Şimdi Ara

AOF Yeni Sistem Sınıf ve Ders Geçme Ss + Video'lu Anlatım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
3.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öğrencinin notları aşağıdaki gibi olsun.

Adalet mesleği etiği dersi ele alınıyor.

Belli standart sapma değerleri ile Z ve T notu dedikleri değerler hesaplanıyor.Ve öğrencinin T notu bulunuyor

Daha sonra dersi alanların not ortalamasına göre sınıf düzeyi tablosuna bakılıyor.

Sınıf düzeyi ortalamasının aralığına göre T tablosundan öğrencinin aldığı not ortalamasına karşılık gelen harf notu bulunuyor.

Ve dönem sonu derslerın harf notu ortalamaları ortaya çıkıyor.

Harf notlarının harf notu katsayıları ile derslerın ECTS kaysayısı çarpılarak dönem not ortalaması bulunuyor.(Bu tüm dönemlere uygulanırsa genel not ortalaması oluyor )

1.dönem sonu not ortalaması 2.00 altında ise akademik yetersizlik uyarısı yapılır.

1.dönem not ortalaması ve genel ortalama

Aynı işlemler 2.dönemde yapılır.Ve 2.dönem not ortalaması bulunur.

Ve genel not ortalaması hesaplanır.

Genel ortalama 2.00 altında ise birdahaki sene sorumlu geçilen dersler tekrardan alınır.

2.dönem sonunda 2.00 ortalamayı tutturamadığımızı farzedelim.

O zaman 3.dönemde önceki sene aynı dönemde sorumlu geçtiğimiz dersleri de tekrar almamız gerekir.8 dönem devam eder.

3.dönemde tekrar aldığımız derslerle birlikte ortalamamızı 2.00 üzerine çıkarabilirsek 4.dönemde 2. dönemden sorumlu geçtiğimiz dersleri almamız gerekmez.Aksi takdirde 4. dönemde 2. dönem sorumlu geçtiğimiz dersleri tekrar alırız.Bu aynı şekilde

Yani en önemli kısım koşullu geçtiğiniz dersleri vermiş sayılmak için sadece o dönem veya sene değil okuduğunuz döneme kadar aldığınız tüm derslerin genel not ortalamasının 2.00 üzeri olması gerekiyor.

Daha detaylı incelemek isteyenler;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nfsworld -- 3 Şubat 2013; 7:33:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

Öğrencinin notları aşağıdaki gibi olsun.

Adalet mesleği etiği dersi ele alınıyor.

Belli standart sapma değerleri ile Z ve T notu dedikleri değerler hesaplanıyor.Ve öğrencinin T notu bulunuyor

Daha sonra dersi alanların not ortalamasına göre sınıf düzeyi tablosuna bakılıyor.

Sınıf düzeyi ortalamasının aralığına göre T tablosundan öğrencinin aldığı not ortalamasına karşılık gelen harf notu bulunuyor.

Ve dönem sonu derslerın harf notu ortalamaları ortaya çıkıyor.

Harf notlarının harf notu katsayıları ile derslerın ECTS kaysayısı çarpılarak dönem not ortalaması bulunuyor.(Bu tüm dönemlere uygulanırsa genel not ortalaması oluyor )

1.dönem sonu not ortalaması 2.00 altında ise akademik yetersizlik uyarısı yapılır.

1.dönem not ortalaması ve genel ortalama

Aynı işlemler 2.dönemde yapılır.Ve 2.dönem not ortalaması bulunur.

Ve genel not ortalaması hesaplanır.

Genel ortalama 2.00 altında ise birdahaki sene sorumlu geçilen dersler tekrardan alınır.

2.dönem sonunda 2.00 ortalamayı tutturamadığımızı farzedelim.

O zaman 3.dönemde önceki sene aynı dönemde sorumlu geçtiğimiz dersleri de tekrar almamız gerekir.8 dönem devam eder.

3.dönemde tekrar aldığımız derslerle birlikte ortalamamızı 2.00 üzerine çıkarabilirsek 4.dönemde 2. dönemden sorumlu geçtiğimiz dersleri almamız gerekmez.Aksi takdirde 4. dönemde 2. dönem sorumlu geçtiğimiz dersleri tekrar alırız.Bu aynı şekilde

Yani en önemli kısım koşullu geçtiğiniz dersleri vermiş sayılmak için sadece o dönem veya sene değil okuduğunuz döneme kadar aldığınız tüm derslerin genel not ortalamasının 2.00 üzeri olması gerekiyor.

Daha detaylı incelemek isteyenler;

Guzel aciklamissin emegine saglik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kod17 -- 3 Şubat 2013; 15:23:57 >

• teşekkür ederim hocam faydalı bilgiler vermişsin.
  • Teşekkürler Hocam Emeğine Sağlık Çok Faydalı Bir Anlatım Ve Video
  • Buyrun
  • Şu anda 2.sınıfım 1. sınıf matematikten yine kaldım. Başka kaldığım yok ve ort 2.3 3. sınıfa geçmemde bir sıkıntı olurmu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.