Şimdi Ara

AÖF Tek Ders sınavı (20 Temmuz Pazar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açıköğretim Sistemine Göre Öğretim Yapan Fakültelere
    Kayıtlı Öğrenciler İçin Tek Ders Sınav Duyurusu

Anadolu Üniversitesi açıköğretim sistemine göre öğretim yapan fakültelere kayıtlı, 2013-2014
    öğretim yılında tek dersten başarısız olan ve bu dersini geçtiği takdirde mezun olabilecek
    durumdaki öğrencilere tek ders sınavı yapılacaktır. Tek ders sınavı aşağıda belirlenen esaslar
    çerçevesinde gerçekleştirilecektir.
    1. Kayıtlı olduğu bölüm/programda tüm dersleri alan ve tek dersten başarısız olduğu için
    mezun olamayan öğrenciler tek ders sınavına girebilirler.
    2. Öğrencinin sınava gireceği tek derse 2013-2014 öğretim yılı güz veya bahar
    döneminde kayıt yaptırmış olması gerekmektedir.
    3. Başarısız olduğu tek dersten (DZ), (YZ) harf notu alan öğrencilere tek ders sınav hakkı
    verilmez.
    4. Uygulamalı dersler (laboratuvar, pratik çalışma ve benzeri uygulamalı dersler) için tek
    ders sınav hakkı verilmez.
    5. Tek ders sınav notu dönem sonu sınavı notu yerine geçer. Başarı notu, dönem içi
    notları ile tek ders sınav notunun yüzdelik bilgileri dikkate alınarak belirlenir.
    6. Tek ders sınavı sonucunda hesaplanan başarı notuna göre öğrencinin harf notu, ilgili
    dönemde o dersten bağıl değerlendirme sonunda oluşan harf notu aralıkları dikkate
    alınarak belirlenecektir.
    7. Her ne sebeple olursa olsun tek ders sınavına katılmayan veya katılamayan öğrenciler
    için mazeret sınavı yapılmaz. Tek ders sınavına girmeyen öğrencilerin dönem sonu
    harf notları geçerli olacaktır.
    8. Tek ders sınavı 20 Temmuz 2014 Pazar günü saat 14:00’de Adana, Ankara,
    Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir,
    Samsun, Trabzon, Van illeri ile KKTC/Lefkoşa ve cezaevinde olup tek ders
    sınavına girebilecek öğrenciler için bulundukları illerdeki cezaevlerinde
    gerçekleştirilecektir.
    9. 20 Temmuz 2014 Pazar günü tek ders sınavının yapılacağı illerde ve KKTC/Lefkoşa’da
    bulunan AÖF büroları 10:00 – 15:00 saatleri arasında açık olacaktır.
    10. Tek ders sınavına girecek öğrencilerin sistemimizde kayıtlı olan sınav merkezlerine
    göre sınav yapılacak illere atamaları aşağıda yer alan tablo kullanılarak Fakülte
    tarafından yapılacaktır. Öğrencilerimiz tek ders sınavına gireceği sınav ilini, 26-27
    Haziran 2014 tarihlerinde TC kimlik/öğrenci numaraları ve şifreleri ile
    http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresi “Açıköğretim Öğrenci Otomasyonu” linkinden
    sayfalarına giriş yaparak, AÖF bürolarına bizzat giderek veya 444 10 26 nolu Öğrenci
    Etkileşim Merkezi’ni arayarak değiştirebilirler. Belirtilen tarihlerde değişiklik
    yapmayan öğrenciler Fakülte tarafından atandıkları sınav ilinde sınava girmek
    zorundadırlar.
    11. Tek ders sınavı için sınava giriş belgeleri 14 Temmuz 2014 tarihinden itibaren
    http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresi “Açıköğretim Öğrenci Otomasyonu” linkinden
    ve AÖF bürolarından alınabilecektir.

Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü

• Arkadaşlar 4.sınıf ögrencisiyim tek dersten kaldıgım için mezun olamadım , 20 temmuzda sınav var ,şimdi kaldıgım dersin can ortalaması finallerdeki mi olacak yoksa tek ders sınavına gireceğimiz zaman yeni bir ortalama mı oluşturulacak.Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technotronic -- 20 Haziran 2014; 23:28:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M ali araz

quote:

Orijinalden alıntı: ÇaĞLaR..

Arkadaşlar 4.sınıf ögrencisiyim tek dersten kaldıgım için mezun olamadım , 20 temmuzda sınav var ,şimdi kaldıgım dersin can ortalaması finallerdeki mi olacak yoksa tek ders sınavına gireceğimiz zaman yeni bir ortalama mı oluşturulacak.Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

Hocam tek ders sinavi final sinavinin yerine geçecek. Vizede aldigin not geçerli yani.

Daha ilginç bir şey söyleyeyim. Ben sinif ögretmenliginden bu yil mezun oldum. Ayni zamanda aöf asaletten de bu yil mezun olacaktim ama 1 dersten kaldim. Tek ders simav tarihi 20 Temmuz. Benim KPSS alan sinavim da 20 temmuz. Gel buradan yak simdi. Sabah 9.30 da alana giricem. Öğle 14.00 de tek ders Sinavi

Durumun gercekten zor allah yardımcın olsun kardeşim. İnşallah kazasız belasız atlatırsın ikisinide.

• necmettin44 N kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirdiğin için sağol hocam genel muhasebe dersinden bir türlü kurtulamadık , bide zor sormuşlar soruları , dönem sonu çan ortalaması 26,9 du ,inşallah geçer mezun oluruz.
  • Sınava katılmak için ne yapmamız gerekiyor acaba harç vs birşey yatırılacak mı ? Direkt olarak başvurulmuş mu sayılıyoruz ?
  • benim ilk dönemden bir dersim kaldı tek ders sınavına hak kazandım. şimdi güz döneminde 8 konudan sorumluydum yine o sekiz konudan mı sorumluyum yoksa hepsinden mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.