Şimdi Ara

[SATILIK] Elimdeki Parçaları Satıyorum! (Kasa, Mobo,GPU, PSU vs.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE ÜCRETSİZ Birkaç ürün ekleyeceğim. İsteyen takip edebilir.

Yurt dışına gideceğim için ve götürmesi ordan almaktan daha masraflı olacağı için mecburen satıyorum.

MSI Nvidia Geforce GTX680 + Artic Accelero Hybrid Su soğutma -> 600 TL (kendi heatsinkide gönderilecektir)
    Cooler Master Stacker Full Tower Kasa -> 220TL

EK BİLGİLENDİRMELER

EDİT: Satılan ürünlerin notları kaldırılmıştır.
    • Şubat ayı içinde bazı tarihlerde Ankara elden teslim, problem olmazsa 17-20 şubat İstanbul elden teslim. Kalan günler Zonguldak'ta iseniz elden yoksa kargo teslim. (İstanbul tarihi değişebilir)
    • Takas sormayınız, yazdığım gibi yurt dışına gideceğim o yüzden satıyorum.
    • 27" Philipste üst tarafta 1 ölü piksel kırmızı gibi, altta 1 siyah piksel var. Normal kullanımda belli olmuyor. Benim gibi ruh hastasıysanız arada nerede diye bakıyorsanız gözünüz takılır :D
    • 1 adet kingston 512ram, 1 adet external PCI Network kartı ÜCRETSİZ GÖNDERİRİM. Kargo parasını verin yeterli.

[SATILIK] Elimdeki Parçaları Satıyorum! (Kasa, Mobo,GPU, PSU vs.) [SATILIK] Elimdeki Parçaları Satıyorum! (Kasa, Mobo,GPU, PSU vs.)

ASUS CROSSHAIR FORMULA IV AMD 890FX / SB850 Anakart -> (SATILDI)300 TL (Flare RAM'ı kartı alana vereceğim, Paket Halinde indirimli, EK BİLGİLERE BAKINIZ)
    MSI Z77 GD65 Anakart -> (SATILDI) 325 TL

Intel 3770K CPU -> 550 TL (SATILDI)
    AMD Phenom II x6 1090T CPU -> (SATILDI) 300TL (Paket halinde indirimli, EK BİLGİLERE bakınız

Noctua NH-U12P CPU Soğutucu -> (SATILDI) 125 TL
    Cooler Master Nic C4 Cpu Soğutucu -> (SATILDI) 100 TL (AMD paketini alana 50TL)

16 GB Gskill Ripjaws Ram (ddr3 1600 ve 2x8) -> (SATILDI) 250 TL
    Gskill Flare DDR3 Ram (2x2GB) -> (SATILDI) 125 TL (Anakartla ücretsiz, paket halinde ücretsiz) EK BİLGİLERE BAKINIZ)

EVGA Nvidia GTX980 SC ACX 2.0 5 yıl garanti, (yurt dışı alınma) -> (SATILDI) 1750 TL
    MSI Nvidia Geforce 560ti HAWX -> (SATILDI) 220TL

Cooler Master HAF 922 ATX Kasa -> (SATILDI)

Cooler Master M2 850 Watt (1 sene sadece ofiste kullandım yeniden farkı yoktur) -> (SATILDI) 300 TL
    ENERMAX Revolution 85+ 1250 Watt Güç Kaynağı -> (SATILDI)

24" BenQ V2400W ekran (Ekran kısmı 2.3cm, zamanında dünyanın en ince monitörüydü) -> (SATILDI)
    27" Philips 273E QH Led Ekran -> (SATILDI)

P4 3.0ghz, 1gb Ram Kingston, Gigabyte Fx5200 GPU, P4P800 Anakart, Samsung 80GB HDD KASA -> SATIŞTAN KALKMIŞTIR, ücretsiz verildi

[SATILIK] Elimdeki Parçaları Satıyorum! (Kasa, Mobo,GPU, PSU vs.) [SATILIK] Elimdeki Parçaları Satıyorum! (Kasa, Mobo,GPU, PSU vs.)
     [SATILIK] Elimdeki Parçaları Satıyorum! (Kasa, Mobo,GPU, PSU vs.)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayki -- 9 Şubat 2016; 12:08:31 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İyi bir satıştı teşekkürler
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.