jpg

=== Ürün Bilgileri ===
    BEDEN = XL
    FİYAT = 1100 TL (~£300)
    KARGO = MNG, Yurtiçi, ARAS, Sürat Kargo (Dördünden birini seçmek size kalmıştır)
    GARANTİ = Şişen aksama ömür boyu garanti veriyor firma. (mekanik kısım değil iç kısım)

EDİT: Forum hata verdiği için ilandaki eksikleri düzelme amacıyla edit yapılmıştır.
     AP Diving BUDDY Commando BCD AP Diving BUDDY Commando BCD AP Diving BUDDY Commando BCD AP Diving BUDDY Commando BCD AP Diving BUDDY Commando BCD AP Diving BUDDY Commando BCD
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 16 Aralık 2014 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.