Şimdi Ara

12 Şubat Ehliyet Sınavı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 gün var biraz bilgim var videolu anlatımlarda var ama videoları izlerken canım sıkılıyor DH ye bakıyorum. Nasıl konsantre olabilirim? Videolar ortalama 4 saatlik hepsi.

• bugünkü Sürücü sınavı soruları çok kolaydı

eski sorulmuş testlerden birebir aynı test sorular vardı

sadece geçen 1 sene içinde eski sorulmuş testlere çalışan bu sınavda her testten 90 puan alır

tabi ki ezberlemeden anlayarak soruları cevaplarıyla kontrol edip çalışanlar bu sürücü sınavından asla kuşku duymayacaklardır

direksiyon sınavında herkese başarılar dilerim

• :D ulan bende ağustosdan beri uğraşıyorum sonunda 9 martda alıcam ehliyeti tüm arkadaşların sınavı başarılı geçmiştir umarım.
  • Direksyon ne zaman arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07tolga07

Direksyon ne zaman arkadaslar

aynen ne zaman?
  • MART AYININ İLK HAFTASI DİYORLAR

veya bugünkü sınav açıklandıktan 1 hafta sonra direksiyon sınavı otomatikmen
  • İlkyardım biraz kıllıydı Gerisi çok kolaydı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet e-sınav ücreti
    6 ay önce açıldı
    31.05.2015 Hakemlik Sınavı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sınav çok kolaydı yaklaşık 1.5 hafta azar azar çalıştım bir kitabı bitirdim şimdi muhtemelen hepsinden 90-100 civarı gelecek o kadar önemsenecek bir sınav değilmiş soruları görünce anladım ve ordaki soruların %90 ını kitapta çözmüştüm zaten. Internetten de 2010 daki tüm çıkmış soruları çözdüm. En azından sınava bilerek girdim o çok rahatlatıyor. Direksiyon sınavı için kursa sordum 12 mart dediler her yerde aynı mı bilemem.

quote:

Orijinalden alıntı: HCT

quote:

Direksyon ne zaman arkadaslar

aynen ne zaman?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hfavci -- 13 Şubat 2011; 14:28:11 >

• ben son gün akşamı çalıştım dı bakalım ne alacağım.
  • ilk yardım da, trafik de ve motor da
    hepsinin sınav testleri çok kolay geldi bana

daha önce çıkmış ve çalışılmış sorulardı çoğu zaten
    acele etmeden dikkatle çözen 100 puan alır
  • diğer sınav ne zaman?
  • Türkiye'de direksiyon ya da yazılı sınavdan geçemeyen er kişi ne okul okusun ne de herhangi bir arabanın yanından geçsin. İnsanın gerçekten geri zekalı olması lazım bunları geçememesi için..

Resmen Türkiye'de ehliyet almak formalite.. Sonra neden oluyor bu kazalar..
  • Sinavda kopya cekilmis bir cok kisi gozaltinda iptal gundemde
  • quote:

Sinavda kopya cekilmis bir cok kisi gozaltinda iptal gundemde

şanlıurfada başkasının yerine girme olayından tutuklananlar var

hocam milleti galeyana getirme

üniversite sınavı filan değil bu

şehirlerde münferit kopya çekme veya örgütlü başkasının yerine sınav girme olayları

zaten bu imtihanın soruları o kadar çok kolaydı ki aralık 2010 ve ekim 2010 eski sorularını ve doğru şıklarını ezberleyen bile sınavı geçer

böyle basit bir sınavda kopya çekme veya yeine başkasını sokma ne kadar abesle iştigal

yahu sürücü olacaksın bırak kitabı 2 tane eski sorulmuş test çöz ezberle sınavı geçtin

bir kopya çekenden binlerce kişiye sebep olmak hangi vicdana sığar?

• Kopya çekildiyse çekenlerinki iptal olsun soru mu yürütüldü sanki ben bu sınavı kaç aydır bekliyordum bir 3 ay daha bekleyemem ara tatilimi ehliyet sınavına harcadım öyle bir şey olursa çok canım sıkılır. Ayrıca bir arama yaptım iptal konusu gündemde olsa yazılırdı sadece 58 kişinin kopyadan gözaltına alındığı yazıyor birkaç haber sitesinde. Kopyayı çok önemseselerdi öss gibi yaparlardı hocalarda öyle dikkatli olurdu, sağ çaprazımdaki çocuk tamamen benden geçirdi 2 hoca da bir kere olsun uyarmadı.
  • İptal falan yok uydurmayın.
  • İlk yardim 1 yanlis
    trafik 2 yanlis
    motor 1 yanlis
  • Dün baktım sorulara

ilk yardım 3 yanlış
    trafik 1 yanlış
    motor 4 yanlış

inşallah kaydırma yapmamışımdır kalırsam bu yüzdün kalırım :)

Diğer sınav 2 ay sonra. Sonuçlar açıklandıktan sonra 2 hafta sonra direksiyon sınavı olunuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.